Rekordmånga migranter stoppas vid mexikanska gränsen


UTRIKES. Fler än 171 000 migranter togs i förvar vid USA:s gräns mot Mexiko i mars. Det är fler än på 15 år, rapporterar The Washington Post, som tagit del av preliminär statistik från den tull– och gränsskyddet (CBP).

Trump & Biden by ekaden is licensed under CC BY-SA 2.0

Den extraordinära ökningen – från 78.442 fall i januari – understryker omfattningen av den utmaning som Biden-administrationen står inför, skriver tidningen.

Antalet ensamkommande barn och unga som kommer till gränsen är också fler än någonsin. Förra månaden tog CBP in mer än 18 800 ensamkommande barn, en ökning med 99 procent från februari.

Ökningen av antalet migranter som kom med sina familjer var ännu större. 53.000 personer i mars, jämfört med 19.246 i februari och 7 294 i januari, enligt de preliminära siffrorna.

-Pettersson säger att hade Donald Trump varit president så hade svensk media varit skogstokiga, nu är det Biden som lockat folk med falska löften…

Obama byggde mur som Bush och Clinton påbörjade. Trump fick kritik för att han fortsatte.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Rekordmånga migranter stoppas vid mexikanska gränsen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: