Stäng

Rekordmånga migranter stoppas vid mexikanska gränsen

UTRIKES. Fler än 171 000 migranter togs i förvar vid USA:s gräns mot Mexiko i mars. Det är fler än på 15 år, rapporterar The Washington Post, som tagit del av preliminär statistik från den tull– och gränsskyddet (CBP).

Trump & Biden by ekaden is licensed under CC BY-SA 2.0

Den extraordinära ökningen – från 78.442 fall i januari – understryker omfattningen av den utmaning som Biden-administrationen står inför, skriver tidningen.

Antalet ensamkommande barn och unga som kommer till gränsen är också fler än någonsin. Förra månaden tog CBP in mer än 18 800 ensamkommande barn, en ökning med 99 procent från februari.

Ökningen av antalet migranter som kom med sina familjer var ännu större. 53.000 personer i mars, jämfört med 19.246 i februari och 7 294 i januari, enligt de preliminära siffrorna.

-Pettersson säger att hade Donald Trump varit president så hade svensk media varit skogstokiga, nu är det Biden som lockat folk med falska löften…

Obama byggde mur som Bush och Clinton påbörjade. Trump fick kritik för att han fortsatte.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Rekordmånga migranter stoppas vid mexikanska gränsen

 1. Det är väl ändock en gynnsammare situation för amerikanerna de absolut flesta är väl kristna även om majoriteten är katoliker av de som kommer.

  Allt för många riktar sitt otyglade ursinne mot västvärlden och de kristna vita.
  Det framstår därför som ett litet mirakel att så många människor vill flytta till en plats de säger sig hata.

 2. Undrar hur många som har försvunnit på vägen.
  Speciellt småpojkar och flickor…

  Om länderna hade fungerat, så hade man slängt ut , och ställt till svars sånna onda människor som Biden och motsvarande I andra länder….

 3. Joe biden skulle ju göra allting bättre. Varför är inte svt på plats med 10 reportrar ?????
  😄😄😄😄👍👍👍👍

  1. Det sorglustiga är att Biden inte tillåter några journalister att besöka gränsen ,fick se en filmsnutt som Ted Cruz hade filmat några dagar sedan ifrån gränsen , och när man såg dom bilderna så förstår man varför journalister är portförbjudna ,det låg barn under aluminiumskynken som packade sillar i små lokaler .

 4. Vi kan vara säkra på att Biden kommer att ”fixa”det hela , han har ju utsett Kamala Harris till att ordna opp saken till det bästa,vilket bara bevisar hur
  frånvarande Biden är när han inte har fattat vilket kaos som han har ställt till med .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: