Stäng

Greker ursinniga på EU-kommisionär Ylva Johansson

INVANDRING. Ylva Johansson är en svensk socialdemokratisk politiker och EU-kommissionär med ansvar för inrikes frågor. Ylva har ansvar för brottslighet, terrorism, migration och EU:s yttre gräns med mera. Ylva Johansson har en grundlön 245.000 kronor i månaden, till det tillägg.

Ylva Johanson Foto Anders Henriksson CC-Licens

EU finansierar asylläger på fem grekiska öar. Sammantaget ska Grekland få 267 miljoner euros, närmare tre miljarder kronor meddelade EU-kommissionär Ylva Johansson på Greklandsresa, skriver Sveriges Radio.

I måndags besökte EU-kommissionären Ylva Johansson besökte ön Lesbos i Grekland för att inspektera de migrantläger som EU förbereder på ön efter att jättelägret Moria bränts ned av asylsökande afghaner.

Men istället för att få ett varmt mottagande välkomnades den svenska S-profilen av hundratals arga öbor, rapporterar Politico.

– Vi i lokalbefolkningen säger att du inte är välkommen här på vår ö. Du borde verkligen skämmas över dina planer på att bygga läger. Detta är vårt land, inte ditt, sade en ”mycket ilsken” kvinna direkt till Ylva Johansson.

Ylva Johansson skulle ha ett möte med bland annat regionalguvernören Kostas Moutzouris. Demonstranterna som samlats utanför klargjorde att de inte var det minsta intresserade av några fler läger med asylsökande på ön – Varken på Lesbos eller någon annanstans kommer vi att göra grekiska öar till fängelser, skanderade de bland annat, enligt Politico.

Regionalguvernören Moutzouris kom plötsligt ut ur byggnaden och meddelade att han hade ställt in mötet. Han förklarade att han kände sig säker på att bygget av de planerade lägren skulle stoppas och möttes av jubel.

Guvernören uppger att han valde att avbryta mötet efter att ha läst ett blogginlägg som Ylva Johansson publicerat inför sin resa. I inlägget skriver EU-kommissionären bland annat att unionen har avsatt ungefär en kvarts miljard euro för att bygga nya läger på de grekiska öarna. – Det är uppenbart att hon inte tar hänsyn till lokalbefolkningen och att hon var här för att diskutera redan fattade beslut, säger han enligt Politico.

-Pettersson undrar varför SVT och de andra medlöparna inte rapporterar om EU:s och Ylva Johansson och motståndet mot invandringen.

Lesbos

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Greker ursinniga på EU-kommisionär Ylva Johansson

 1. Å hur ska man kommentera Ylva Johansson å hålla god ton? Nu blev d för svårt för mig.

 2. SVT håller låg profil om detta, precis som dom gör om den
  skyldige till mordet i Höör, så fungerar dessa fega varelser,
  slå på stora trumman när det handlar om något skit som dom
  försöker klistra på SD men tiger fegt om sådant som sossarna
  sysslar med, sen ska kanske Ylva lära sig att inte va lika
  nonchalant mot Grekerna som dom är mot Svenska folket
  dom reagerar, vilket är bra , det är inte överbetalda politiker
  som ska trycka ner folk!

 3. Jo, utan att känna till S-kärringen närmre uppfattar Stenbock henne,som en välbetald politruk o. ” Aprilskämt”,året runt !
  Skulle tro greker,spanjorer m.fl. instämmer.

 4. Ylva Johansson – trovärdig och ansvarstagande???

  Ylva Johansson, tidigare riksdagsledamot för Vänsterpartiet kommunisterna och numera svensk socialdemokratisk politiker och EU-kommissionär med ansvar för bland annat migration: ”– 37 procent av de som kommer från Syrien har en avslutad högskoleexamen. Det är oerhört viktigt att vi kan använda den kompetens som kommer på rätt sätt”, ljög hon 2015.

  https://petterssonsblogg.se/2017/06/08/arbetsmarknadsminister-ylva-johansson-ljog-och-ljuger-fortfarande/

  Rebecca Weidmo Uvell, 2019:
  ”Redan 2015 när Ylva Johansson och media basunerade ut att nu flödar det in högutbildade, har jag varit smärtsamt medveten om lögnen i det, 591 572 personer är just nu inskrivna hos Arbetsförmedlingen, nästan 16 000 har ingen utbildning alls. Inte ens om staten betalar hela lönen vill folk anställa utomeuropeiska invandrare utan utbildning. Vad ska en analfabet jobba med?

  https://uvell.se/2019/09/04/vad-ska-en-analfabet-jobba-med/?fbclid=IwAR2-eSEcJxkR3TQqIS27nbQ2EpJW9hY-p-nIt4pbPtPuAgubueeDDVH_sHs

  Tilläggas kan att Ylva Johansson startade “Kunskapslyftet“, som skulle lyfta långtidsarbetslösa till sysselsättning. Den satsningen pågick till 2002. Verksamheten utvärderades av Umeå Universitet 2004. Inget positivt resultat kunde noteras. Notan? – inte miljoner, utan 42 MILJARDER!!

  Hösten 2000 tog Ylva Johansson initiativet till IT- företaget ”Att Veta” och blev deras vd med en lön på 116.000 kronor i månaden, men eftersom man inte lyckades få fram en enda säljbar IT-produkt, så likviderades företaget 2005. Till en kostnad på c:a 200 miljoner för ägarna. Hanif Bali kommenterade på Twitter: ”Det är iofs helt ok att driva företag och misslyckas – det är däremot ganska magstarkt att göra det med skattebetalarnas och fackmedlemmarnas pengar som startkapital.”

  1. ”Hon är en god företrädare för våra värderingar”, – citat av Lars Stjernkvist, f.d. partisekreterare (s).

   Läs mer om Ylva Johanssons mått av kompetens och innebörden av rättvisevärderingarna hos dagens socialdemokrati.

   ”Allas våra pengar, satsade av kommunförbundet, ändå tuffade Att Veta på. Ylva framhåller det var hennes förslag att ”dra ner kostnaderna i bolaget radikalt”, genom att avskaffa henne själv som VD, men för nöjet att slippa henne skulle företaget betala tolv arbetsfria månadslöner i 100.000-kronorsklassen.”

   Dessutom, vid ett tillfälle ska Ylva Johansson för en timmes deltagande i en paneldebatt ha begärt 15.000 kronor.
   http://www.bgf.nu/nomenklaturan/yj.html

 5. Grekerna tar gärna emot bidrags-miljarder från EU men i övrigt förväntar de sig ingen motprestation. Det kostar att ge sig i lag med djävulen vilket Grekerna nu får erfara när det är dags att betala tillbaka.
  Sen kan man ju undra hur ekonomin ser ut på de här turist-öarna. Det finns väl ingen som åker dit längre när öarna är gigantiska läger av bidragsturister.

 6. Uppsidan är att vi slipper höra hennes tokiga förslag dagligen . Nu är hon bara en pjäs i det startade sosserallyt.
  Som ser ut att gå down,down,down ,som hon så träffande uttryckte det .

 7. Jag läste det i Fria Tider i går eftermiddag och förväntade mig platsreportage i Rapport och TV4. Icke så. Mörklagt. Trots alla miljarder från oss som kan titta.

  Ej heller något i Sydsvenskan. Där kör man nu en serie med helsidor på Miljöpartiets språkrör. Och det är inget aprilskämt.

 8. Ylva Johansson större än GUD själv. Kärringa predikar om att Sverige har arbetsplikt i SVT nyheterna. Och blir inte ifrågasatt. Hon är en riktig rå kommunist. Och borde sitta på mentalsjukhus men dom verkar ju bli politiker istället. Med allas lika värde i Sverige kommer dom tokiga upp sig och får inte ifrågasättas men grekerna dom har lite mer stake. Svenska socialdemokratin tror att dom styr världen. Det här var precis den här anledningen danskarna gav mig. När jag kom första gången till Danmark. Svenskar kan o vet bäst.

 9. Svenska politiker tar väl inte hänsyn till lokalbefolkningen någonstans.
  Och vad väntar hon sig? Trodde hon att hon skulle ses som en hjälte så undrar jag lite vad våra politiker har för verklighetsuppfattning, svensk indoktrinering har nog inte lyckats breda ut sig där borta.

 10. Underbart att hon får se verkligheten. Men hon skyller väl på rasism och nazism som vanligt.

 11. En lika befängt disproportionerligt som provokativt välavlönad kommissionär, städslad i folkförräderiets skamliga tjänst!

 12. Sanslöst, hon är visst värdelös överallt var hon än är !!
  t.o.m på de grekiska ö – grupperna har sossarnas utsända sämre rykte om sig än i sverige
  vi får nog börja bli förbannade på riktigt i det här landet

 13. Ylva Johansson har varit på Kanarieöarna också det blev heller ingen succé.
  Hon var totalt inkompetent och värdelös i Sverige. Varför skulle en sanslöst hög lön och en flytt till Bryssel ändra på det.

  1. Till hennes försvar kan man kanske anta att hon Till Skillnad mot Dan Eliasson troligen inte var på bögbar

 14. Ylva kommunisten som gick in i garderoben till sossarna, en odugling är fortfarande en odugling även om den blir kommissionär i EU.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: