Sossarna Annika och Morgan skjuter budbäraren

MEDIA. Vi skrev i morse att Sverigedemokraterna tar in internationell hjälp till Youtube-satsningen ”Riks”. Partiet har värvat holländska Eva Vlaardingerbroek som programledare för det nya veckomagasinet ”Let’s talk about it”, som är tänkt att nå en internationell publik.

Det har fått många att reagera, bland annat justitieminister Morgan Johansson (S) och riksdagsledamot Annika Strandhäll (S) som twittrar enligt nedan…

Eva Vlaardingerbroek verkar kunna svara för sig:

Till Morgan: Det är inte vi som får Sverige att se dåligt ut. Du och din politik har gjort allt för oss.

Till Annika: Ja, jag förstår att det är lättare för dig att skjuta budbäraren än att ta en lång, hård titt i spegeln.

-Pettersson ser att S reagerar som vanligt, inga argument, bara smutskastning…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Sossarna Annika och Morgan skjuter budbäraren

 1. Holländskan har inte anltats för att tala illa om Sverige, utan
  för att visa världen vilka figurer som styr landet, ( Mot katastrof)

 2. Naturligtvis låter det, som smutskastning när det finns så mycket smutsiga händelser att rapportera från Sverige. Att Sverigevänner själva rapporterar är för att man är angelägna och bryr sig om om sitt hemland.

  • Och med jämlik könsbalans. Jag vill minnas att Fyrtornet och släpvagnen var två män.

 3. ”Att sprida en negativ Sverigebild” Ja, det är ju synd att konkurrera med sossarna om den saken.

 4. Detta är känsligt för sossarna. Andra länder får reda på hur vansinnigt Sverige styrs. Bravo. Mera sånt. Det är rätt väg att gå. Sossarna måste angripas från alla håll om vi ska bli av med dom. 😃😃😃😃👍👍👍👍

  • Ja och ständigt påminnas om ifall dom tänker att avgå
   om dom förlorar valet. Regimer med diktatoriska drag
   gör inte alltid det!

 5. Morgans ”arbete” består nuförtiden i att skriva och driva påhopp, lögner och smutskastning på Twitter. Undrar vad han pysslade med innan Twitter existerade? Jaså, ingenting!

 6. Sossarnas Sverigebild kan skitas ner. Min Sverigebild är något helt annat än sossarnas. Det har den varit hela mitt vuxna liv.
  Varför ska jag förklara på sjuttiotalet så började jag köra på bondgårdar och fick lära riktiga svenskar genuina fina människor. Hårt kämpande med sina gårdar. Sen som flyttgubbe och lastbilschaufför fick jag chansen att träffa fina människor som var högt uppsatta. Träffade Curt Nicolain när han ledare arbetsgivarna. En riktigt trevlig människa mänsklig. Sen såg jag honom SAF repsentant på haivåtta nyheterna vilken jävla idiot arbetar fientlig. Då lärde jag mig det där med roller i arbetslivet. Man fick chansen att fika med Grevinnan von Essen äta hennes hembakta bullar. En helt fantastisk människa.
  Därför har jag min syn på att en stor del av svenskarna är rena kommunister. Den socialdemokratiska rättvisan eller är det en avundsjuka som har skapat dom här svenskarna alla ska det lika. Bara jag har det bättre. Varför ska du ha eget hus. Duger väl med en hyreslägenhet åt dig. Näää som början till pensionär ser man skillnaden hyran på en tvåa i Södertälje runt 7000 spänn. Ungefär vad jag betalar för huset och ärvda sommarstället efter morsan o farsan. Då kommer den kommunistiska avundsjukan igen. Vad ska du med det stora huset till ni är ju bara två personer ta en hyres tvåa. Då brockar jag titta på dom och säga att katten behöver utrymme. Varför får man inte vara nöjd i Sverige. Alla ska ha det lika en hyreslägenhet som är lagom liten. Och sen ska jag ha det bättre och ha en trea. Det är svensk socialdemokrati. Eller var dold kommunism

 7. Morgan Johansson.
  Eva i programmet ”Let’s talk about it” berättar sanningen om den svenska PK-regeringens övergrepp på den egna befolkningen.
  Om du tycker att sanningen blir för ”smutsig”, för dig att ta till dig, får väl du och regeringen bete er annorlunda, d.v.s. bättre.

 8. Det märks det blivit vår i Fjollträsket…
  Sandlådan har kommit ut,och sossarna vältrar sig av glädje i den !!

Kommentera