Två afghaner dömda för lägerbrand på Lesbos i Grekland. Fyra andra väntar på rättegång.

BROTTSLIGHET. Fem års fängelse blev straffet för två afghaner, som påstås vara 17 år när de greps. De döms för att ha startat den brand som i höstas härjade Greklands största migrantläger Moria på ön Lesbos. Straffet meddelades efter en sex timmar lång överläggning i domstolen i Lesbos.

Här är ett av ”barnen” som ska gå på gymnasiet med 16-åriga flickor…
Anders Lindberg påstår att alla ”barn” testas noggrant, allt annat är trams…

Lägret Moria förstördes av två efterföljande bränder i september. Nära 13.000 människor, många av dem barnfamiljer och äldre, tvingades sova under bar himmel i flera dagar tills ett provisoriskt tältläger kunde resas.

De båda afghanerna var 17 år när de greps som misstänkta för mordbrand, enligt Legal Centre Lesvos, en organisation som ger juridiskt stöd till migranter och asylsökande. Domen kommer att överklagas. Ytterligare fyra unga greps i samband med bränderna. De väntar fortfarande på sin rättegång.

-Pettersson säger afghaner, afghaner, afghaner, överallt…

Om Lesbos på bloggen…

Lesbos

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Två afghaner dömda för lägerbrand på Lesbos i Grekland. Fyra andra väntar på rättegång.

 1. FÖRVÅNAD ?….
  NEJ, INTE SPECIELLT !

  De flyr ifrån krig ( säger dom ), sen tar de och startar krig i det nya landet som tar emot dom.

  Detta är inte sjukt…DETTA ÄR TOTALT SINNESSJUKT ! 😡

  Dessa ” vinster för samhället” välkomnas till Sverige av Socialdemokraterna och deras hycklande falska knäböjande feministiska knähundar till partier som tycker att Sverige blivit bättre med alla dagliga terrorbrott !

  Sjuk – Sjukare – Socialdemokrat
  🤮

Kommentera