Vita män var en arab och trolig terrorattack


MEDIA & RASISM. För en vecka sedan rapporterades om att en man skjutit ihjäl tio människor vid en stormarknad i Boulder i den amerikanska delstaten Colorado. Ett stort antal journalister hävdade omedelbart efter dådet att massmördaren var en vit man.

Att det var Ahmad Alissa som anklagades för tio mord i Boulder, Colorado skrev Pettersson tagen efter, den 23 mars.

”Det är alltid arga vita män. Alltid”, twittrade Hemal Jhaveri. Damen är redaktör med ansvar för ”ras och inkludering” på USA Today eller snarare var. Det blev konsekvenser av twittrandet. Hon har nämligen blivit av med jobbet skriver The Sun.

-Pettersson kan tillägga Hemal Jhaveri påstår att hon ofta utsatts för rasism och aggressioner på sitt jobb men att hon denna gång brast i omdömes.

Har ni hört i svenska medier om att massmördaren var arab och samtliga offer vita? Eller att herr Aliwi körde fyra mil till den judiska butik där attacken skedde? Är det till och med så att media hetsar till rasism mot vita?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Vita män var en arab och trolig terrorattack

 • grebom5

  Varför kom Kakan till världen?
  För att ge oss en försmak av helvetet, eller?

  Gilla

 • Billy Boy

  Till Aysha Jones, initiativtagare till BLM (Black Lives Matter) Sverige skulle jag vilja ställa en fråga.

  Varför protesterar du och BLM enbart mot det som markerats med röd pil i grafikbilden nedan?

  Källa: Statistik från FBI: Svarta dödar många gånger fler svarta och vita än tvärtom.

  För övrigt:

  Grundaren av BLM-Sverige, Aysha Jones var själv nominerad som en av kandidaterna till utmärkelsen ”Årets Stockholmare” att tilldelas en person som gjort starkt intryck på stockholmarna under år 2020. Aysha Jones hoppade av innan tävlingen var avgjord.

  Medan röstningen pågick blev det nämligen känt genom arrangörerna Sveriges radio P4 Stockholm och SVT att Jeanette Höglund, grundare av den ideella organisationen ”Vid din sida” ledde stort och stod kort tid därefter som överlägsen vinnare. Jeanette Höglunds organisation hjälper fattiga äldre och hemlösa med mat och kläder i Stockholms-området.

  Jeanette skrev ett öppet brev till Stefan Löfven – krävde bättre villkor för pensionärerna (Publicerades 2020-10-15)

  http://viralking.se/jeanette-skriver-oppet-brev-till-stefan-lofven-kraver-battre-villkor-for-pensionarerna-bedrovligt

  Gilla

 • Nulle.

  Var det den terroristen som körde 4 mil för att leta upp koscher-butiken?

  Gilla

 • Majbjörn

  Jag blir helt snurrig.
  Var det inte så att de PK påstod att det inte fanns några olika raser.

  Gilla

 • hllviken

  Propagandan är konsekvent i vilka raser som upphöjes och vilka som alltid avhumaniseras.

  Gilla

 • Maya

  Rasism mot vita män och kvinnor tycks vara det nya som ska gälla.När man kastar sig på Twitterknapparna och kommer med grova och fula beskyllningar är det inte mer än rätt att man blir arbetslös.I Sverige får man bli upphöjd till kolumnist på Msm om man skriver att man hatar vita människor specifikt män ostraffat.Det kallar jag för en obehaglig rasism som nu tycks vara ok.

  Gilla

 • villervalle03

  Men CNN journalist säger att moraliskt var han en vit man. Så det så. Vi vita män är skyldiga oavsett vem som gör nåt, nu vet vi det. Biden säger att kvinnor kan göra allt som männen kan och bättre. Det är nog därför kvinnorna hat tagit över typiska mäns yrken, i skogen, gruvan, verkstan, manliga sporter m.fl. börjar det snart vara mer kvinnor än män, vet inte riktigt vars de så kallade männen, tillbringar sina dagar nu förtiden, är dom på dagis eller äldre vården, kanske.

  Gilla

  • Fjodor

   Biden tänkte nog på sitt eget jobb när han sade att vilken kvinna som helst kan utföra det bättre än honom. Det kan jag nog hålla med om.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: