Svor trohet mot ISIS mördade i ’judisk butik’

King Soopers-butiken i Boulder, där tio mördades av en mordlysten muslim, kallar sig ”Your One-Stop Shop For Kosher Groceries.”!

En Källa med ”insyn i utredningen” säger att skytten utförde attacker i ISIS namn. Biden-admin har doch redan gett order om att inte gå ut med uppgifter om detta, för att undvika omnämnande i media av islamisk terrorism.

Den ”radikala islamisten” och ISIS-medlemen, körde 40 kilometer, för att komma till den här specifika butiken bara för att skjuta alla i sikte. Ändå vill inte ett enda PKmedia nämna det faktum att platsen för attacken är en judisk butik med en majoritet judisk kundkrets ”. 

Länk Tidigare på bloggen; Här o Här

7 thoughts on “Svor trohet mot ISIS mördade i ’judisk butik’

  1. Självklart vill inte Bidén administrationen att det ska komma fram. Gubben har inte ens suttit 90 dagar innan första terrorbrottet dök upp.
    Nej, istället ska man försöka skylla det på vita män och vapenlagarna.

  2. Varför är det så svårt att nämna den islamska terrorn och fördöma den av alla pkmänniskor.

    • Du kan inte erkänna muslimska terrorister och terror i islams namn om du samtidigt försöker sälja in att islam är fredens religion. Då är det bekvämare att ljuga och hoppas att muslimerna inte dödar dig nästa gång de bestämmer sig för att försöka få 72 russin i paradiset.

  3. Varför skall vi inte nämna satan vid dess riktiga namn?
    Tro inte för en sekund de slutar med överfallen av vår art utav Homo sapiens, nej de fortsätter för deras mål är som socialdemokraterna världsherravälde.
    Men de kommer inte att lyckas eftersom deras beteende är destruktivt vilket den tröga massan till slut också inser.

  4. Speglar PK inställningen i Konungariket Sverige .
    Styrt av ansvariga i regeringen och för SSU Malmö.

Kommentera