Sex småflickor hotade till livet och rånade i Vetlanda

VÅLDSVÅGEN. I tisdags rånades sex unga flickor i Vetlanda på sina mobiltelefoner. Flickorna i 12 årsåldern hotades till livet med kniv vid naturreservatet Illharjen och flera polispatruller letade efter gärningsmännen. De lyckades dock komma undan och befinner sig nu på fri fot.

-Pettersson hittar ytterst lite om händelsen bakom betalvägg. Inget hos polisen och framförallt inget signalement på gärningsmännen.

Efter att afghanen Tamim Sultani försökte knivmörda sju människor i Vetlanda verkar det som politiker och media kommit överens om att det är de ”högerextrema” som är farliga och det är synd om alla gärningsmän.

En socialdemokratisk politiker, Aneth Amundsson, säger att hon känner stor oro för den senaste tidens utveckling med högerextremister som lappar brevlådor. Det är dock väldigt tyst om brottsoffren som blivit rånade och knivhuggna eller om dem som inte törs gå ut.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Sex småflickor hotade till livet och rånade i Vetlanda

 1. Kan det ha varit nån ifrån Pedofilpartiet, som försökte våldföra sig sexuellt på dessa barn !?

  Sverige är mycket sjukt, när t.e.x. Centerpartiet anser att det med pedofili inte är nått att tala om.
  😠😡🤬

 2. Jag har full förståelse för att (S) politikern Aneth Amundsson vill flytta fokus till andra grupper. Hon gör tydligen allt för att skydda sin valboskaps-islamist som utförde knivdådet mot 7 oskyldiga personer.

 3. Ja, Sverige står upp till knäna i liknande
  problem. Alla de som kritiserat den här
  importen, har snabbt hamnat i kylan.
  Släkt, vänner Tom. Arbetet har riskerats.
  Nu står vi här m skenande kostnader,
  lamslagen polis o myndigheter. Politikerna
  försöker dölja problemet. Arma land.

 4. Bitte Assarmo i Det Goda Samhället, sammandrag av längre text:

  ”Det gick inte mer än vecka förrän knivattacken i Vetlanda – där gärningsmannen framförde ett ”Allahu Akbar” medan han attackerade – förpassats till glömskan. Om det alls talas om händelsen nu så är det ur gärningsmannens perspektiv. Den utsatte, den olycklige, den som borde ha fått permanent uppehållstillstånd för längesen så att han sluppit drivas till attacken mot sju oskyldiga män.Det är du och jag som måste erkänna våra fel och brister – inte knivmannen som försökte mörda sju personer.

  De som nu gråtmilt pratar om vilken fruktansvärd tragedi detta är för gärningsmannen, de reagerar ärligt talat väldigt egendomligt. Deras reaktioner skulle betraktas som onormala i stort sett överallt i hela världen utom just i Sverige. Sverige är ju landet där det onormala blivit normalt, där det sjuka betraktas som friskt, och där brottslingars väl och ve är minst lika viktigt, om inte viktigare, än brottsoffrens. Såvida inte brottslingen är etnisk svensk och offret har ett annat etniskt ursprung, då är det ingen som letar förmildrande omständigheter för dådet.

  När jag berättar om det här för vänner och bekanta utomlands skakar de bara uppgivet på huvudet. ”– Något måste vara väldigt fel i Sverige när människor är så illojala mot sina egna landsmän….”

  Och jag kunde naturligtvis bara nicka och hålla med.”

  https://detgodasamhallet.com/2021/03/19/bitte-assarmo-varfor-ar-det-varre-att-hata-med-ord-pa-sociala-medier-an-att-hugga-folk-med-kniv/

  • Ja kan bekräfta dina ord…
   När jag talar med mina bekanta på olika håll i världen,finns vissa som inte tror vad jag berättar om Abzurdistan. När jag på olika sätt övertygat dem om sanningen,kommer ett medlidande svar !
   Ingen normal människa utanför landet kan föreställa sig det,som sker här !!
   På så sätt har namnet Abzurdistan nu blivit ett allmänt begrepp över,såväl Europa som USA !!

 5. Inget signalement. Knivhotade småflickor.
  Ok. Då vet vi precis vilka det är. Mörka, smala, skäggiga och ca 160 cm långa, pratar konstigt……

 6. Snart är hela Vetlanda är på fel plats vid fel tillfälle.
  Eller hela Sverige rentav .
  Undrar hur den klartänkta Jomshof skulle uttrycka det ?

 7. Det blir patetiskt när Kommunens styrande ynkedomar försöker
  att klistra vansinnesdåd på andra grupper än dom verkliga dårarna!

  Dom styrande i landet tycks ha en hel del medlöpare ute i landet!

 8. Trodde att de som hade något vett i huvudet skulle flytta från kommunen. Framförallt att som förälder se till så att ens barn inte blir kulturberikarnas offer.

 9. Har noterat att SVT, regeringens språkrör hakat på trenden att skriva om ”nazister” istället för kriminella invandrare.

 10. Läser att ett vildsvinshuvud placerats på en koran vid Kantarellvägen i Vetlanda.
  Polisen rubricerar händelsen som hets mot folkgrupp.

  När de sju blev knivhuggna då var de på fel plats. absolut inget om terror eller hets mot folkgrupp.

  Har polisen också blivit enögda och tycker att mordförsök på 7 svenskar är en enstaka händelse som inte ens rubricerats som grovt våld av muslim mot hedervärda svenska medborgare.

  • Hur kan det beskrivas som hets mot folkgrupp ??
   Möljigen hets mot vildsvinen. Vad kallas då försök
   till mord på fem män under stridsrop? Hets mot
   Svenska män?

   Vi behöver en LÖVFRI REGERING.

  • Därför har polisen fullt upp att jaga rasist nazist fascisten som gjort detta hatbrott mot en bok på en parkeringsplats. Då hinner man inte leta efter rånare med kniv som ger dig på småflickor. Det är socioekonomiska orsaker. De kanske inte hade några mobiler. Föräldrarna är vita svenskar som har råd att köpa nya. Åker de fast om polisen råkar snubbla över dem får de ett skarpt uttalande från Morgan. Detta är oacceptabelt. Då fattar de och gör inte om det den veckan. Har jag fattat svensk kriminalpolitik rätt?

   • ”…rånare med kniv som ger sig på småflickor. Det är socioekonomiska orsaker.” Borde kallas för socialdemokratiska orsaker !

Kommentera