Familjen Ali Khan sprider skräck i Göteborg

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I släkten Ali Khan finns runt 80 procent av alla män i polisens register. Det är en familj som enligt brottsdomar sprider skräck, tystar vittnen under vapenhot och kopplas till mord, utpressningar och våldsdåd. Många av dem har varit grova brottslingar i hemlandet och kommit till Sverige enbart för att begå brott. Ett rikt land, med mycket bidrag, låga straff och naiva politiker är perfekt för den som vill leva kriminellt.

Hashem Ali Khan är Sveriges mest kända klanledare och beskriver sig som en fredlig religiös man, men tidigare okända domstolshandlingar från Libanon visar att 64-årige Hashem Ali Khan är dömd till döden och efterlyst för flera grova brott. Själv menar klanöverhuvudet att han misshandlats av militären och gett svenska myndigheter full insyn.

– Vid den tiden jag kom till Sverige lämnade jag alla papper till Migrationsverket, säger Ali Khan. I tre delar granskas Hashem Ali Khans okända förflutna med domar och efterlysningar om mord, mordförsök, rån och en väpnad attack mot en polisstation i Expressen bakom betalvägg.

-Pettersson säger att för er som inte vill gå in bakom Expressens betalvägg så finns det en hel del på bloggen. I många år har vi skrivit om familjens härjningar.

40 släktbaserade kriminella nätverk är i Sverige enbart för kriminalitet…är det en kulturbelastning eller en förtjänst på sikt Stefan?

-Pettersson säger att fel låt vann Mellon, Clara Klingenström – Behöver inte dig idag, hade varit ett bättre alternativ.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Familjen Ali Khan sprider skräck i Göteborg

  • Grisar – ja, det var väl dom den s.k. försvarsministern Hultqvist babblade om nyligen? Men han menade ju SD. Dock är djurarten grisar intelligenta och nyttiga djur.

 1. På samma sätt var det ingen slump att det bara var zigenare i det s.k romregistret i Skåne.

 2. En del samlar på äggkoppar, andra på frimärken eller gamla bilar.

  Men den Svenska regimens samling av utländskt slödder är unik i hela världen!

 3. Här hade det Svenska Rättssystemet haft något att jobba med,
  men här trackaserar man hellre jägare för löjligheter med
  insatstyrkor och åklagare.

 4. Hög tid för lagstiftarna att se över rätten att erhålla medborgarskap, samt rätten att kunna återkalla dem vid behov.

  • Förmodligen för att gömmer sig bakom sin islamska tro och därmed blir oantastbara, den svenska lagen har underkastat sig invandrande muslimer och andra folkslag genom att aldrig avkräva islamisterna att de behöver anpassa sig till det svenska samhället.

 5. Stefan ser nog till att dom stannar i Sverige dom hör nog till sossarnas röstboskap……..

 6. Familjen Ali Khan hör inte hemma i Sverige.
  Vi har nog med problem ändå, Ali och många många fler ska skickas hem.
  Det måste bli ett slut på allt daltande med kriminella invandrare.
  Hur många normalfuntade svenska människor tycker att den här typen
  av människor ska få härja runt i vårt fosterland ?
  Möjligen nuvarande regering, för där vill man satsa på framtida problem.
  Nej nu är det dags att rensa upp en gång för alla.
  Kasta ut alla gangsters och deras familjer.
  Vi måste få en nystart i Sverige med sund ledning, och inte som nu
  som ett sjunkande skepp.
  Med Löfven och CO vid rodret.

Kommentera