I landet med världens första feministiska regering sitter generaldirektören kvar…

INRIKES. Myndigheten för arbetsmiljökunskap, Mynak, är en svensk statlig myndighet som sorterar under Arbetsmarknadsdepartementet och är ett nationellt kunskapscentrum för frågor om arbetsmiljö. Myndigheten är en enrådighetsmyndighet och leds av en generaldirektör som heter Nader Ahmadi.

Nader Ahmadi, generaldirektör på Myndigheten för arbetsmiljökunskap, Mynak.

-Pettersson undrar varför denna myndighet, “Myndigheten för arbetsmiljökunskap”, startades 1 juni 2018, vi har redan ett “Arbetsmiljöverk” sedan gammalt.

Kort efter att Myndigheten för arbetsmiljökunskap, Mynak, inrättades i juni 2018 larmade skyddsombudet arbetsgivaren om arbetsmiljöproblem. Flera anställda vid myndigheten har slutat på grund av missnöje med arbetsmiljön och generaldirektör Nader Ahmadis ledarskap.

För att komma tillrätta med arbetsmiljöproblemen anlitade Mynak en konsult för att kartlägga den psykosociala arbetsmiljön. Konsulten “Previa” lämnade uppdraget eftersom man inte tilläts ställa frågor till tidigare anställda som slutat och skyddsombudet sade upp sig.

Generaldirektör Nader Ahmadi säger att en av hans uppgifter är att få folk att längta till jobbet…

Socialdemokraten Eva Nordmark, är arbetsmarknadsminister och Nader Ahmadis chef.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “I landet med världens första feministiska regering sitter generaldirektören kvar…

 1. Det här är bara ett tecken på det svenska misslyckandet i integration. Det delas ut toppositioner till folk som inte kan någonting eller som utnyttjar situationen i det s.k.svenska systemet? Citat taget från Samnytt (17.03.2021): “En armenisk invandrare som inledningsvis arbetade som handläggare hos Migrationsverket blev utlånad som chef hos Utrikesdepartementet (UD). I sin nya tjänst stationerades han vid Sveriges ambassad i Pakistan och misstänkts ha ingått i ett nätverk med människosmugglare. Svenska myndigheter har lyckats spåra 122 felaktigt utfärdade visum till afghaner som sedan sökt asyl i Sverige eller försvunnit. Nu har mannen dömts – till dagsböter”. Dessa är inte enskilda händelser utan sker lite var stans i vårt “multikulti land”?

 2. Tjänster och gentjänster. Mer behöver inte sägas. Titta bara på han som var magsjuk och kräktes, en nolla som inte kan något. Man han får en fet lön av staten ändå.
  Socialdiktatur är som i dom gamla kungarikena, där kungen delade ut makt och ägor till släktingar, vänner och dom som slickade mest.

 3. Man måste få in invandrare på höga positioner för att få svenskar att anpassa sig. Man har satt sig i en (jävla) situation i sjuklövern och som svensk kan man inte erkänna att man har gjort fel för man är bäst. Titta på våldtäkter nu börjar det komma igen. Varför tänker sig inte svenska kvinnor för och anpassar sig. Slöja eller. Det här kommer inte att sluta väl.
  När jag jobbade så var jag skyddsombud för SEKO och periodvis huvudskyddsombud i ett företag med 150 anställda. Först började det med ny vd med allas lika värde vi satt på konferenser och lekte om man var pudel eller lejon. Förnedrande om man tänker så här efteråt. Cheferna skulle klassas in på skala vad man varför typ och gå hos beteendevetare och byggas om för att bli lika korkade som alla. Istället för att utnyttja olikheterna och bygga ett bra team. Fackliga utbildningarna gick ut på att allas lika värde och hata SD. Det var inte mitt liv längre. Utan fjäskande dom klarar sig alltid fjäska uppåt sparka nedåt. Hitta fel hos andra för att framhäva sig själv. Vad bygger man upp det. Vansinne och folk som mår dåligt och går in i väggen. Stackars människor i Sverige. Eller rättare stackars svenskar som inte har någon framtid. Invandrare dom ser ju framför sig hur dom får ett helt land utan att en kula lossas. Utan bara att dom blir fler och tar över Sverige på helt demokratisk väg. Hur kan ett folk som heter svenskar vara så naivt korkade. Men gamla borgerligheten var ju inget för arbetare. Socialdemokratin var ju för arbetarna. Men bägge alternativen har blåst både arbetare o medelklass. Därför hatar man SD sen stora hotet mot demokratin är invandrarpartierna som börjar komma. Då kan vi hälsa hem. Och det är ju Löfvens skötebarn. Så Löfven kan ju inte kalla dom odemokratiska för dom har blåst Löfven och börjar starta egna partier. Muslimerna där socialdemokraterna har haft samtal med dom för att dom ska röst S och komma in i höga positioner. Men dom vill inte ha ena handen dom vill ha hela landet. Så det är ett förtäckt hot att kalla SD odemokratiska. Utan hotet är mot invandrarna vad vill ni ha bidrag eller SD.

 4. Det osar skunk långa vägar!

  Liksom fisken ruttnar från huvudet, är det makteliten som har missbrukat sin makt ända sen Axel Oxenstjernas dagar.

  Sverige behöver reformeras på ett demokratiskt sätt.

  En massa utlänningar har satts att härska över svenskarna. Ditsatta av vem?

  • Nu var du orättvis mot Oxenstierna som var den som verkade för ett mindre korrupt myndighetssverige då han släppte fram duglig allmoge på bekostnad av inavlad adel. Tyvärr har arvet efter Oxenstierna försnillats och tjänstemän i offentlig verksamhet behöver i våra dagar inte längre ta ansvar för sina handlingar.

 5. Vad gör myndigheten? Skapar ny arbetsmiljökunskap? Jag tror myndigheter med alltför tunna, genomskinliga uppdrag skapar automatiskt egna arbetsmiljöproblem. Vart tog alla vuxna i riksdagen vägen, som inte startar upp nya påhittade myndigheter och inte vattnar ur medborgarnas nödvändiga samhällsservice.

 6. Ett bra exempel på en regering med fega ministrar inklusive chefen. Man är stöddig att håna SD, Ungern och Polen. Men man törs inte hålla ordning inom eget område. Man vet inte att ansvar är lika med skyldighet att agera.

 7. Vad har en perrrson från Mellaöstern för kunskaper om
  arbetsmiljöproblem när han kommer från områden som
  där är kaos överallt? Men det gäller för Sossarna att lotsa
  in Islam bakvåägen!

 8. Araberna har intagit alla myndigheternas chefsposter.
  Helt enligt avtalet med sossarna.

Kommentera