Förslag till fråga

Stefan Löfven ägnar just nu den politiska scenen åt att med hårda ord kritisera Sverigedemokraterna och den borgerliga oppositionen. Lösningar och svar på alla de problem vårt land och vår befolkning brottas med ägnas mindre tanke.

Därför kommer jag med ett tips till Åkesson, Kristersson, Busch och andra som står öga mot öga med Löfven i debatter. Inled med denna simpla fråga: ”Är det obehagligt att debattera politiska sakfrågor eller är det inkompetens som gör att du undviker?”

6 thoughts on “Förslag till fråga

 1. Det bästa sättet att möta löfven i deatterna är att enbart prata politik. Lugnt och sakligt. Inte låta sig luras ner i sossarnas gyttja som Jimmy sa. Hela tiden attackera med frågor om varför dom misskött landet så länge. Bombardera löfven med sakliga relevanta frågor. Absolut inte bli arg utan fråga hur han menar och varför. Han kommer inte att klara en enda sån debatt och det vet han om själv. Sossarna har inget att komma med och då kommer det lögner och fula påhopp istället. Klä av kejsaren offentligt så faller korthuset garanterat.

 2. Kristersson ger jag inte mycket för. Om man inte är blind och döv eller korkad så är det uppenbart varför Ebba Busch jagas av sossetrollen efter att ha genomfört ett fullständigt laglig och legitim fastighetsaffär. Krydda skitstormen med Rättshaveristiska Organisationen och giriga närstående till säljaren så har du dagens läge.

  För den som vill uppleva rabiata vänsterblivna troll så finns en tråd på Flashback; https://www.flashback.org/t3272359

  • Ja ikvällsnyheterna samma dag som fem personer blev
   nerstyckna med kniv i Vetlanda, då var förstås nyheten
   på SVT Ebbas husaffär, något som Svenska folket inte
   har med att göra, eftersom Ebba B inte gjort något olagligt,
   knivdåden i Vetlanda kom först som femte nyhet i det
   alltid? objektiva SVT (s) ! Det gäller att prioritera så att
   rätt nyheter kommer in på rätt plats!

 3. Ett lämpligt svar, när påhoppen blir för löjliga: Var och en uttalar sig naturligtvis, efter sin mentala förmåga.

Kommentera