40 släktbaserade kriminella nätverk är i Sverige enbart för kriminalitet…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Diskussionen om integration blir ibland ”lite naiv” i Sverige. Det säger biträdande rikspolischef Mats Löfving i Sveriges Radio Ekots lördagsintervju. I debatten är utgångspunkten ofta att alla vill bli integrerade men i många fall stämmer inte det, säger Löfving och hänvisar till att det finns 40 släktbaserade kriminella nätverk i landet.

– De har kommit till Sverige, påstår jag, enbart i syfte att organisera och systematisera kriminalitet, säger Löfving.

Mats Löfving. Foto: Johan Fredriksson

Enligt Löfving finns det exempel på att sådana klaner har tagit sig in i näringslivet och kommunpolitiken för att skaffa sig makt. På frågan om hur Löfving kan veta att släkterna har kommit hit med en plan svarar han: – Därför att det är den underrättelsebild vi har, och den är aktuell.

-Pettersson säger 40 klaner á lågt räknat tio man är 400 tyngt yrkeskriminella som inte har några planer på att integrera sig och bli hederliga. De har kommit hit för att det går, medan vissa poliser, journalister och politiker tror det ska hjälpa med saft och bullar.

De hånskrattar åt oss: ”Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

Nationella operativa avdelning, Noa, där Mats Löfving är chef ägnar dessutom kraft och pengar till att jaga Pettersson för ett ”bildlån” på Facebook utan att fotografen varit i kontakt med mig och försökt göra upp.

Förundersökning, FUP, var på 65 sidor trots att jag erkände sakfrågan men inte att det var olagligt att låna en bild på Facebook eftersom Dagens Nyheter frikändes i ett liknande fall.  

Linda Snecker, vänsterpartiets rättspolitiske talesperson har dock lösningen på den grova invandrarbrottsligheten. Hon vill att vi slutar dalta och

 • Inrätta trygghetszoner med trygghetsvärdar i socialt utsatta områden
 • Särskilda åtgärder för kvinnor i socialt utsatta områden
 • Inför lokala sociala insatsgrupper

och nu darrar Ali Khan och grabbarna från Mellanöstern av skräck…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “40 släktbaserade kriminella nätverk är i Sverige enbart för kriminalitet…

 1. Det är dom styrandes fel, resurserna har varit satta på pensionärer som skriver vad dom tycker om invandringen. Även en viss herr Åberg får en massa miljoner för att se till att kunna kuva det arbetande och före detta arbetande folket, är det detta polisen resurser ska prioriteras till ?

  Mest troligt är att dom 40 nätverken betalar lite åt dom styrande på andra konton än lönekontot, för att få fortsätta med sin verksamhet i lugn och ro. Även att dom får lite extra pension och förmåner när dom slutar, win win för alla parter i nätverket när man får göra vad man vill.

  Man behöver nog bara att följa den röda tråden, vilka partier som har en massa daltande och löjliga förslag om vad som ska göras. Det började nog när dom tog bort BRÅ:s rapporter om vad som händer i landet, jag tror inte det finns någon annan förklaring egentligen

 2. Nu förstår jag varför Mats Löfving vågar tala ut. Han ska gå i pension.
  Hörde intervjun i sena nyheterna på 4an. Svamlade om nya uppgifter.
  Detta har det skrivits om på alternativa medier i flera år.
  Han borde inte väntat på uppgifter från Tyskland Han kunde gått in på Petterssons blogg.

  • I natt drömde jag om en rasande svår höststorm som
   svepte in över Stockholms-området; och ’PUFF’ så
   försvann alla Löf och Löv ut över Saltsjön.
   Naturen har sin gång – sa Sverigedemokraterna.

 3. Man kan säga att vi äntligen fått vårat Libanon Som våra vänster politiker jobbat på i decennier . Och nu är det kört på riktigt . För det här finns det ingen kraft att mota Vi har ju inte ett försvar värt namnet. Och vi har inte ens rätt att försvara våra egna liv . Och dom är beväpnade till tänderna Arma Sverige

 4. Ja, det ha jag anat i några decennier nu. De timida fäderna, första generationens invandrare, har så att säga kollat marknaden för klanens ”verksamheter”. De erhåller medborgarskap, blir ankar-mafiosos. Sverige är gott – enfaldiga makthavare, tam lagstiftning och behagliga straff…

  Så misstänker jag att äldsta sonen blir studerad, gärna advokat, nästa blir ekonom, den tredje hamnar inom någon bransch som tvättar svarta pengar… De yngsta sönerna blir torpeder, indrivare etc. där bokliga studier är totalt onödiga. Döttrarna blir bortgifta. Lovvärda kulturella seder?

 5. Löfving ger sig själv underbetyg och medger att han misslyckats som chef på NOA. Det han säger i intervjun har varit känt i många, många år.

 6. Afs vill ompröva uppehållstillstånd från år 2000. Det rör sig om en halv miljon nysvenskar. Inget annat parti eller ens SD vill göra något åt detta. Om Afs fick sin vilja igenom så frigör vi mycket pengar till välfärden och vi blir även kvitt en massa klaner. Jag kan berätta om en händelse. En kollega på jobbet fick sin sons cykel stulen förra året utanför en fritidsgård. Kollegan tänkte först anmäla det men fritidsledaren som är nysvensk visste på ett ungefär vem det var som låg lagom. Fritidsledaren pratade med en klanledare, alltså de som styr området och veckan efter så fick kollegan tillbaka sonens cykeln av fritidsledaren. Vem det var som snodde cykeln vet kollegan än inte idag. Dessutom ska man inte heller vara för nyfiken när det gäller utanförskapsområden/ghetton.

 7. Men varför i helvetet har inte BRÅ reagerat och rapporterat !
  BROTTSFÖREBYGGANDE rådet ! …kyss mig i arslet , lägg ner skiten.
  Ställer de sig bakom polisen …eller upprepar de likt en papegoja de bakomliggande utsatta och socioekonomiska bakgrunderna ?
  Här har vi två myndigheter som verkar motarbeta varandra medan vi har en regering som är totalt döv, blind och handlingsförlamad.
  Och slutligen.
  Se till att uttrycket ”utsatta” stryks från svenskt lexikon, tills man redogör för innebörden av ordet
  Detta uttryck missbrukas, och då menar jag MISSBRUKAS så in i helvetet i tid och otid.
  När hörde vi att de svenskar som är tvungna att ligga ute året om, kallas för utsatta ?
  Eller när en svensk pensionär är tvungen att välja bort sina mediciner på apoteket därför att vederbörande inte har råd att lösa ut dem ?

 8. Förbannade rasistfascistnazister, komma här och påstå att kriminalitet är importerad från andra kulturer. Vi svenskar har väl alltid varit barbarer enligt en känd ägare av knarkarkvart.

 9. Mycket snack och lite verkstad av Mats Löving,
  Han borde kanske snacka lite med den gamle medarbetaren
  Peter Springare om att polisen borde rensas ifrån toppen
  så att alla som fjäskar för politikerna kommer bort, det
  finns säkert många skickliga erfarna poliser som kan ersätta
  dom politiskt skolade glittergubbarna som bara lyssnar på
  politikernas önskemål.

 10. Det är lugnt. Polisen interagerar med släktforskarrörelsen. Men hur gör man med de resande rövarbanden? De är väl också släkt med varandra?

 11. Nu tycker jag mig förnimma ett skifte för hur vinden blåser. Vi får se om det håller i sig.

  Kristersson kopplade konkret ihop invandring och kriminalitet i en intervju förra veckan. Nyhetsankaret trodde inte sina öron.

  Löving tar det ett steg till och pekar ut invandrarklaner och lägger till att de inte vill integreras. Det är inte för att bli svenskar som som de är här för.

  Nya proaktiva förslag angående telefonavlyssning kommer nu från polisen till den politiska ledningen. Det är bra för då hamnar besluten exakt där de hör hemma. Morgan och Damberg skall försättas i situationen att säga bu eller bä. Bara det framgår tydligt att det är de som fattat beslut oavsett vad det blir.

  Jag är lätt positiv till det som hänt den senaste tiden. Hoppas också den sedvanliga ”pendeln i ytterläget modellen” som kännetecknar svenskt kynne hjälper till. Då kan detta bli bra, när vi nu får svart på vitt hur illa den socialist-liberala falangen hanterat rätts- och kriminalpolitiken.

  PS. SD måste spotta upp sig, snart räcker det nog inte med ”Det har vi sagt i 15 – 20 år”.

 12. Att många är både naiva och dumma är ingen bortförklaring.
  Det är inte bara dem som ivrar för en ohejdad invandring, även myndigheter och organisationer struntar i fakta i sin iver att importera inkompatibla.

  Det finns många som i likhet med Löfving blundar för den insikt de har, det kan liknas vid samhällsomstörtande verksamhet.

  Naiv och dum kan man vara när det gäller förhoppningar om att de som kommer ska göra rätt för sig.
  Men när man blundar för grov brottslighet, mord, våldtäkter, bidragsbrott och omstörtande verksamhet, då är man en förrädare och då bör man dömas själv.

  Det borde göras en genomgång av den brottslighet som utförts av invandrare eller i invandringens namn. Ingen lätt uppgift, men med tanke på att alla kriminologer inte gör sitt riktiga jobb så kan man frigöra dem.

  Det behövs en tankerevolution i det här landet, tanken att staten vet vårt bästa är för länge sedan utdaterad. De vet mycket väl att invandringen inte fungerar, så den politik de fortsätter med är ett medvetet vägval.
  De argument de använder är mer än lovligt ogenomtänkta.

 13. Det börjar bli dags att ta bladet från munnen nu både här och där verkar det som.Journalister i msm är inte så tvärsäkra i korken längre utan en del börjar nyansera sina skriverier en aning.Vågskålen kanske börjar tippa lite för mycket och lögnerna genomskådas och avslöjas på löpande band tack vare duktiga grävande riktiga Journalister i alternativa medier.Heder och all eloge till er för ert idoga arbete för att ge oss sanningen ofriserad och oförfalskad.

 14. Jag skulle tro att det denne polischef vågar komma ut med kanske är 1/4 till 1/3 av det verkliga förhållandet vad gäller denna typ av brottslighet. Hur mycket nämner han för Morgan, Löfvén och deras gelikar och hur mycket förstår de? Jag skulle ha gissat på ca 10-12 klaner men 40?????? Har det inte gått lite väl långt med välviljan från MP, C, L, M, V, KD och S? Så mycket brottslighet kunde ni väl inte föreställa er att invandrarna skulle återgälda er ”godhet” med?

 15. Herr Lövfings framtida arbets- och sociala situation kommer att bestå av mobbning, utfrysning och förtalning mmm..

  Individerna i etablissemanget som har ’Rätt’ åsikter kommer att se till det….

  Han ska vara glad om han slipper repad bil eller tegelstenar genom hans fönsterutor

 16. Den här informationen borde vi ha fått för länge sedan av statsministern med försvarsministern vid sin sida.

  • Men snälla turrim hur tänker du nu? Vad är det för informations du menar att dessa personer vars förstånd kan djupt ifrågasättas, som är notoriska lögnare, kan och har inte någon förmåga att förstå förhållandet mellan orsak och verkan, skulle informera om?
   De har redan informerat respektive myndighet vad de ska informera om, så det passar i deras fantasi värld.

 17. Enl. vänsterns tok-teorier ska man bekämpa brottslighet på samma sätt som man har skapat förutsättningarna för densamma. Fast krydda receptet med än mer stollerier och kronisk naivitet.
  När de kriminella har organiserat sig så pass att nätverken är fullbordade, så duger det ej längre med klassiska, tafatta försök att bromsa dess verksamhet. För nu har man suttit och sovit så länge och släppt fram dem så långt att det krävs rejäla utrensnings-aktioner. Vi snackar alltså om kulor och krut. Skarpa skott. Krigslagar. Ju längre man tvekar, desto svårare blir det.

 18. Äntligen en hög polischef som vågar yttra något ”förbjudet” riktat mot ”gräddfils adeln”

  Inte ens MSM vågar vara tysta… min enda oro nu är att ”mannen från Höganäs” kommer att kalla in honom på kansliet för en reprimand följd av munkavle efter ett ”klargörande” från regeringskansliet.

  • (Tycker dock att det är trist att Pettersson jagas av samma person för en ”piss i Mississippi” som borde kunna lösas utan att statliga resurser tas i anspråk)

  • Ja, polisen har inte uttryckt sig korrekt om den ”morganiserade brottsligheten”, dvs. han har inte lindat in verkligheten tillräckligt i sin beskrivning av läget.

Kommentera