Mördade en hel barnfamilj – nu ökar belöningen med biståndspengar

TERRORISM. 2011 skrev vi på bloggen om familjen Fogel som mördades i Israel av terrorister. Den 11 mars 2011 bröt de palestinska tonåringarna Amjad Mahmad Awad (18) och Hakim Mazen Awad (17) in i en bostad i den israeliska bosättningen Itamar och dödade Ruth och Udi Fogel och tre av deras barn, Yoav (11), Elad (4) och Hadas som bara var tre månader gammal.

Ruth och Udi Fogel med sina barn.

Medan Yoav och Elad dödades i sina sängar medan de sov, dödades deras föräldrar i strid med de två inkräktarna. Efter att fyra familjemedlemmar dödades lämnade de två palestinska tonåringarna platsen, men återvände för att söka efter vapen. Sedan hörde de den tre månader gamla babyn skratta och valde också att döda henne.

Amjad och Hakim arresterades av israeliska säkerhetsstyrkor efter mer än en månad på flykt. De dömdes senare till livstids fängelse flera gånger om.

Nu när de två terroristerna snart har avtjänat 10 år i fängelse kommer den palestinska myndigheten (PA) att öka terroristlönen som de betalar dem med 50 procent, från drygt 10.000 kronor per månad till mer än 15.000 kronor per månad, skriver den israeliska organisationen PMW.

Det är PA:s lagstiftning som innebär att de två som mördade familjen Fogel får ökad sin terroristlön. Lagen som antogs 2004 föreskriver att ju längre en terrorist sitter i fängelse, desto högre lön. Betalningarna ökar gradvis tills du har sonat 30 år i fängelse. Då får du betalt så mycket som 29.000 kronor i månaden. De som zonerar längst är också de som har stått bakom de värsta terroristattackerna – de blodigaste attackerna betalas bäst.

Sedan de två palestinska terroristerna arresterades för mordet på Fogel-familjen har PA betalat var och en av dem mer än 860.000 kronor i terroristlön. Nu när de snart har avtjänat tio år i fängelse för mordet kommer utbetalningarna att öka. Här är en lista som visar hur betalningarna kommer att öka tills de har tjänat i 30 år:

En månad efter den fruktansvärda attacken mot Fogel-familjen genomfördes en undersökning som visade att en tredjedel av palestinierna stödde attacken, medan de återstående två tredjedelarna var emot den.

Amjad och Hakim är långt ifrån de enda barnmordarna som får stora summor pengar från den palestinska myndigheten. Palestinierna som dödade flera barn i Metzer-kibbutz 2002 har fått mer än 3,3 miljoner kronor .

Som PMW nyligen avslöjade använde PA, trots den pågående koronapandemin, minst 1,3 miljarder kronor i belöningar till terrorister.

Miff.no

1 svensk krona är c:a 2,80 israelsk shekel

-Pettersson säger att Sveriges skattebetalare betalar årligen stora pengar till de araber som kallar sig palestinier. Pengarna ska gå till engagemang för demokrati, mänskliga rättigheter, rättsstatens principer och jämställdhet. Därutöver inkluderar strategin fortsatt verksamhet inom miljö och klimat, inkluderande ekonomisk utveckling samt inkluderande fred.

Regeringens direkta bistånd till Palestina är c:a 400 miljoner om året. Sedan får Palestina bistånd från EU och FN dit Sverige betalar stora pengar så vad det totala biståndet från Sverige är vet jag inte.

Flera länder har på senare tid fryst eller minskat biståndet till palestinska myndigheten på grund av uppgifter om korruption och att medel går till att avlöna terrorister. Sverige går dock en annan väg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Är ser man tydligt hur ojusta israelerna är som ockuperar en massa arabiskt och muslimskt land, dessutom byggdes många judiska städer av muslimerna flera tusen år innan det fanns något som hette islam enligt muslimerna.

16 thoughts on “Mördade en hel barnfamilj – nu ökar belöningen med biståndspengar

 1. Kompisar till svenska regeringen? Jag vill inte bli inblandad i deras sjuka böjelser för kriminalitet. Gängvåldtäkter, mord, rån i Sverige, sympatier för ISIS medlemmar och deras dåd på oskyldiga människor, dessa mord på Israeler som lika lite som Palestinier var födda 1949 när UN/FN gav öknen till Israels folk och Palestinier.
  Ökenfolket/beduinerna tillfrågades inte, men räknades de som ägare!

 2. Om nu såssarna, som sekt, råkar vara betuttade i palestinska terrorister ; varför i h-e ska hela svenska folket behöva dras med i deras sjuka böjelser ?

 3. Vore fint om våra pensionärer fick minst 15 lax i fickan varje månad av VÅRA bistånds pengar, men de kommer aldrig vara värda det av varken arbetar partiet socialdemokraterna eller C Mp mm efter ett livslångt arbetsliv.
  Så att behandla folk olika gentemot varandra är med detta faktum en lögn återigen av svenska staten/ regeringen.

 4. De som kontrollerar Sverige hatar Israel och beundrar Hamas. Sjukt. Det är antisemitism v2.0.

 5. Den korrumperade Yasser Arafat med den egenvikta mössan blev ju miljardär på de generösa bidragen (hans familj lever väl fortfarande ett hyfsat liv i Paris)? Mahmoud Abbas är väl på väg åt samma håll – kan det vara så att terrorism och brott lönar sig? Det vore nog på sin plats att tala om att Israel bidrar en hel del ekonomiskt till palestinierna, dels genom arbetstillfällen och andra åtgärder. Jag har för mig att den informationen förmedlades av Pettersson? Dessa bidrag har även använts för att utbilda ungdomar i att bekämpa judarna? Enligt mitt bedömmande finansierar Sverige stöd till terrorister?

 6. Får Israel några hjälppengar från oss? Sök på SIDA och få svaret Palestina det av Israel ockuperade området Västbanken och Gaza.

  Varför är det ockuperat, jo efter arabstaternas anfall mot Israel, sexdagarskriget juni -67, enligt sossarna var det förmodligen rasistiskt att inte låta araberna vinna.

  Varför kan inte Palestina få sitt område att blomstra då judarna kan?
  Palestinierna skall hämnas de oförätter de själva skapat, genom att lägga allt sitt krut på att hata och vilja hämnas, de som tillhör en god och fredlig religion.
  Vad de säger rimmar illa med vad de gör!

 7. Att betala mördare är rent kriminellt.
  Socialdemokraterna vill inte vara sämre utan skänker pengar till verksamheten.

 8. Väldigt skönt att veta att våra omdömesgilla ledare förvaltar våra surt förvärvade pengar på ett så angeläget vis.
  När ska vi bli av med detta rövarpack som anser sig ha rätten att tvångsbeskatta Sveriges medborgare och använda skattebetalarnas pengar till privata angelägenheter som i detta fall terrorism.

 9. Sverige har alltid understött terrorister och diktatoriska stater på den skattebetalande medborgarens bekostnad, tyvärr lär det fortsätta oavsett vilken regering vi får.

 10. När DU röstar på partier som skickar våra skattepengar till terrorister.
  ( Som Socialdemokraterna sägs göra med våra pengar ) så är DU delaktig att kvinnor och barn våldtas, att män och pojkar torteras och mördas.

  RÖSTAR DU PÅ SOCIALDEMOKRATERNA !?

Kommentera