7-årig flicka kidnappat av syriska kulturbelastningar

BROTTSLIGHET. En 7-årig flicka som bor hos sin mamma försvann på fredagen. Polisen misstänker att flickan är kidnappad av pappan och en annan man. En stor polisinsats pågår i Stockholm och Uppsala och rikslarm har utfärdats.

Mamman och morbrodern ska ha överfallits och därefter bakbundits och satts i en skåpbil som barnets pappa körde. Dottern placerades i en annan skåpbil med den andra mannen. Fallet uppdagades när mamman lyckades fly från skåpbilen.

Den misstänka kidnappningen skedde i Älvsjö utanför Stockholm under fredagen och polisen misstänker att flickans pappa och en annan man ligger bakom.

Polispatruller har fått en varning om att kalla på förstärkning innan bilen stoppas, då det kan finnas beväpnade personer i bilen.

Flickan är fortfarande vara försvunnen. Pappan, som är medborgare i Syrien är gripen, enligt Expressen.

-Pettersson säger att det är sådan kulturbelastningar som Jimmie Åkesson (SD) vill ha totalstopp av invandringen för och som många tydligen vill ha i landet eftersom dom protesterar mot Åkessons uttalande.

Uppdaterat: Den sjuåriga flickan blivit kidnappad under fredagen har hittats.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “7-årig flicka kidnappat av syriska kulturbelastningar

 1. Kan vi lita på att flera miljoner svenska röstade fram afrikanen i melodifestivalen.
  Kan man fiffla i riksdagsvalet så ……..

 2. Sverige behöver en ny skolflicka som kan berätta för alla att Sverige redan har fler invånare än landets jordbruk kan försörja.

 3. Ja politiskt motstånd mot SD orsakar mycket onödigt lidande för skötsamma medborgare.

 4. Oh vad spännande det är med multikulti samt att pressen har något att skriva om.
  Tänk förr då hände inte sådana intressanta saker, det är så berikande att nationen har haft, allt sedan 1969, politiker som fört Sverige in i det globala finrummet.

  Förr var vi kända som tystlåtna, genomhederliga och arbetsamma individer,
  nu stänger våra grannländer snart sina gränser mot oss.

  Det är tack vare utbredd multikulti vi får förmånen att slippa umgås med våra rasistiska grannar, tack ni PK att ni valde Sverige för era experiment.

 5. Miljömupparnas våtaste dröm har gått i uppfyllelse. För nu kan var och en få uppleva Syriens himmelska helvete på hemmaplan. Utan att känna flygskam. Galenskapen finns ju redan runt knuten.

Kommentera