Löfven leder en inkompetent regering enligt Ulf Kristersson

INRIKES. Modersternas partiledare Ulf Kristersson slår tillbaka mot statsminister Stefan Löfvens kritik om Moderaternas SD-samarbete.

”Löfven leder en inkompetent och handlingsförlamad regering – ta ansvar för vaccinet, brottsligheten och jobben”, skriver Kristersson i ett inlägg på Facebook.

Han fortsätter med att rada upp frågor rörande bland annat försenade vaccin, brottslighet och en oro för växande antisemitism han säger sig dela med Löfven.

”Genom sig själv känner man uppenbarligen andra. Bara för att Stefan Löfven sålde ut sin politik och sina övertygelser för regeringsmakten efter förra valet, så tror han att alla andra är likadana”.

Stefan Löfvens inlägg…

-Pettersson kan inte annat än hålla med Kristersson…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Löfven leder en inkompetent regering enligt Ulf Kristersson

 1. Moderaterna är INTE att lita på. Reinfelt finns i bakgrunden. Trots det är vår bästa chans att bli av med vänsteridioterna att gå samman med moderaterna. Detta är högsta prioritet till varke pris. Vi MÅSTE FÅ BORT NUVARANDE REGERING.

 2. Om den bara varit inkompetent så hade det funkat då vi är vana och då vi har haft inkompetenta regeringar i minst 20 år. Denna regering är korrupt och tillhör Europas slaskklass, de är totalt utan bildning och även utbildning samt där mottot är makten framför allt. Frågan är hur många ministrar som klarar att tugga tuggummi och samtidigt försöka gå på en rak linje ritad på golvet?

 3. Ulf Kristersson. Be om ursäkt till öppna era hjärtan politiken. Säg att vi hade fel sen kan jag börja tro på dig. Det var bara ett par spänn i skattepolitiken när ni styrde Sverige. Ska ni blåsa svenskarna en gång till med hjälp av SD nu. Inför tjänstemannaansvaret innan du tillträder om du inte ber om ursäkt.

  • I Malou Efter tio (TV4) som sändes den 15:e mars 2016 debatterade Ulf Kristersson (M), Jimmie Åkesson (SD) och och Gustav Fridolin (MP).

   Ulf Kristersson (M) sa ett par gånger under samtalets inledning om invandringen som genomfördes under Alliansregeringens regeringsår 2006 – 2014 att ”Det blev inte bra”.

   Längre än så gick inte Ulf Kristersson (M) då. Det återstår att se om man kan lita på vad han sa då och idag helst går längre i Jimmie Åkessons (SD) riktning.

 4. Regeringen, ja hela nomenklaturan vill få oss att integrera oss, att vänja oss att tycka om det moderna livet i Sverige för då kan polisen minimeras till en polismästare med ett antal skribenter i varje Region.

  Att medelst information till oss att det är lugnt, ingen fara på taket det kommer sannolikt ej att drabba er personligen, det ni läser i pressen.

  Medelst tillkännagivande av typen varsel utfärdat för Norrmalm denna vecka eftersom klan A ligger i fejd med klan D, medborgare som ännu har ett arbete, stanna hemma denna vecka. Obs! Endast rasister arbetar.

  Vet ni inte vad ni ska göra passa på och se SVT’s nya serie i 2000 avsnitt, Ahmed och Sana bygger sandslott tillsammans med sina 14 barn.

 5. Om han var missnöjd kunde han ta makten i eftermiddag

  Problemet är inte en inkompetent regering
  utan en feg inkompetent oposition på över 50%

  • Nja, vi har inte haft annat än usla regeringar det senaste halvseklet. Jag anser inte att Kristersson bör uttala sig i regeringsfrågan. Hen kunde inte ens besegra Ruinfeldt vid återvalet som MUF:s ordförande. Jag skulle inte direkt använda epitetet alfahanne på hen. Till och med betahanne är att ta i. Omegahanne verkar vara rätt epitet (tänk på gröna ö).

   En regering med Kristersson i spetsen skulle bli marginellt bättre än nuvarande, vilket inte betyder ett smack.

 6. Den slöaste kniven i lådan är ju Ulf själv som kunde fått Sverige att ta en annan riktning. Men principen att inte regera ihop med SD gör att man medverkar i förfallet av Svensk ekonomi och kultur.

 7. Själv sålde han fastigheter från stockholmarna värda 1,2 miljarder för 680 Miljoner till ett fastighetsbolag. Fick en fin lägenhet i deras bestånd.

 8. Om statsminister Stefan Löfvens svamlande inrikesminister Mikael Damberg (S):

  Socialdemokratisk propagandavideo med inrikesminister Mikael Damberg (S) om åtgärder mot gängkriminaliteten i Rissne, Sundbyberg. Publicerat 8 oktober 2020. Han talade bl a om att bygga ut med 10 000 fler polisanställda mm.

  https://www.youtube.com/watch?v=onERQ3yyVdk

  Under utfrågningen den 10 mars 2021 av inrikesminister Mikael Damberg (S) i SVT-programmet ”30 minuter” nämnde han flera gånger att …

  ”.. 5000 fler poliser ska anställas de kommande åren ..”

  Länk:

  https://www.svtplay.se/video/30449748/30-minuter/30-minuter-avsnitt-8?modalId=KMdz7Q9

  Det är c:a 5 månader mellan reportagen och på den tiden har Mikael Damberg (S) lyckats halvera tillskottet av poliser från 10000 till endast 5000.

  Lagom till valet år 2022 kan Mikael Damberg (S) sannolikt hinna radera polistillskottet helt och hållet och eventuellt t o m hamna på 15 000 färre poliser, d v s minus 5000 poliser (eller kanske t o m ytterligare minus-poliser) år 2022 jämfört med siffran han uppgav den 8:e oktober år 2020.

  • Tillägg:

   Knappt 3 månader efter inrikesminister Mikael Damberg (S) medverkan i Socialdemokraternas propagandavideo (finns inbäddad i min kommentar ovan) så grep polisen Mikolaj Kowalew som misstänkt för mordet på Joakim Forsberg vid en bankomat i Rissne i Sundbyberg lördagskvällen den 2:a januari 2021. Forsberg knivskars och avled senare.

   Mikolaj Kowalew dömdes år 2018 för ett knivmord 2017 då en 17-åring afghan mördades på Enskede gårds gymnasium. Mannen dömdes då till rättspsykiatrisk vård för mord.

   Trots detta var Mikolaw Kowalew ute på promenad i samhället i december 2020 och lyckades då springa ifrån sina vakter.

   I SVT-videon på länken nedan uttalar sig mannen Evan Jamil och kvinnan Johanna Rassi, båda boende i Rissne.

   Boende chockade över knivmordet i Rissne.

   Evan Jamil säger bl a:

   ”Förut var det mycket bättre. Vi var mycket tryggare och säkrare. Men nu har allting ändrats, jag vet inte varför.

   Jag vill att polisen gör någonting. Jag har ett barn, och jag tänker på honom nu. Hur han ska växa upp här i Rissne. Det är första månaden sedan jag flyttade tillbaka till Rissne. Det känns som om jag har ångrat mig.

   Johanna Rassi säger bl a:

   ”Man tänker att man ska bo nån annanstans, och så…”

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/boende-chockade-over-knivmordet-i-rissne

 9. Var verkligen kompetensen, eller potensen, så mkt vassare under Reinfeldt? Vad kan våra makthavare påverka, vad kan vi påverka? Kanske valet 2022 blir vändpunkten.

 10. Att kritisera den så kallade statsministern med bihang är ju straff mot öppet mål. Vem som helst med någorlunda mental kapacitet i behåll begriper ju att dessa stolpskott måste bort.
  Men Kristersson själv är ju heller inte mycket att hänga i någon julgran. Den mannen har tar ju aldrig ställning för någonting. Säger en sak och ifall det sen bränner till, svänger han ju som på en femöring.

  Kristersson är för kort i rocken, inte bara fysiskt utan också ledarsskapsmässigt. Så länge han sitter som partiledare, är en röst på moderaterna bara en röst på fortsatt sjuklöverkatastrof.

 11. Löfven är som skotvätten i U.S.

  Osynlig och om han råkar visa sig så blir det bara kaos, trams/käbbel/ljug.

 12. Visst är de inkompetenta. Finns ingen i hela världen som tvekar på det påståendet. Det inser nog även den mest inbitne såsse också.
  Men det värsta är tyvärr att dessa tillkortakommanden bara är dimridåer. Ett medvetet upplägg för att sänka gamla Sverige till den nivån som passar de nya härskarna. Partiet har i lönndom avtalat med djävulen själv, nämligen det ”muslimska brödraskapet” och sålt vårt land till priset av en valseger med judas/muhammed-röster. Ett landsförräderi som måste straffas hårt och på lämpligt sätt…

 13. Ja Löfven vet vi hur det står till med, men man kan ju undra
  hur det står till med dem som har störst förtroende för Löfven?
  Hur många misslyckande ska en statsminister ha för att dom
  som håller på honom ska vakna ur medvetslösheten????

  • De som röstar på Löfwen är ju till övervägande del importer och deras ättlingar, folk som lever på socialbidrag och i viss mån kriminalitet.

Kommentera