1989 diskuterade SVT och andra medier brottsligheten bland invandrare öppet


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Sverigedemokraterna kan lägga hundratals bra förslag i riksdagen om skola, sjukvård, äldrevård, pensioner, försvaret osv. Dessa bemöts med tystnad av SVT och de andra. Däremot när SD kritiserar invandring eller islam så blir det liv och SD beskylls för att vara ett enfrågeparti.

För drygt 30 år sedan var de flesta som Sverigedemokraterna idag. SVT och övrig media talade öppet om problemen med invandringen. 1989 stängde den socialdemokratiska regeringen gränsen för invandring, Sverige var fullt.

Ni vet att det i vissa kretsar påstår att brottsligheten bland invandrare beror på socioekonomiska effekter och att ALLA utredningar pekade på samma sak. Det stämmer inte, det finns utredningar som visar på att brottsligheten beror på kulturarv och att det är stor skillnad på var människor kommer ifrån. Exempelvis från Sydostasien eller Mena-området. 

Filmerna nedan, från 1989, visar på en öppenheten från SVT när det gäller att prata och diskutera problemen mellan invandring och brottslighet. Klart är att de etablerade medierna blivit mycket sämre de senast 30 åren.

 • Det sägs bland annat att av de anmälda våldtäkterna är 70 procent utlänningar
 • Det påstås att många av dem som kommer hit varit kriminella redan i hemlandet
 • att vi under en längre tid har stoppat huvud i sanden över problemen med invandringen.
 • Vad hände på SVT och de andra redaktionerna?

En rumänsk invandrare, säger att Sverige med sina låga straff importerar brottslighet och att hon har landsmän med ett mycket tvivelaktigt leverne…Lyssna på Jerzy Sarnecki, han satt i SVT, då som nu.

1989 var för övrigt året då den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen – Sverige var fullt. Moderaterna och centerpartiet stödde beslutet, ingen kallade den tidens politiker för rasister trots att de gjorde det Jimmie Åkesson vill göra nu…

Expressens löpsedel den 6 september 1993. Borde inte den leda till åtal?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “1989 diskuterade SVT och andra medier brottsligheten bland invandrare öppet

 • Stenbock

  Mycket har förändrats till det sämre under senaste 40 åren….
  Läste just hur ett nytt mysterium skett i Hässleholm.
  En ytterdörr fattade oväntat eld !! Nu söker intelligenta forskare utreda orsaken …..

  Gilla

 • Z

  LUCIA överenskommelsen gav Sverige andrum. Nu är situationen mycket värre. Landet är förlorat pga naiva, godtrogna, verklighetsfrämmande,…….z

  Gilla

 • STEFAN SVENSK

  https://youtu.be/hzEbH2qt8Ig. Riktig journalist!!

  Gilla

  • G Nordström

   Kommer ihåg utländskan 2017 i tv som undrade varför Sverige släppte in fler när de som redan bor här inte har jobb

   Gilla

   • STEFAN SVENSK

    Tror jag kommer ihåg henne. Hon sa om jag har ett hus o det är fullt med gäster kan jag inte ta emot mer! Men våra politiker är köpta av NWO och skiteri svenska folket

    Gilla

 • Majbjörn

  ”Kör ut dem”.
  Det är nog det endaste sanna som Expressen skrivit i decennier.

  Gilla

 • Niklas R

  Man får inte glömma att under 80-talet var dels sossarna mer intresserade av svenska arbetares röster än utlänningarnas, samt massiv invandring av muslimer hade inte börjat.
  De flesta flyktingar som kom till Sverige självmant var främst flyktingar från socialistiska diktaturer – alltså politiska motståndare till sossarna och därmed inte några som skulle rösta på dem.
  De invandrare som det pratades gott om var alla socialistiska flyktingar som flytt hit – det var dessa som alla snyft- och hyllningsreportage handlade om. Dessa kunde t.ex. vara chilenare eller socialistiska iranier.

  Det var först efter den första stora vågen av muslimer, från Bosnien och Albanien, som sossarna insåg att muslimer röstar på bidrag. Alltså lade de om taktiken då de insåg att kan de hålla den muslimska populationen uppe kan de sitta kvar vid makten i oändlighet.

  Vad kan man säga, socialister är per definition idioter.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: