Stäng

Två gripna för vapenbrott i Borås

BROTTSLIGHET. En polispatrull stoppar en bil på Göteborgsvägen. I samband med att patrullen ska genomföra en husrannsakan i bilen, kör föraren iväg.

Steget Efter

Det blir ett kort förföljande och efter cirka en kilometer stannar föraren. Längs vägen har de slängt ut ett föremål från bilen. I bilen hittar patrullen ammunition.

En hundpatrull genomför sedan ett sök längs vägen och anträffar vad som sannolikt är ett skarpt vapen. Föraren och en passagerare grips misstänkta för vapenbrott. Båda är även misstänkta för narkotikabrott eget bruk och föraren för drograttfylleri.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Två gripna för vapenbrott i Borås

  1. Ja hur många liknande fall, som dräller omkring kan man bara ana. Vilken målvakt ägde den eventuellt oförsäkrade bilen undrar man. Det var ett allvarligt brott för några decennium sedan. Följden ska naturligtvis vara utvisning där det är möjligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: