Två gripna för vapenbrott i Borås


BROTTSLIGHET. En polispatrull stoppar en bil på Göteborgsvägen. I samband med att patrullen ska genomföra en husrannsakan i bilen, kör föraren iväg.

Steget Efter

Det blir ett kort förföljande och efter cirka en kilometer stannar föraren. Längs vägen har de slängt ut ett föremål från bilen. I bilen hittar patrullen ammunition.

En hundpatrull genomför sedan ett sök längs vägen och anträffar vad som sannolikt är ett skarpt vapen. Föraren och en passagerare grips misstänkta för vapenbrott. Båda är även misstänkta för narkotikabrott eget bruk och föraren för drograttfylleri.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Två gripna för vapenbrott i Borås

 • ruben

  Ja hur många liknande fall, som dräller omkring kan man bara ana. Vilken målvakt ägde den eventuellt oförsäkrade bilen undrar man. Det var ett allvarligt brott för några decennium sedan. Följden ska naturligtvis vara utvisning där det är möjligt.

  Gilla

 • Niklas R

  Så följer vi upp med lagföring och utvisning.

  Gilla

 • Eurozone

  Jahaja, Borås igen, så var det aldrig för 25 år sedan !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: