Varför ställer SVT inga frågor till Annie Lööf (C) om afghanen i Småland?

PUBLIC SERVICE. Centerpartiets ledare Annie Lööf är född och uppvuxen i Maramö, Värnamo kommun i Småland. Från Värnamo till Vetlanda där afghanen Tamim Sulfani i onsdags försökte mörda sju svenskar med kniv är det runt 7 mils bilväg genom de småländska skogarna.

Annie Lööf i SVT Agenda fick inga frågor om Vetlanda-afghanen eller gymnasielagen men hann säga att att det blir inget samarbete med Sverigedemokraterna för SD är främlingsfientliga.

Annie Lööf och centerpartiet tyckte att förslaget om gymnasielagen från regeringen var illa utformat och illa framtaget och tyckte att Socialdemokraterna och Miljöpartiet ensamma var ansvariga för den dåliga lagen. Det håller inte, Lööf och C röstade för lagen i riksdagen och bidrog därmed till en dålig lag.

I går kväll handlade SVT Agenda om bland annat Vetlanda-afghanens attacker och i det programmet intervjuades Annie Lööf i tio minuter.

-Pettersson undrar hur det kommer sig att SVT, med drygt 5000 miljoner av skattebetalarnas pengar i budget, inte ställde en enda fråga om dådet i Annie Lööfs hemtrakter, om gymnasielagen eller det faktum att uppenbart galna afghaner befinner sig i Sverige?

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Varför ställer SVT inga frågor till Annie Lööf (C) om afghanen i Småland?

 1. Det går emot deras gemensamma värdegrund. Aldrig fråga sånt som inte passar in i värdegrundets klausul. Men med SD politiker, det är en annan sak, de sitter ju inte fast på värde grundet. De är ju inte ens politiskt korrekta, som vi. Några tankar i SvT, som florerar, bland de rättrådiga.

 2. Kunde inte ens fråga viket märke det var på skon hon har ätit och vad hon nu ska göra med vänsterskon

 3. Annie Lööf ska inte vara så självsäker, det finns inga garantier
  att C finns i Riksdagen efter valet 2022, ska man städa ut så
  bör man slänga ut alla Sverige förstörare!

 4. Tror hon har tappat kontakten med vanligt folk. Omgiven av HBTQ personer , pedofiler och islamister tappar man säkert perspektivet . (C) påminner mer och mer om en urspårad prideklubb.

 5. Jag tycker Lööf är sverigefientlig eftersom hon tror att över 1 miljon svenskar röstar på ett främlingsfientligt parti. SD och dess väljare tycker bara illa om att Sverige importerar för många kriminella bidragsturister till landet, som belastar samhället helt onödigt. De ska naturligtvis utvisas så svenskarna slipper upprepningar av olika brott från samma gärningsmän gång på gång. Det kan inte vara så svårt att förstå.

 6. Alla på svt är nickedockor som bara slickar uppåt ingen självkritik..dåliga individer tycker jag…
  Och hon Al kan man inte nämna vid namn…för då kräks man..som någon sa

 7. Därför att SVT är ynkliga och programledaren själv en stor
  ynkrygg, därför ställs inga frågor till dem som är ansvariga för
  det dåraktiga massintaget av flyktingar!

 8. Det är skrämmande ,folket skall offras för deras vidriga,,, stanna kvar i köttgtytorna.
  Finns ingen national känsla kvar.

  //zeleka

 9. En mycket relevant fråga hur behandlar man personer med utvisningsbeslut från beslut till verkställighet.
  De behöver inte bara vara potentiella terrorister utan bara hämndlystna när hela deras projekt går om intet.
  Vi sitter på en krutdurk.
  Eller i afganernas fall en utdragen process med många överklaganden med avslag och sist speciella hittepå lagar för att ytterligare fördröja processen.

 10. Både Liberalerna och Centern vill både äta kakan men ändå ha den kvar.
  De vill ha hjälp av andra att få igenom sin politik och borde därför förstå att den större rår över den lille.
  De borde båda med hatt eller mössa i hand ödmjukt närma sig SD med frågan kan vi få samarbeta med er, men de är så typiskt PK svenska så de tror att universums mittpunkt är vårt lilla land i Norden.

 11. Rödskrikan hade sannolikt försäkrat sig om att inga frågor om Vetlanda ställdes annars skulle statstelevisionen riskera sänkta inkomster. Frågan hade däremot varit relevant då det var mist tredje gången där utvisningshotade invandrare begår terrorbrott i Sverige, 2015 Ikea Västerås med två döda, 2017 Drottninggatan Stockholm med fem döda och många skadade, 2021 Vetlanda med sju skadade.

Kommentera