Aggressiv felparkerare hotade parkeringsvakt

BROTTSLIGHET. En man i 50-årsåldern åtalas för hot mot tjänsteman sedan han gått till attack mot en parkeringsvakt i Malmö. Han hade just fått besked att en bil skulle tas i beslag på grund av över 45.000 kronor i obetalda p-böter. – Om jag träffar dig ute igen kommer jag gärna sitta i fängelse, påstås han ha sagt, skriver Expressen/Kvällsposten.

Expressen/Kvällsposten glömde att det ljushuvade pixelhuvudet speglas i vindrutan på bilen och där ser det ut som en typisk motborgare.

Bilen som bråket handlade om stod på en taxiplats på Bergsgatan i Malmö i mitten av september. En speciell fordonsflyttare kallades dit för att ta hand om bilen. Men ägaren dök upp just när bärgaren höll på att lasta bilen. Ägarens fru satte sig i bilen för att hindra att den skulle kunna flyttas. Ytterligare ett par kom till platsen – och det var mannen i det paret som uppträdde hotfullt mot parkeringsvakten. Bilen som skulle flyttas tillhörde hans farbror.

– Akta dig för mig. Jag lovar dig att jag ska ta dig, inte i dag och inte i morgon men någon dag ska jag ta dig, uppges han ha sagt. – Jag svär, jag ska ta fängelse för det. Jag ska slå sönder dig.

Den aggressive mannen hade själv fått en bil beslagtagen bara drygt en vecka tidigare av samma anledning – obetalda p-böter för tiotusentals kronor. 

-Pettersson tycker att eventuella körkort ska plockas från männen. De är uppenbarligt olämpliga som bilförare sedan borde de som motborgarna utvisas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Aggressiv felparkerare hotade parkeringsvakt

 1. Ponnsans inlägg om Valhall tycker jag om . Där kan han få äta upp grisen Särimner varje kväll . Med vänlig hälsning, Sjöström

 2. Har hört om tjuvfiskare, som blivit av med körkortet för att de tagit sig till fiskeplatsen med bilen. Då borde en systematisk felparkerare bli av med körkortet ( om han har ett ) betala skulden och utvisas. Sverige måste försöka befria sig från fortsatt systematisk brottslighet av samma man så ofta det är möjligt.

 3. Stefan Löfven. Har du satt något datum när dom blir en vinst för samhället?

 4. ”… eventuella körkort..” samt eventuellt medborgarskap eller uppehållstillstånd.
  Därefter enkelbiljett tillbaka till valfritt arabland eller transitcenter i Asien.

  • När jag tittar på spegelbilden så tycker jag att det mycket väl kan vara arab men även en annan folkgrupp som ofta sysslar med tiggeri, metallhandel och annat jävelskap.

 5. Återkallat medborgarskap (om personen blivit medborgare) + utvisning på livstid.

  Ska tillämpas storskaligt. Inte enbart i detta fall.

 6. Det gick inte att få dit en polispatrull förstås de var alla upptagna med rapportskrivningen eller vad?
  Jag tänker tillbaka på min tid i Bagdad, ingen av de som är så stöddiga här skulle sagt ens Allah i närheten av de som klampade felparkerade bilar eller sedermera forslade bort dem.
  Varför, de ville fortsätta leva.
  Men här i mjäkiga Sverige får de ta över mer och mer under överinseende av femtekolonnare som inte förstår vidden av sitt handlande.

Kommentera