Socialdemokrat reser till Israel på vaccinstudie

PANDEMI. Det israeliska samhället börjar öppna så smått igen. Nära varannan av de nio miljonerna i befolkningen har fått sin första spruta vaccin mot covid-19.

Danmarks statsminister Mette Fredriksen (S) Bild från Instagram

Israels ambitiösa vaccinationsprogram har fungerat som världens största kliniska studie av Pfizer-Biontechs vaccin. Premiärministern säger att han räknar med att 95 procent av de israeler som är 50 år eller äldre ska vara vaccinerade inom de närmaste två veckorna.

På torsdag reser Danmarks socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksen till Israel på ett vaccinuppdrag. Här kommer hon och den österrikiska förbundskanslern Sebastian Kurz att diskutera möjligheterna till samarbete om vacciner med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu.

-Pettersson noterar att den danska socialdemokraten reser med Sebastian Kurz, som med de svenska Socialdemokraternas mått är nära nazist.

Svenska Socialdemokrater är nog inte välkomna i Israel.

DR.dk

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Socialdemokrat reser till Israel på vaccinstudie

  1. Socialdemokraterna i Sverige ägnar sig bara åt antisemitism så varför skulle de delta i något där judarna kan tänkas framhävas i positiv dager.

  2. Danmark 🇩🇰
    ☀️☀️☀️☀️☀️

    Sverige 🇸🇪
    🐫

    Två ytterligheter Danska Socialdemokrater och Svenska Socialdemokrater.

    Danmark bygger upp.😃
    Sverige raserar.😡
    Danmark FÖR folket och landet.😃
    Sverige MOT folket och landet.😡

    VAL 2022 rösta bort landsförrädare!!!

KommenteraAvbryt svar