Afghanskan Fatemeh Khavari utnyttjar barn för sina egna syften

INVANDRING. I Sverige bor över 60.000 afghaner i Sverige, de flesta män i vapenför ålder. Runt 7000 av dem har fått utvisningsbeslut men är ändå kvar. Majoriteten saknade id-handlingar när de kom. Många har familj och släkt i Iran och en stor del saknar asylskäl.

Fatemeh Khavari är en hjärtlös kvinna som utnyttjar värnlösa barn för sina egna syftens skull. Varför åker inte Fatemeh hem och tröstar barnen och tar de ljugande, vapenföra männen utan asylskäl med sig hem och låter Åkesson göra vad han kan i Sverige.

Åkesson är upptagen med att trösta svenska barn och ungdomar som blir förnedringsrånade och pissade på av bland annat afghanska män.

-Pettersson tycker att Fatemeh ska åka hem, adoptera barnen och bygga upp en välfärdsstat som sedan kan ta emot bidragstagare från grannländerna som kan rasera det ni bygger upp…

 • Född 2000 i Teheran, Iran, som papperslös afghansk medborgare.
 • Kom till Sverige 2015.
 • Familj: Föräldrar och sex syskon, varav fyra bor i Sverige.

Om Fatemeh Khavari på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Afghanskan Fatemeh Khavari utnyttjar barn för sina egna syften

 1. Varför kan man aldrig se “brodern” och Fatemeh samtidigt? Var tog de insamlade mångmiljonerna vägen? Pengarna kom samtidigt som “brodern” visade upp sig i en splitter ny lyxbil.

  Fatemeh är sannolikt ingen kvinna! I så fall hade hon varit bortgift sedan flera år.

 2. OM Sverige vore som förr skulle man kunna debattera om ämnet Khaveri med olika identiteter, olika kön mm
  Men här får man inte tala om någonting som är normalt för andra länder.
  Antingen tar man bort debattprogrammen eller tar dit opartiska programledare.

 3. Ja, det är ju orimligt att skydda mer än halva Afghanistans befolkning i Sverige. Ska alla icke talibaner i Iran och Afghanistan flytta hit, hur skall de försörja sig här? Här kommer de att svälta ihjäl.

 4. Afghaninnan Fatemeh Khavari, som själv utnämnt sig till talesperson för de c:a 30 000 ljugande vuxna manliga afghan-“barnen” … Hon twittrade redan den 7:e februari 2018 följande:

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/02/fatemeh_twitter_byggjobbare.png

  D v s de beskrevs som …

  ”Duktiga arbetskrafter som har jobbat hela sina liv inom bygg”

  Fatemeh Khavari påstod alltså redan då år 2018 att afghanerna hade tillgodogjort sig mycket lång erfarenhet från den afghanska / iranska byggsvängen och nu uppnått smått fantastiska resultat för att lösa den skriande bostadsbristen här i Sverige.

  Varför är det nu endast 127 som klarade gymnasiekraven? Och varför har vi inte sett någon enda av de 30 000 erfarna afghanska byggjobbarna ute på byggarbetsplatserna i Sverige där de skulle ha kunnat bygga bort den svåra bristen på bostäder i Sverige?

  Nedan en bild på ett provbygge de blåljugande afghanska byggjobbarna åstadkom vid trappan utanför entrén till Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm efter att de övergivit platsen och sitt boendet i det lilla “huset”.

  http://hotpot.se/politik/wp-content/uploads/2017/08/medborgarplatsen_demonstration.jpg

 5. Fatemeh Khavari
  @fatemeh_khavari
  Jag kallades aldrig för kille i AFG eller i Iran. Ingen misstrodde vem jag var. När jag kom till världens jämställda land och klev fram då ifrågasatte man min kön om jag verkligen var en tjej. Det var intressant att man inte får vara en tjej o vara stark samtidigt! #8M2019

  Svar till
  @fatemeh_khavari
  Ingen missunnar gräver din styrka, som säkert ger bara dig stora fördelar. Däremot är din oförskämdhet mot det folk som betalar ditt uppehälle grunden till folkets förakt.”

 6. “dagens explotion i Kabul” Och?? Det var väl som vanligt en av deras egna muslimer som sprängde. No big deal.

 7. Permanent uppehållstillstånd förtjänar man i Sverige efter 5 års tjänst i landet i ett riktigt arbete med att betala full skatt till staten.
  Inte med att vårda de sina eller cykla i 14 dagar 1 timme per dag, vilket gav en hel lön till somaliskor i Rinkeby.

 8. Det är den typen “Hen”,som lägger/lagt grunden till landets förfall….
  Livligt påhejade av Gröna kommunisterna och Rödskrikan….

 9. “Guilt by association” – hanteringen av SD”
  Några rader ur ett längre inlägg av av retorikexperten Elaine Eksvärd
  (obs! från 2011), citat:

  “Har ni hör talas om ”Guilt by association”? Det är när en person försöker sänka en motpartens argument genom att associera personen med något dåligt. Manipulatören att du ska sluta lyssna på en viss person för att han eller hon kan associeras till något negativt ”hon har gjort dumma saker, alltså är hon inte trovärdig”. Så i stället för ”för eller emot”- argument, använder man negativa associationer för att styra andras uppfattningar. Det är så media hanterar Sverigedemokraterna, knyter dem till Vit makt rörelsen och andra negativa förbindelser. Varför är den enda tesen mot SD ”DE ÄR RASISTER!”. Det är ju uppenbarligen andra saker som de tar upp som 6.4% av Sveriges befolkning har uppmärksammat.”

  https://elaineeksvard.se/blog/2011/01/17/guilt-by-association-hanteringen-av-sd/

 10. Problemet med Afghanistan är att det är fullt av afghaner alltså. Och det är SD’s fel enligt Khavari som tycker att de hör hemma i Sverige där de kan tillåtas härja vidare.

Kommentera