Islamisterna mobiliserar i förorterna

Knappt har det islamistiska Partiet Nyans deklarerat att de tänker ställa upp i kommunvalet i flera svenska städer, förrän det är dags för nästa islamistiska grupp att göra intåg.

Doku har uppmärksammat att Hizb ut-Tahrir börjat mobilisera i Stockholms förorter.

Partiet Nyans, som leds av den från Centerpartiet uteslutna Mikail Yüksel, vill stärka muslimers roll som minoritet, att islamofobi ska få en egen brottsrubricering och att sharia-lagar ska dominera i muslimtäta områden.

Hizb ut-Tahrir vill gå ännu längre. Organisationen hymlar inte med att de är islamister och att man vill avskaffa den demokrati som den moderna världen byggt upp sina samhällen kring. Hizb ut-Tahrir lär inte ställa upp i något val, då de anser att muslimer inte ska rösta. Att de nu mobiliserar beror på de vill lyfta fram 100-årsminnet av Kalifatets kollaps.

Doku

Förvånas inte ni över att Doku, som granskar islamismen i Sverige, inte ges samma utrymme i media som Expo? Eller att de tvingas be om donationer för sin överlevnad tillskillnad från Expo som finansieras av penningstarka vänstermänniskor, fackliga organisationer och företag?

19 thoughts on “Islamisterna mobiliserar i förorterna

 1. Det som kommer att hända är väl att S kommer att inleda ett nära samarbete med dessa nya partier om dom kommer in i riksdagen. Till skillnad mot SD så har dom ju den rätta värdegrunden för att samarbeta med.

 2. Kanske ska lägga sin röst på nyans men då får dom betala för det

  Menar dom äger Sverige redan islamisterna så varför inte tjäna cash och så smart idé e hur

 3. Nu börjar övertagandet på allvar… Det här har jag fruktat i över 20år.

  ”Att vara islamofob är bara sunt”

 4. Intressant att se vad som händer om väljarna sviker Vänstern och liberalerna. Kommer det att finnas nåt intresse kvar för muslimer om de inte röstar på S, V och Mp?

  I det fallet skulle muslimerna marginaliseras eftersom få andra skulle rösta på detta parti. Men det skulle i så fall också innebära stora avbräck för de partier som satsar på väljare bland invandrare.

  Det skulle bli ett helt nytt politiskt landskap som skulle gynna Sd och Afs.
  Resultatet blir att de etablerade partierna tappar sina väljare och blir småpartier.

  • Pass på Bigman. 10-12 % av Sozzarans väljare är idag muslimer eller bara bidragsberoende Plus de muslimer som blivit uteslutna från de andra på grund av den nya värdegrunden
   Det blir fler än vad man tror.

  • Tror du räknar fel! Om ALLA muslimer röstar samma, t ex på NYANS, så får de ca 10% och blir 4:e största parti, eftersom S lär tappa till ca 20%, V till ca 6%, C till ca 7%. Dessutom försvinner MP resp L ur riksdagen.
   Men det finns faktiskt muslimer som röstat/röstar ”blått”.

 5. Höj spärrarna både kommunalt och till riksdagen innan det är för sent. 5% kommunalt och 10% till riksdagen förslagsvis. Tänk vad många idioter vi blir av med 😄😄👍👍

 6. I ”Sundets Pärla” beklagar sig de styrande (M/MP) i morgondagens HD över,att invandringen minskat och dödligheten bland dem har varit hög under gångna året !!
  Dessa styrande som lider av storhetsvansinne,hade gärna sett den lilla staden fyllas upp,av ytterligare ”MENA-stackare”.
  Nu har de byggt ett antal hyreskåkar a´la ”Kaninburar på höjden”. Dessutom placerat dem direkt i anslutning till stadens stora kemikaliefabrik Kemira….och industriområde.
  Hit hade de tydligen räknat med,att fylla på mångkulturen än mer !
  För er som har intresse,lägger jag in en länk där ni även kan skåda hur byggnationen numera ter sig i staden:
  https://www.hd.se/2021-02-22/helsingborg-tappar-fart-rekordlag-invandring-och

  • Hoppas att de styrandes klagan smittar av sig på grannkommunen söderut. Vi har nog med bomber och mord här utan att det kommer fler ”berikare”.

 7. ”…Expo som finansieras av penningstarka vänstermänniskor, fackliga organisationer och företag?”, avslutas artikeln ovanför med.

  Expos ekonomi granskades för 3 år sedan av Rebecca Weidmo Uvell, citat: ”Intressant ändå att en organisation som har som affärsidé att granska inte själva vill vara transparenta. Jag har fått ut Expos årsredovisningar via Länsstyrelsen eftersom de inte har lust att vara transparenta själva.” Uvell skriver att Expo regelmässigt fixar extra skattebidrag genom att utnyttja någon av Arbetsförmedlingens alla lönebidrag, och fortsätter: ”Vilket de gjort varje år jag kollat. 2013 hade de 15 anställda och minst en, kanske två personer av dessa var anställda på löner skattebetalarna helt eller delvis betalat.

  2014 kom intäkterna även detta år till stor del från LO och olika fackförbund, framför allt IF Metall och Kommunal. Natur & Kultur och Postkodlotteriet var andra finansiärer. De höll även en del av de 490 föreläsningarna på myndigheter och politiska partier, vilka alltså betalat dem med skattepengar. Även 2014 hade Expo lönebidrag från Arbetsförmedlingen.

  2015 fortsatte pengarna komma in från LO, IF Metall och Kommunal. Även
  Postkodlotteriet fortsatte att stödja.

  2016 övergick hela stiftelsens verksamhet inom enheten Organisering, där
  Tillsammansskapet alltså ingår, till egen verksamhet. Det årets slöts också tydligen ett hemligt avtal med någon part där Expo på uppdrag månadsbasis producerar omvärldsanalyser. Det vill säga en verksamhet du kan hitta på vilken PR-byrå som helst. Expo går alltså in i PR-verksamhet mer eller mindre, och därmed konkurrerar de med alla de byråer som säljer just detta idag. De bygger upp någon slags databas också, det de kallar det digitala arkivet och som innehåller personuppgifter

  Under 2017 har de fortsatt att bygga, vad målet är vet bara de själva. Men samtliga grupper är alltså organiserade och därmed också finansierade av Expo eftersom det kostar pengar att coacha, utbilda och starta upp. Tillsammansskapet har finansierats från 2014 och framåt av Stiftelsen Expo. De får understöd av Vänsterpartiet både nationellt och lokalt, som också driver samma frågor. Autonoma vänstern hjälper till med mobilisering och deltar fysiskt….”

  Expos ekonomi, hela granskningen:
  https://uvell.se/2017/09/08/expos-ekonomi/

  Samt i Petterssons blogg (av Stefan K):
  ”Att Expo har ett finger med i spelet när det gäller samhällsfrågor är knappast en hemlighet för någon. Rebecca Weidmo Uvells granskning lyfter dock frågan till nya nivåer. Jag har givetvis ingen aning, men om Expo och Tillsammansskapet har de ekonomiska resurser som Weidmo Uvell tycker sig ana, den makt de ändå har i samhället och att de utnyttjar situationen i egna intressen, är inte steget långt att till att ana sig till Expos makt över svenska myndigheter.”

  https://petterssonsblogg.se/2017/09/07/utnyttja-och-utnyttjas/

  • Postkodlotter NEJ TACK!

   Robert Hårdh

   Han anställdes 1999 som människorättsjurist för Svenska Helsingforskommittén (senare Civil Rights Defenders) och var 2000-2017 dess generalsekreterare. Han var också styrelseledamot i stiftelsen Expo 2006-2017.
   Robert Hårdh lämnade Civil Rights Defenders 2017 för att bli välgörenhetschef på Svenska Postkodlotteriet.[2] Året efter lämnar han Postkodlotteriet.[3]

 8. Att granska islamismen är förstås nödvändigt och att det inte är fler granskare är en gåta. Expo är ett vänsterpolitiskt kontrollorgan,som vill hindra yttrandefrihet av ”fel” politiska åsikter genom att t.ex. skrämma till tystnad och det är emot demokratins allmänna regler. Om regeringen lierar sig med Expo ska nog riksdagen och KU granska det.

Kommentera