Rekord i utdelade medborgarskap – därför behövs återvandring!


ÅTERVANDRING. År 2020 slog antalet utdelade medborgarskap alla tiders rekord, över 80.000. Det är de invandrare som kom till Sverige under tiden då Reinfeldt och Löfven höll tal med teman som ”öppna era hjärtan” och ”mitt Europa bygger inte murar”. Efter fyra år i landet kvitterar invandrarna ut svenskt medborgarskap. De vanligaste ursprungsländerna hos de nya svenska medborgarna under 2020 är Syrien, Afghanistan, Irak, statslösa och Somalia.

Lyssna på Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand

 • 2010 28100
 • 2011 33112
 • 2012 46377
 • 2013 46849
 • 2014 38890
 • 2015 44209
 • 2016 56037
 • 2017 65611
 • 2018 61309
 • 2019 74924
 • 2020 81377

Totalt 383.467 medborgarskap och 736.863 permanenta uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister hösten 2014.

Siffrorna är egentligen ännu värre, eftersom tiotusentals av de som föddes i Sverige 2020 är barn till invandrare som fått medborgarskap, och således automatiskt föddes med svenskt medborgarskap.

När invandrare nu får medborgarskap får de livslång tillgång till svensk välfärd, rösträtt, och deras framtida barn blir automatiskt svenska medborgare. Detta är Sveriges framtida befolkningstillväxt.

Svenskarna kommer att bli en minoritet i sitt eget land om detta fortsätter. Därför behövs en omfattande återvandring.

-Pettersson säger att tyvärr är många av dessa personer som fått svenskt medborgarskap inte lämpliga som medborgare, de är motborgare, de vill inte bli svenskar, en del kan inte, andra har inte lärt sig svenska osv. det är oftast inte invandrarnas fel utan flathet från politiker som gödslar med medborgarskap och uppehållstillstånd utan att ställa krav.

Sveriges Nationaldagsfirande innan corona. Bild från Bengt Nyman, Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Rekord i utdelade medborgarskap – därför behövs återvandring!

 • Lennart

  Dom som beskrivs som statslösa är ofta palestinier. Men Sverige har ju erkänt Palestina som en egen stat, så är dom Palestinier så är det bara att skicka dit dom igen. Då har dom inga skäl att få asyl och medborgarskap i Sverige.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Invandrarpartiet Socialdemokraterna?” – Ledare i webbtidningen Bulletin som menar att det inte är förvånande att invandrare röstar på ett parti som ”låtit dem stanna och ger dem pengar”, att Socialdemokraternas starka stöd bland invandrare är unikt och att inget annat parti är mycket mer populärt bland utrikes födda än hos inrikes födda. ”Att Socialdemokraterna är beredda att gå långt för sådana framgångar är väl känt”, skriver Bulletin och fortsätter: ”Något som partiet ifråga rimligen ser. Socialdemokratisk mobilisering i invandrartäta bostadsområden har flera gånger rentav överträtt lagens gränser. Och med en högre grad av aktiva socialdemokrater från dessa områden, påverkas också innehållet i politiken”.

  Bulletins ledare i sin helhet här:
  https://bulletin.nu/invandrarpartiet-socialdemokraterna

  Gilla

 • Jörgen filipsson

  https://petterssonsblogg.se/2019/08/23/sverige-loper-asyl-amok-danska-siffror-visar-pa-fullstandig-galenskap/ detta är från denna blogg 2019 och vansinnet har fortsatt Avsätt denna Dår regering nu

  Gilla

 • Peter de Mander

  Jag såg enligt färsk statistik att Danskarna premierade mindre än 2000 utländska medborgare Danskt medborgarskap 2019. Till det skall läggas att det krävs språkkunskaper och att Du varit självförsörjande en viss tid innan… Det tycker jag låter som ett framgångskoncept. Lägger man sedan till att man utvisar kriminella och kan återkalla medborgarskap upprättade på falska uppgifter, då tycker jag att vi har en hållbar modell. Invandring kommer alltid att behövas, men vi behöver inte kriminalitet och sharia.

  Gilla

  • Jörgen filipsson

   Vi behövde valoner med deras Gjut teknik och vi behövde Finnar Jugoslaver som dom hette i min ungdom och Italinerare Ungrare skillnaden mot då och nu ärt att dom jobbade och var tacksamma och gjorde rätt för sig Vi behöver inte dessa gökungar vi tar in nu

   Gilla

   • Peter de Mander

    Jag är vallon… 400 år sedan… dock inte gjutare… min anfader var trädgårdsmästare hes Sprengtport… hans son gjorde min an dottercell barn utom äktenskap.. vi erhöll Torö samt del av fastlandet i motgava…

    Gilla

   • messkalle

    @P de M, vem fan är de två som ogillar din kommentar. Faren till sonen tog sitt ansvar. Att du och kanske jag skriver som en kråka är irrelevant. Klokt är att inse att det fanns behov av folk som kunde arbeta och tillföra Sverige något. Idag finns inget behov av folken som varken kan eller vill hjälpa Sverige.
    – Vem ska hjälpa oss när vi hjälpt så många att vi inte kan hjälpa oss själva

    Gilla

 • Mr Jordan

  Politiker och journalister vill inte ha främmande kulturer i sin närhet. Det behöver inte ens handla om våldsamma kulturer, det räcker med främmande. Varför vill de tvinga på andra, är det deras syn på demokrati? Har volymer ingen skillnad, är det fel att tala om volymer? Kommer man som invandrare närmre det svenska samhället om man växer upp i ghetton? Nej, inte mångkulturella samhällen utan muslimska ghetton. Är det en språngbräda till att motverka rasism? Det är några få galningar, visst, men ytterst få hämtar sig från en uppväxt med kriminalitet runt hörnet, dygnet runt. De invandrare som ändå kommer ur det här med någon form av heder intakt, de borde alltså ändå rösta på S? Ni i S är slut, ni har förstört hela er historia, ni förtjänar att upplösas som parti och landsförvisas för överskådlig tid.

  Gilla

 • Kungen

  Bördan på den skattebetalande svensken bara ökar o ökar. Snart rinner glaset över även på den sävlige svensken – hoppas jag…

  Gilla

 • Kent

  Skurken Fredrik Reinfeldt och Jubelåsnan Stefan Löfven har verkligen ställt till det för oss.
  Stackars våra barn!

  Gillad av 1 person

  • Tony

   Båda dessa herrar skiter i Svenska folket, dom jobbar
   endast för globallisternas världsordning.
   Båda kan betraktas som landsförrädare som jobbat mot
   folket och sitt land, och borde få sina straff därefter!

   Gilla

 • Jörgen filipsson

  Hur kan man få asyl som stadslös? skall man inte kunna styrka sin identitet och usrsprungsland??? bara vända med nästa plan därifrån man kom anser jag Men jag kanske har fel Och enligt Putin behövs det folk i Syrien för att bygga upp landet efter krigets härjningar danmark har jag för mig skickar tillbaka folk till Syrien Bara där med rätt metod kan vi misnka många lycksökare hit

  Gilla

 • Nisse

  Vi får se hur länge statens pengar räcker efter detta så kommer Sverige bli ett uland med inbördeskrig som resultat av 7 klöverns politik…….

  Gilla

 • G Nordström

  Ja det ä en riktig katastrof som det talas tyst om.
  De flesta svenskar sover vidare.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: