Mordförsök med kniv i Malmö

VÅLDSVÅGEN. En man har blivit huggen med kniv eller något liknande på ett internetkafé på Södra Förstadsgatan i Malmö. Polis och ambulans är på platsen. Den skadade mannen är i 35-årsåldern är skadad och är förd till sjukhus. Mannens skadeläge är i nuläget okänt.

Steget Efter

Gärningspersonen beskrivs vara en pojke i övre tonåren. Han lämnade brottsplatsen till fots, i riktning mot Möllevångstorget, enligt polisen.

Polisen genomför förhör med vittnen och gärningspersonen eftersöks i närområdet med hjälp av bland annat hundpatrull.

-Pettersson säger att någon har sett att gärningsmannen är en man i övre tonåren. Såg vittnet inget mer? Hår, hudfärg, längd osv. I området finns övervakningskameror. När kommer bilderna på gärningsmannen?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Mordförsök med kniv i Malmö

 1. Kan den unge gärningsmannens motiv vara att han kände igen 35-åringen som våldtog honom enligt hemlandets kulturförmån att unga pojkar använd som sexslavar, så kallade bacha nazi?

 2. Internet-café är väldigt exotiskt, särskilt i en storstad. Där jag bor kallas det bibliotek. Oklart varför, de säljer nämligen inte kaffe.

 3. Om det nu skulle vara rasistiskt att beskriva gärningsmannen, så är det ju underförstått att vederbörande är av utländsk härkomst. Alltså, rasistiskt lik förbannat, mon troligtvis väldigt nära sanningen.

 4. Å nä Pettersson
  Så långt har Sverige inte kommit än att de vågar ge en närmare beskrivning, är fortfarande som rasistiskt om det skulle peka ut en speciell folkgrupp som nu Malmö består till över 50% av.
  Bättre att inte brotten klaras upp. finns ju inga fängelseplatser likväl.

  • Nordström:
   Nej men enorma mängder av Asylhem o lediga våningar tycks finnas åt de lyckosökande….

 5. Tanten:
  Skit i vad det var för ”vapen”…
  Det hela tyder på ett inbördes motiv o. en strid bland nya berikarna.
  Gata och området kring dagens Möllevångstorg är ett av Malmes mest mångkulturella…
  Spännande !

Kommentera