Sverige löper asyl-amok. Danska siffror visar på fullständig galenskap


INVANDRING. Om du kommer från Afrika och vill bo i Europa, res till Sverige och få ett svensk medborgarskap och därmed fri tillgång till Danmark och resten av EU.

Steget Efter underdriver, det är ännu värre i verkligheten.

Svenskarna delar ut medborgarskap i parti och minut och har bara under årets första sju månader beviljat invandrare medborgarskap i ett antal som motsvarar sex års tilldelning i Danmark.

36.312 invandrare beviljades medborgarskap i Sverige under årets sju första månader. Samtidigt väntar drygt 87.000 för närvarande på att få sin ansökan om medborgarskap behandlad.

Som jämförelse har Danmark under de senaste sex åren från 2012 till 2018 beviljat totalt 36.083 personer danskt medborgarskap. Under samma period beviljades totalt 313.005 personer medborgarskap i Sverige.

Till skillnad från Danmark är det inget problem med att få ett svenskt medborgarskap.

Det finns inga modersmål och språktester i Sverige. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär, och att du kan legitimera dig själv, är över 18 år och har bott som flykting eller statslös i Sverige i minst fyra år.

Folketinget, Danmarks riksdag fattar beslut om tilldelning av danskt medborgarskap, medan det i Sverige en rent administrativ process där Migrationsverket fattar besluten.

Medan Danmark beviljade 2.836 medborgarskap förra året, var generositeten en aning större i Sverige. Totalt beviljades 61.312 invandrare svenskt medborgarskap 2018.

Skulle vi jämföra siffrorna i förhållande till folkmängden skulle Sverige med 10 miljoner invånare beviljat 4.900 personer medborgarskap. Sverige beviljar alltså drygt tolv (12) gånger så många medborgarskap som Danmark.

Det har gynnat särskilt syrier och somalier.

Totalt 11.354 syrier beviljades svenskt medborgarskap under 2018. I Danmark beviljades sex syrier medborgarskap det året.

Danmark, där åtminstone den tidigare regeringen arbetade med att skicka tillbaks somalier, är inställningen en annan i Sverige. Totalt 7.089 somalier fick svenskt medborgarskap förra året. Motsvarande antal i Danmark var 43.

Den tredje största gruppen som fick svenskt medborgarskap förra året var gruppen av statslösa personer, oftast palestinier, med totalt 6.425 personer. Motsvarande antal i Danmark var 92 personer.

När det gäller asylsökande ser det lika illa ut. Danmark har tagit emot totalt 1.425 asylsökande under årets första sju månader. Sverige 12.205 personer har ansökt om asyl i Sverige under årets första sju månader. Till det tillkommer anhöriginvandringen.

Samtidigt har 14.065 asylsökande beviljats ​​uppehållstillstånd i Sverige, medan antalet i Danmark under de första sju månaderna är 913 uppehållstillstånd. I Sverige väntar fortfarande 15.567 asylsökande på att få saken avgjort. I Danmark är det cirka 1.210 personer.

Siffrorna från Sverige talar sitt eget tydliga språk. När flyktingströmmen nu minskar i Danmark beror det enbart på de åtstramningsåtgärder som genomförts av de borgerliga regeringarna under press från Dansk Folkepartiet. Ändå är utvecklingen i Sverige djupt oroande med danska ögon.

Varje år Sverige sprider svenska medborgarskap ger de tiotusentals afrikaner och araber fri tillgång till både Danmark och de andra EU-länderna.

Om en somalier med ett svenskt pass anländer och som inte kan tala ett ord varken svensk eller engelska, kan han inte avvisas av en passkontroll.

Tack vare sitt svenska medborgarskap har de nu blivit EU-medborgare med de rättigheter som följer med både Danmark och resten av EU.

Mer på Den Korte Avis inkl länkar till statistiken…

-Pettersson säger att det är galenskap i siffror. Danmark har c:a 5,8 miljoner invånare, vi 10 miljoner och våra siffror om vi skulle ta emot lika många per capita som Danmark ska var 1,7 gånger högre än Danmarks men de är 10-15 gånger högre.

Dessutom är det värre än enbart detta. De människor som är svårast att integrera och därmed dyrast enligt danska och norska undersökningar är somalier och syrier! Idiotin blir total närman vet att det i FN:s flyktingkonvention står att flyktingarna ska återvända när det lugnat ned sig och i andra hand assimilera sig. Där står inget om att värdlandet ska ändra sig eller att medborgarskap ska delas ut till främlingar som inte kan språket eller kan försörja sig själva.

Nöjd somalier,kostar de danska skattebetalarna 219.000 kronor per år i snitt. Syrier är ännu ”dyrare”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


30 responses to “Sverige löper asyl-amok. Danska siffror visar på fullständig galenskap

 • He Adamson

  Ta det lugnt bara!
  Enligt samstämmig MSM-kör så minskar nu invandringen och asylsökandet till Sverige.

  Gilla

 • Orvar d.ä.

  Säg för enkelhets skull, att det ankommer 150 000 personer per år, och att det tar 10 år, innan dom masar sig ut i sitt första subventionerade deltidsjobb.

  Vi kan börja 2015.

  2015 – 150 000 anländer, ett nytt komplett Västerås behövs för dessa.
  2016 – Ytterligare 150 000 anländer, ytterligare ett nytt Västerås behövs.

  2017 – Nu är vi uppe i 3 städer av Västerås storlek, ingen jobbar, vi betalar allt.
  2018 – Nu sitter 600 000 bidragstagare med öppen mun, vi får ta hand om alla.
  2019 – Uppe i fem hela Västerås, fullpackade med arbetsovilliga analfabeter.
  2020 – Hela 900 000 människor behöver allt från oss, börjar knaka i fogarna.
  2021 – Vi spränger miljonvallen med bidragstagare – 7 hela Västerås behövs nu.
  2022 – När året är slut, saknas allt, framför allt bostäder, vårdpersonal och tolkar.
  2023 – Även socialister börjar se slutet, 1 350 000 bidragstagare, ingen arbetar.
  2024 – Uppe i 10 hela Västerås packade med bidragstagare, som alla kräver full gratis service.

  Alltså någonstans runt 2024 börjar en del tveksamt leta sig ut och göra lite nytta.

  Vi har då en och en halv miljon bidragstagande analfabeter, som efter tio år förväntar sig och får allt gratis.

  Och efter tio år av SFI kurser, kanske dom kan enstaka ord på Svenska.

  Samt naturligtvis nuppas det en del under tiden, alla medhavda fruntimmer hinner få minst 10 barn under tiden, så räkna med ett antal hundra tusen till.

  Exponentiell invandring, vi är snart inte många kvar, som försörjer väldigt många miljoner invandrare och någon miljon malliga hjärndöda politiker.

  Gillad av 3 personer

  • Onkel Björn

   Du glömde. De mer bemedlade flyttar ut och tar med sig sina företag till andra länder, vilket gör att den socialistiska regeringen blir tvungen att skaka fram ytterligare ”hitta på” jobb för att statistiken ska se någorlunda hyffsad ut när det gäller sysselsättningen.

   Sen är det nog kört. Medelklass och pensionärer klarar inte längre av att försörja alla dessa och vad händer då. Våldsdåd, plundringar?

   Gilla

 • Tfo

  ”Totalt 11.354 syrier beviljades svenskt medborgarskap under 2018.” ?…..

  syrier ska hem då inga krig pågår i landet för närvarande vilket också visar på att de fetlagda syrierna gärna och ofta reser hem på semester till sitt land de flytt ifrån 🙂 och lever loppan med välfyllda Nordea-konton som fylls på kravlöst månad efter månad. Flertal av dem stannar länge hemma månadsvid ja upp till år. Inga kontroller görs på dessa hens.
  Detsamma gäller somalier…,det har varit lungt där i flera år i princip ändå får de green-cards av svenska MIG-verket
  bild-Latakia beach in Syria

  Gillad av 1 person

 • SvenskMan77

  ……… ändå tycks all världens slödder trivas allra bäst i Sverige…..

  Gilla

 • Maya

  Det är bra att våra grannländer och EU länder reagerar på detta fullskaliga vansinne som ska kallas Svensk migrationspolitik.Att inte heller lyckas få till stånd ett nationellt förbud för tiggeri är ju rent löjligt.

  Gillad av 2 personer

 • nosferatu

  Jodå, vi vet. Svenska politiker har tappat greppet fullständigt. Nu när man ända in i kaklet och när man når dit…vad händer då?

  Gilla

 • Stenbock

  Så då var den kvällen förstörd …..Blev illamående av att läsa fakta om dårskapet i Abzurdien. Värre än jag fruktat.
  Tackar högre makt att jag är sååå gammal,som jag är !

  Gilla

 • ossie

  Finns det nåt land i världen som behandlar sin egen urbefolkning på detta sätt ?? Knappast.

  Gillad av 1 person

 • Jan

  Ska bara tillägga att mannen på bilden inte är Somalier.
  Men skit samma Sverige är ett annat land än där jag växte upp ett helsjukt land. Snart är vi lika många invandrare som USA

  Gillad av 2 personer

 • Arne Groningsson

  De ca 75 % som röstat JA för denna dynga, kan alltså jämföras med lika många importerade analfabeter, som i alla fall kan skylla på att dom är just, analfabeter…

  Gillad av 2 personer

 • centurion

  Som att elda upp sitt eget hus för att få ut försäkringspengarna. Att förstöra ett helt land och dess befolkning för att hoppas på några extra röster för såssarna i nästa val. Psykopater ska låsas in på dårhus !!!

  Gilla

  • grunehetgrot

   Det behövs byggas massor med nya knäpphem i Sverige om vi skall få plats med 82% v en Svenska befolkningen som inte borde få rösta i riksdagsvalet 2022.

   Gilla

 • Anders Karlsson

  Att dela ut medborgarskap med flingpaketet och inte kunna dra tillbaks det vid brottslighet. Finns det något annat land på jorden som tillämpar det
  Jag inväntar dagen då pengarna är slut och politikerna (främst lokal) skall förklara för våra nyanlända, sorry du får inga pengar :-/

  Gillad av 1 person

  • grunehetgrot

   Det hände nog inte så länge det finns en krona kvar att ta från fattigpensionärerna.

   Gilla

   • Anders Karlsson

    Det finns inte mer att ta av fattigpensionärerna. Senaste höjningen på 35:- (18 000) äts upp direkt.
    Mänga ställen har dragit ner på kaffet, och det serveras ett halvt ägg.

    Gillad av 2 personer

   • avitse

    Eller hur, det tycker jag är bland det skamligaste 🙁👎👎

    Gilla

 • Sverige löper asyl-amok. Danska siffror visar på fullständig galenskap – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INVANDRING. Om du kommer från Afrika och vill bo i Europa, res till Sverige och få ett svensk […]

  Gillad av 1 person

  • grunehetgrot

   Jag är evigt trött på detta ”rebloggande”.

   Gillad av 1 person

   • ulsansblogg

    Reblogga är det samma som att dela på Facebook. Är du trött på det också ? Anser den som rebloggar att en artikel är bra bor den spridas. Det ger faktiskt en del reklam för den här bloggen och vår blogg ULSANS läser man också¨utomlands speciellt i USA, det har vi statistik på. Välkommen att läsa vår blogg vi skriver egna artiklar dagligen vilket vi gjort i 4 år.

    Gilla

   • ulsansblogg

    Dessutom är det endast en liten del av artikeln som rebloggas:.
    Vill man läsa hela artikel finns det en länk till huvudartikeln till den här bloggen.

    Gilla

 • Kattsand

  Invandring på EU:s miniminivå var det….
  Svensk politik har blivit en sekt där det går ut på att få hit så många som möjligt och göra det hela så irreversibelt som möjligt.

  Gilla

 • Tony

  ja och i andra ändan lögnar statistiken om att invandringen
  sjunkit kraftigt, det är tydligen helt lagligt att ljuga om allting’
  i detta arma land.

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  De är bättre politik i Danmark

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Jag trodde aldrig att det skulle hända – att jag litar mer på danska politiker än på svenska i alla frågor.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: