De som röstar i Mellon har fel värdegrund

DEMOKRATI. Ulf Bjereld, är socialdemokrat och professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet. Han var åren 2015 till 2020 ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet, det som tidigare hette Sveriges kristna socialdemokraters förbund – Broderskapsrörelsen och därmed också adjungerad ledamot av Socialdemokraternas verkställande utskott.

Ulf Bjereld (S). Pressbild från Göteborgs universitet.

Ulf är tydligen inte nöjd med att alla som ville fick ringa och rösta och resultatet som blev av denna demokratiska process.

-Pettersson misstänker att Ulf vill att SVT ska göra om reglerna så att manliga professorer som förstår bättre och med rätt värdegrund får inflytande över röstningen.

Undrar om herr Bjereld protesterade över förra årets segrade. Tre fullvuxna, färgade kvinnor…

The Mamas, segrare i Melodifestivalen 2020. Foto: Arkland, Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “De som röstar i Mellon har fel värdegrund

 1. den här tokstollen är livsfarlig för landet men det minst lika livsfarliga är alla av hans likasinnade som jobbar i det dolda typ riksclownens lilla Ulla…
  så även om det lyckas med en ny regering 2022 så kommer det sitta kvar 1000tals fanatiska tjänstemän mm som kommer fortsätta sin destruktiva agenda o göra allt de bara kan för att motarbeta den ev. nya regeringens förslag o ändringar

 2. Bjereld tycker att Melodifestivalen inte är en tävlning i musik utan handlar om representation. Det innebär att kvinnor får bara rösta på kvinnor, svarta endast på svarta, araber endast på araber, judar endast på judar. osv osv.
  Rasisten Bjereld tycker att folk ska hålla sig på sin kant tydligen. Varför ens rösta? SCB kan ju avgöra tävligen baserat på etnicitet och kön enligt sina register nu när alla ska betala för SVTs skit på skattsedeln.

 3. Den socialdemokratiska smygkommunisten.

  Han var under några år medlem av Kommunistiska partiet marxist-leninisterna (revolutionärerna) (KPML(r)), men återvände till socialdemokratin i mitten av 1980-talet.

 4. Ulf Bjereld sitter i VU och har inte en aning om varför Mello, Let’s dance, Stjärnorna på slottet och en massa dravel-TV finns? Då kan jag upplysa herr Bjereld om det. Denna skit är till för att svenska folket inte ska fundera över skatter, massinvandringen, COVID-19-döden, gruppvåldtäkter, importerade kriminella gäng, utländska stöldligor, det inhemska utrikiska biståndet, EU-avgiften, effektbristen, koldioxidbluffen, det raserade skolsystemet, utförsäljningen av svenska företag, övervakningen av oskyldiga, etc., etc..

 5. Lyssna på dessa forskare och professorer. Greta är en liten kvinna som alla lystrar till. Miljarder kan hennes namn.

  Det kan bli skevt när man ringer in då män har mer pengar och en buffert att fuska med.

  Jag tror han har rätt helt enkelt! Ulf Bjereld är en vis man.

 6. Måste nu snabbt höja upp antalet kriminella kvinnor i fängelset, annars blir det ju fel i kvoteringen eller?

  Go woke go broke.

  • Antalet kvinnliga sophämtare, avlopps- och renhållningsverksarbetare måste bli lika många som männen innan de kan börja kvoteras in i företagsledningar och chefspositioner.

 7. Han visar med all tydlighet att en professortitel inget är värd angående om personen har kunskap eller ej.

 8. Röstningsystemet borde ju göras om. Det måste ju varit en enorm kompisröstning på lillasyster.

Kommentera