Tre åtalas för körkortsfusk i Södertälje

BROTTSLIGHET. tre personer åtalas för att ha fuskat vid körkortsprov i Södertälje, skriver Länstidningen Södertälje bakom betalvägg. De upptäcktes med avancerad utrustning fasttejpad på kroppen och kameralinser insydda i kläderna.

De tre åtalade, två män och en kvinna, upptäcktes under teoridelen av körkortsprovet vid olika provtillfällen i fjol. Trafikverkets anställda fattade misstankar när de upptäckte en sladd som gick över ryggen på en av deltagarna. Via kameran i kläderna kunde en okänd medhjälpare på utsidan se frågorna och sedan ge de rätta svaren till provskrivaren via en hörsnäcka. De åtalas nu för osann försäkran. Den åtalade kvinnan nekar till brott.

-Pettersson vet inte men misstänker, och det är inga fördomar utan erfarenhet, jag vet dock att det i Södertälje bor många syrianer och assyrier och de gillar inte att bli kallade araber…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Tre åtalas för körkortsfusk i Södertälje

  1. Lägg tiden och energin på att lära er körning och teori som alla andra, istället för på att tejpa sladdar under kläderna och fuska!

  2. När det gäller körkort ska allt ske på svenska.
    Den som inte klarar det ska inte ha körkort.
    Den som fuskar ska aldrig nånsin komma i närheten av ett körkort. Detta är väl självklart.

  3. Det är nog därför trafikdöd är en av de vanligare dödsorsakerna i flera länder i Mellanöstern. Dom kan inget och vill inte lära sig något.

Kommentera