Vaccinet en succé för Putin


PANDEMI. Rysslands största genombrott sedan Sovjettiden. Så beskrivs det ryska vaccinet Sputnik V . Vaccinet har gjort en resa från hånat till respekterat. Minst 19 länder har godkänt det, stora nationer som Brasilien och Indien är nära och även EU kan komma att ge grönt ljus.

Sputnik V

Vaccinet är redan en viktig propagandaseger för Vladimir Putin på hemmaplan. Och även om länder i väst inte kommer att byta uppfattning om den ryska presidenten, skriver nyhetsbyrån, så kan det stärka Rysslands ställning i exempelvis Latinamerika.

En fördel med vaccinet är att det kan förvaras i ett kylskåp – ett stort plus när det ska transporteras till varmare och fattigare länder. Flera länder i Afrika, till exempel Elfenbenskusten, kan vara möjliga kunder för Ryssland. – Vi är inte i en position där vi kan säga nej till något vaccin. Vi har valt Pfizer-vaccinet, men vi tittar också på andra vacciner, säger Joseph Benie, som är chef för landets folkhälsomyndighet.

Politico

Intressant tycker Pettersson som antar att dom som tror att pandemin är en gigantiskt bluff som orkestreras globalt av en elit som vill ta över världen och genomföra en slags diktatur. En slags ”new world order”. Ingår Vladimir Putin i globalisteliten med Soros och Gates?

Enligt några verkar allt vara en konspiration, från månlandningarna, till 5G och covid-19…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Vaccinet en succé för Putin

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: