Försöket att göra 2022 till ett Hitlerval bör avbrytas innan S tar för mycket skada


INRIKES. Ni kanske inte tror det men det finns faktiskt en och annan klok socialdemokrat, ett exempel är Widar Andersson, som är chefredaktör för socialdemokratiska Folkbladet i Norrköping och i varje fall kallar sig socialdemokrat.

Widar Andersson, chefredaktör på Folkbladet. Foto Carolina Nilsson/Pressbild Folkbladet

S kampanjar nu på temat att demokratin är hotad om M kan bilda regering genom bl a uppgörelser med SD: s riksdagsgrupp. Hitler dammas av och man drar sig inte ens för att använda Förintelsens minnesdag som avstamp för attacker mot M. Den bärande kampanjtanken är att väl kommen till makten så kommer SD att kasta av sig sin demokratiska förklädnad, kasta de nyttiga idioterna Kristersson och Busch i fängelsehålorna och kasta ut demokratin med badvattnet.

-Pettersson har inget emot att socialdemokratin tar skada, demokratin har de redan lagt på hyllan när de låter extremisterna i miljöpartiet diktera invandrings och energipolitiken.

Läs gärna hela Widars ledarkrönika på Folkbladet…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Försöket att göra 2022 till ett Hitlerval bör avbrytas innan S tar för mycket skada

 • ThePeter

  S börjar att ifrågasättas av andra partier, som gärna ser ett förtydligande på hur deras dubbelmoral ser ut som den gör.

  https://forumbilder.com/i/rxNb

  Gilla

 • Peter de Mander

  Aldrig i livet att jag tänker låta någon doktor ”mengele” spruta in RNA ”vaccin” i min kropp. Är detta del av agenda 2030?? Att förändra vårt DNA?
  Räcker det inte med att skrämma upp halva jordens befolkning över CO2 och resten med att Covid-19 är jordens undergång? Vad ska ”eliten” hitta på härnäst? Att jorden riskerar undergång på grund av rymdvarelser?

  Jag börjar bli innerligt trött på alla domedagspredikanter… vart tog det sunda förnuftet och den empiriskt understödda vetenskapen vägen som vi svenskar en gång hyllade? Det är inte längre hjärnornas kamp för att sköta landet, man låter känslor och fanatiker styra och då går det som det går. En dag vaknar vi ur den här koman och undrar vad fan hände? Det är så dags då, när vi än en gång är ett fattigSverige som det tar 100 år att reparera (om det går) nä… lägg ner AB Sverige och låt Danskarna ta över, det verkar fungera bättre

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Sossarnas åsikter om Hitler och nazismen 1939 framgår av följande brev skrivet av en socialdemokratisk riksdagsman:

  ”Till det Norske Stortings Nobelkomitté: Undertecknad tillåter sig
  härmed vördsamt föreslå att Nobels fredspris för 1939 måtte tilldelas
  Tysklands rikskansler och Führer Adolf Hitler, vilken enligt miljoner
  människors uppfattning framför varje annan man i hela världen är
  förtjänt av denna höga utmärkelse.
  Adolf Hitler är vår tids oförliknelige, gudabenådade
  frihetskämpe, och miljoner människor blicka upp till honom såsom
  fridsfursten på jorden.
  Stockholm den 27 januari 1939 E G C Brandt, ledamot av riksdagens första kammare.”

  Gilla

 • Billy Boy

  Stefan Löfvens långvariga längtan efter att få föra sin familjs traditioner vidare in i framtiden …

  Politikfakta

  … är till hans stora lycka nu på god väg att infrias …

  Gilla

 • Niklas R

  Det är ingen skillnad mellan dagens sossar och de sossarna som på 1930- och 40-talet samarbetade med sina ideologiska fränder i Tredje Riket. Båda hatar de de överdrivna fanatikerna inom kommunistpartiet. Så när sossarna gnäller om nationalsocialister och hur de tror att M och SD resonerar så är det för att de själva resonerar på det sättet.
  Logiken är att om sossarnas partistyrelse ser verkligheten på det här sättet att enda sättet för dem att behålla makten är att gripa den då MÅSTE M resonera på samma sätt eftersom det är det mest logiska.

  Alltså går de ut med att M tänker gripa makten i landet för att förekomma eventuell kritik mot deras egna maktövertagande.

  Gilla

 • Tony

  Sverigedemokraternas kartläggning över Sossarnas nära
  samarbete med nazisterna borde göras till en vitbok om
  deras verkliga jag. Det är inte vad sossarna säger utan
  vad dom gör som ska räknas!

  Gilla

 • Lellego

  Komplettering,
  Det är väl att man har antikroppar eller t-celler mot covid 19 som är intressant, INTE att man vaccinerats.
  Det måste vara fullständigt brinnslut i Regerings kansliet. Hur tänker dom?

  Förvisso säger källor att opolitiska tjänstemän i Regeringskansliet inte kan skilja på jobb och politik. Av livet oerfarna akademiska karriärister far runt med näsan i topp, mobbar och vassa armbågar har tagit över. Det sägs att det blivit ett riktigt träsk av psykopater, narcissister och oduglighet.

  (Det började ordentligt med den 1:a Alliansregeringen styre och har accelererat.)

  Gilla

 • Lellego

  Glöm inte att nazismen var ett socialistiskt parti. På 40 talet nära lierat med den svenska socialdemokratin.som skapade institut för rasprofilering, sterilisering och diverse medicinska försök.

  Nu är de igång igen. Tillsammans med Fascisthälsomyndigheten har vår socialistiskt ledda regering ordnat en överdödlighet som saknar motstycke i jämförelse med våra grannländer. Minst 12 000 döda med covid. Ett ohotat rekord i Norden.
  Nu är de på marsch igen. Alla skall tvingas vaccinera sig, sannolikt även de som haft covid??? Ett vaccinpass typ judepass skall utfärdas digitalt.

  Helt plötsligt skall det visas handlingskraft av en tandlös regering och en inkompetent Fascisthälsomyndighet. Nytt DNA skall sprutas in i folk. Det kommer alltid finnas kvar i kroppen. Huruvida hur länge vaccinet skyddar, vet ingen. Kanske man varje halvår skall trycka in lite mer DNA för att förnya ”passet”. Genomgången riktig sjukdom gills inte.

  Det börjar bli riktigt otäckt i Sverige.

  Gilla

 • rustibus46

  Widar A, for president! Sansad, erfaren med
  andra ord; karriär omöjlig till toppen i S.
  De vill ledare utan livs/ arbetserfarenhet,
  direkt från Ungdomsförbundet. Arma land

  Gilla

 • Argus

  Nu när Johan Westerholm lämnat partiet är Widar Andersson den sista socialdemokraten. De flesta av oss har säkert haft en så kallad gråsosse i familjen eller i vart fall i släkten. Hårt arbetande människor som velat ha lite välfärd, rättvisa och trygghet för sig och sin familj. Inga snuppor eller hen som velat förändra hela samhället med könsmaktsordning eller snarare könsmaktsoordning och liknande.

  Motståndarna var dåtidens oligarker, de som kallades kapitalister men som i själva verket var lika stora antikapitalister som Karl Marx fast på annat sätt. Kapitalism är ett ekonomiskt system som bygger på marknadsekonomi. Om man försöker runda marknaden med oligopol eller monopol är det inte längre kapitalism utan rovdrift. John D. Rockefeller och hans Standard Oil är exempel på tidiga oligarker.

  Det parti som plockat upp socialdemokratins fallna socialkonservativa mantel är faktiskt SD. Det är väl kanske det som gnager i de vänsterblivna som tagit över partiet.

  Gilla

  • Tony

   Kan någon då förstå att vänstern idag krälar i stoftet
   för storkapitallister i USA, dom så kallade oligarkerna.
   Vänstern i Sverige inklusive media är deras beskyddare?

   Tänk så det kan bli, dom som förr skrek över kapitalism
   krattar idag manegen för dom verkliga kapitalisterna??

   Gilla

 • Tony

  Vidar Andersson hade platsat i det som förr var äkta socialdemokrater,
  när vettigheter kunde delas av folket. Men som är helt borta idag!

  Om nu sossarna vill snacka så mycket om Hitler så är det
  kanske Dags att Stefan Löfven tar bladet från munnen och
  talar om sin egen Morfar eller farfar som ju lär ha varit
  fullblodsnazist, för i hans eget agerande känns vissa tecken
  igen som även Nassarna sysslade med?

  För även om han inte vill lotsas om sitt släktskap, så var
  dom nära släkt, och släktdrag kan finnas omedvetet?

  Gilla

 • Olof.p

  Jag trycker vi ska resa ett monument utanför regeringskansliet om att 2020 var det år som Socialdemokraterna startade förintelsen av Sveriges gamla.
  Jämförelsen med äldreboende i Sverige och koncentrationsläger är glasklar.
  Ingen kommer därifrån levande, får inte gå ut, inte ta emot besök, obefintlig läkarvård, ingen träning eller livsuppehållande motionsaktivitet samt undermålig mat.
  Ni ska se att det snart växer ut en lite mustasch på Hitler, ursäkta jag menar Löfven.

  Gilla

 • Kungen

  Ju mer skada sossarna tar desto bättre. Dom ska ner på 10-15 % som i andra europeiska länder. Deras politik är skadlig för landet. 👎👎

  Gillad av 1 person

 • Moberg

  Widar Andersson en socialdemokrat av gamla stammen, en regering med folk av hans kaliber hade styrt Sverige helt annorlunda.
  Genomtänkta genomförbara förslag, ingen plakatpolitik utan substans som de sittande regeringen ägnar sig åt.
  Det är därför jag säger att det var bättre förr vad gäller politik, fastän jag vet att så mycket annat blivit bättre vet jag också att den nya kadern politiker är på väg att totalt förstöra vårt Sverige.

  Jag finner inget annat skäl till försämringen vad gäller politikers insatser än att de har så gott som alla slipats eller stöpts till att bli väldigt likriktade i sina tankebanor.
  Beroende på Palmes omdaning av Sverige alla skulle ta studenten, för att lyckas sänktes kraven. Det inrättades förskolor där alla slipades och polerades till vänstervridna tusenbröder.
  Oavsett vilka partier senare i livet de kom att tillhöra så fanns allt för mycket av det gemensamma, ”alla är lika mycket värda” och ”det är synd om” tankar inristade i deras skallar.
  Ja resultatet ser vi nu varje dag, var vi än kommer i Sverige.

  Gilla

 • Hajo

  …samtidigt Öser Sossarna svenskarnas skattepengar över terrorister som vill mörda judar och förgöra israel.

  Gilla

 • Rädd

  Ja, S och SD sympatisörer kan ofta inte öppna munnen utan att prata om nazister.
  Så makalöst ohistoriskt.

  Gilla

 • Anderssonskan

  Bra Widar . Om socialdemokraterna sadlar om och satsar på sin politik borde de få en 6 – 8 procent i nästa val . För vem vill ha det de kallar ordning och reda .
  Invandringen , samordningsnumren , pensionerna , etc m etc .
  ”Ta ditt bidrag och strunta i din plikt ”
  Se där , ett förslag till valaffischer för (S) nästa år .

  Gilla

 • Fr E

  Och regeringen nyttjar Svensk propagandamedia fullt ut, SVT kör flera Nazziprogram per dygn !

  Gillad av 1 person

  • Pålsjö

   ”…regeringen nyttjar Svensk propagandamedia fullt ut, SVT kör flera Nazziprogram per dygn” konstaterar helt riktigt Fr E i sin kommentar här ovan.

   Några exempel från SVT den senaste tiden:

   Adolf Hitler – ondskans förförelse
   Attentatet mot Hitler
   Barnen som överlevde Hitler
   Hitler – död eller levande
   Hitlers dödsfabrik
   Hitler – en film från Tyskland
   Hitlers innersta krets
   Hitlerjugend
   Hitlers sekreterare
   Hitlers uppgång och fall
   Hitler och Tredje rikets fall
   Hitler vs Churchill
   Nazismens födelse
   Nazismens kvinnor
   Nazisternas mänskliga experiment
   Nazismen i Sverige under andra världskriget
   Nazisternas sista dagar
   Nazismens tjänare
   Kungahusen och nazismen
   Mannen som fällde nazisterna
   Mormor var en god nazist
   Tysklands nya nazister
   ..o.s.v.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: