Ungdomar eldade upp hus och äldre kvinna


VÅLDSVÅGEN. Tre ungdomar är sedan tisdagskvällen anhållna misstänka för mord och grov mordbrand i en bostad i Anneberg i Nässjö kommun den 1 februari. Kvinnan hade tidigare samma dag ringt polisen efter att rutor på byggnaden krossats av personer som ville ”jävlats” med henne, rapporterar Aftonbladet. Polisen besökte kvinnan vid den tidpunkten och upprättade en anmälan.

Ett gäng på fyra personer misstänks ligga bakom dådet men då en av de inblandade är under 15 år kommer han att slippa straff och är inte anhållen, enligt polisen. De andra tre är under 18 år, en är en flicka på 17 år.

– En kropp påträffades i bostaden efter branden. Identiteten på den avlidna är inte fastställd, men i nuläget tyder det på att det är den kvinna som bodde där. Utredningen fortsätter under dagen med att de misstänkta ska höras i närvaro av offentlig försvarare. Även vittnen kommer att förhöras. Identifieringen av kroppen pågår och en teknisk utredning kring branden genomförs också, säger kammaråklagare Heléne Thomasson, som är förundersökningsledare.

Pressmeddelande

-Pettersson undrar varför inte detta är förstanyhet på varenda redaktion i hela landet?

Ungdomar eldade upp pensionär i världens tryggaste land. Nu är inget bevisat ännu men risken att huset tog eld av andra orsaker och kvinnan blev innebränt samtidigt som ungdomarna härjade är inte stor.

Om Nässjö på bloggen…

Ardalan Shekarabi (S)

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Ungdomar eldade upp hus och äldre kvinna

 • Hjälp polisen hitta Rinkeby-rånarna | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] går skrev vi om att ungdomar eldade upp hus och äldre kvinna, nu har Exakt24 släppt en film om händelsen som troligen var ett mord och några blandade […]

  Gilla

 • ponnsan62

  Vilket lyft för Sverige!
  Håller ni med .ni indiivider
  I Regeringen..
  Förstog det .

  Gilla

 • ruben

  En slags ideal, som regering och media i det dolda stöttar därav tystnaden antar jag. Därför behövs en tydlig omvändelse i samhället, som bara låter sig göras med nyval kan jag tro. Om privata människor måste ha ett väpnat försvar i sina hem mot regeringens kriminella telningar har det gått över gränsen.

  Gilla

 • eva

  Fruktansvärt! Och det visar väl vilka små frön landet Sverige har att tampas med nuförtiden. Skall bli intressant när namnen på mordbrännarna sipprar ut……..

  Gilla

 • Rädd

  Det vore intressant att veta vilka de misstänkta är.

  Gilla

 • Pålsjö

  Anneberg ligger ca 9 km nordöst om stadsdelen Runneryd i Nässjö, en stadsdel med stor andel invandrare från Somalia, Bosnien, Syrien, Irak och som tidigare har förekommit i Petterssons blogg under rubriken: ”Kriminella invandrargäng sätter upp vägspärrar i Nässjö – det här är vårt område.” Någon kommenterar artikeln med: ”Nässjö känt som lilla Mogadishu….”
  https://petterssonsblogg.se/2017/12/23/kriminella-invandrargang-satter-upp-vagsparrar-i-nassjo-det-har-ar-vart-omrade/

  Lokaltidningen Höglandsnytt skriver att Runneryd är laglöst land och att polisen kämpar för att upprätthålla samhällets struktur i stadsdelen: ”Sedan tidigare har polisen redovisat de stora problem med bl.a. gängbildning, narkotikahandel, livsfarlig trafik, stölder och allmän brottslighet som härjar i Runneryd. Nu kommer nästa slag: barn kör bil.” http://www.hoglandsnytt.se/kaoset-i-runneryd-barn-kor-bil/

  (Några månader senare skriver Höglandsnytt: ”Nu är Runneryd No-Go zon– Busstrafiken stängs av.”)

  Gilla

 • Br

  Ja i Nässjö är det misshandel,rån ungdomsrån o stölder som händer varje dag nästan.har eskalerat de sista 5åren .Nässjö tog emot mycket invandrare under lång tid o. Resultatet blir så här.15 åringar som eldar upp en 65årig kvinna!?!? Hon hade ju ringt polisen då ungarna slog sönder fönster på huset.en patrull kom men åkte när de inte såg nån ligist.ett jävulskt sätt att dö på. Eftersom ungarna var 15-17 år så blir de inte straffade. Saft o bulle sen skjuts hem till föräldrarna som tittar på typ arabisk dockteater ifrån Iran via parabol.de skiter i vad ungarna gör

  Gilla

 • centurion

  Nog finns det väl lyktstolpar i Nässjö.

  Gilla

 • hllviken

  Sådana ondskefulla handlingar borde få gammaltestamentligt straff öga för öga, tand för tand

  Gilla

 • Jill

  Ska sociala myndigheter handskas med en mordbrännare? Det lär knappast bli något resultat. Straffmyndighetsåldern måste sänkas! Att man inte ska tända på ett hus fattar t o m mycket små barn!

  Gilla

 • Mm

  Det är som vanligt i Sverige, mordbrand, skadegörelse, hot, våldtäkter, mord. När skall januari politrukerna avgå och ta sitt ansvar för att de inte är kapabla att fatta rätt beslut för de etniska svenskarna väl och ve.

  Gilla

 • Kurt

  Nässjö kallas ju för lilla Mogadishu så man har ju misstankar om vilka som ligget bakom. Kan det vara zoomalier eller… ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: