Kriminella invandrargäng sätter upp vägspärrar i Nässjö – det här är vårt område


BROTTSLIGHET. Efter att det varit ”stökigt och oroligt” i stadsdelen Runneryd i Nässjö med gängbildning blev polisen tvungen att ta i med hårdhandskarna.

– Vi har sett gängbildning, i perioder har vi sett större gängbråk. Skolmiljön störs kontinuerligt av ovälkomna besökare, hyrda sporthallar ”tas över” av ungdomar, infart till Brinellgatan har vid enstaka tillfälle spärrats av med budskapet ”det är vårt område”, bilar har bränts och underrättelser pekar på narkotikahantering på området”, säger Nils Rydberg till Höglandsnytt.

Enligt en undersökning av Sveriges radio 2012 var Runneryd det mest segregerade stadsdelen på höglandet. Där finns en stor andel invandrare från Somalia, Bosnien, Syrien, Irak.

Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…


18 responses to “Kriminella invandrargäng sätter upp vägspärrar i Nässjö – det här är vårt område

 • jgarn

  Om främmande folk sätter upp avspärrningar i Sverige och hindrar den svenska befolkningens framkomlighet så är det en krigsförklaring. Då dessa uppträder utan uniform och ingen krigsförklaring av utgetts så är det fritt fram för befolkningen att göra det som skall göras med främmande ockupanter. Eller vad säger Folkrätten?

  Liked by 1 person

 • Gus

  Skicka efter de tuffa Uppsalapoliserna !

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Vill ni veta vad som sedan händer så kolla med Danmark. Sannolikt finns det en moskée (eller flera) centralt inom området, kanskle t o m en s k ”stormoskée”. Vad som händer är att ett ”minikalifat” upprättas av moskéens ”skyddstrupper”. Alltså de ”gängkriminella”. Lönerna för dessa ”yrkessoldater” uttas ur svenska samhället genom kriminella aktivitéter.

  Räkna med att i gömda förråd/kontainrar, så har de bättre soldatutrustningar än vad svensk polis och militär disponerar. Var tog de ”turkiska krigsmaterialkontainrarna” från 2015 vägen? Urlastningen i Varberg hindrades, men det gick säkert bra att omlasta till sjöss till ett mindre fartyg och ta in den vägen.

  Gilla

 • ossie

  Nässjö känt som lilla Mogadishu. I den gamla tyvärr nedlagda sajten Exponerat fanns en signatur ”bekymrad Nässjöbo” som regelbundet rapporterade från Nässjö om de politiska puckon som systematiskt förstörde staden.

  Gilla

 • Nisse

  I Det sosse styrda Sverige är det tillåtet för babbarna att ta över. Om Sverige haft en Regering värt namnet Då kunde man satt in militär och visat babbarna vem som bestämmer……….

  Gilla

  • Matte

   Hade vi haft en regering och rättegångar med lagar värt namnet skulle dessa ha förpassats ut ur landet.
   Liksom med många fler som inte sköter sig.
   Det hade då visat vart skåpet skall stå till de övriga
   som inte vill sköta sig här.

   Gilla

 • Ståfräs

  Detta gillar PK o i synnerhet ”eliten” , vägspärrar, ”vi nöjer oss inte förrän alla svenska städer o samhällen också har vägspärrar” i Islams tecken på att visa hur goda antirasister vi är önskar 87 an en riktig skitdålig jul med knark ända upp i xxx

  Liked by 1 person

 • Kurt

  ge dom ett ”eget” område 6 feet under på kyrkogården.

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Höglandsnytt verkar få mycket material att skriva om..

  ”Under kvällen på onsdagen smällde någon av en s k banger, en mycket krafigt smällare, med följd att fritidsgården måste evakueras.”
  http://www.hoglandsnytt.se/fritidsgard-evakuerad-efter-sprangdad/

  ”En person greps under natten till lördagen och är misstänkt för att ha beväpnat sig med tillhygge och misshandlat en person.”
  http://www.hoglandsnytt.se/svar-misshandel-utanfor-skola-i-natt-var-bevapnad/

  ”Tre män mellan 20 och 30 år gamla ska ha blivit attackerade av vad som kan vara ett gäng som sparkade och slog brottsoffren.”
  http://www.hoglandsnytt.se/grovt-valdsbrott-pa-bensinmack-flera-personer-till-sjukhus/

  Gilla

 • Hönsmamman

  Kaffe blatte serverad!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vilken satans förslagenhet!
  De ansvariga makthavare som vägrar inse att det erfordras proportionerliga motattacker för att kuva den alarmerande gängkriminalitet som erbjudits carte blanche att härja efter eget gottfinnande, är endast värda vårt fulla förakt och bör betraktas på samma sätt som den importerade brottsligheten, nämligen som en fara för nationen.

  Internering och kännbara påföljder med anledning av de grova försummelser den prostituerade politikerkåren begått, vore en självklar följd i en rättsstat med straffrättsligt ansvar för ämbetsmän.
  Status presens uppvisar en bild av ett samhälle i sönderfall, där den allmänna säkerheten åsidosatts för den dolda agenda som nu demolerar det land vi kände som Sverige, men som förvandlats till det optimala kriminalparadiset för all världens ogärningsmän.

  Denna oerhört farliga utveckling, vilken tar sig allt våldsammare uttryck, kan bara bekämpas med militära insatser! När kommer den ordergivningen?
  Andreas.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Hur många sådana områden finns?Hela Sverige är under belägring och ingen protesterar,ingenting görs för att stoppa förfallet?.Kan vi sova gott?Kan byfånen till statsministern sova gott ?Kan spyan sova gott?Spyan till polischef ser man inte röken av ,lever han eller är han i en bordell i Bangkok? MVH Adolf

  Gilla

 • Magnus

  Tänk om vi hade varit uppfostrade till att försvara vårat land. De har vänstern sett till att vi ska tycka synd om alla med onda avsikter mot vårat land för vi har råd att bli offer. De är dags att ta fram våra förfäders kämparglöd för att visa att deras arbete för oss inte ska vara ogjort. Jag skäms inte för att vara Svensk och dessutom bry mig om min familj,vänner och land. Man saknar inte sina ovänner med den här regeringen.

  Gilla

 • assad

  Titta mamma, babbarna bråkar igen.

  Gilla

 • ruben

  Vem är förvånad? Riksdagens och kommunernas samhällsbygge tycks fortgå med envis nit och högsta oreda.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: