Förskola i Göteborg har kopplingar till muslimsk extremism


ISLAM. Den fristående förskolan Snödroppen i Göteborg kopplas ihop med våldsbejakande extremism och individer som utgör ett hot mot rikets säkerhet, enligt en utredning hos kommunen, rapporterar Göteborg-Posten.

Snödroppen förskola. Bild: Göteborgs stad

– Om de i princip inte byter ut hela styrelsen och huvudmannen så kan de inte bedriva verksamheten vidare, säger Amanda Larsson på förskoleförvaltningen, till tidningen.

Den ursprunglige huvudmannen klev av bolaget 2018 och sedan dess har hans fru drivit bolaget. Förskoleförvaltningen har i sin utredning kommit fram till att paret inte anses vara lämpliga att driva en förskola då mannen har kopplingar till våldsbejakande extremism och till flera individer som rör sig i den sfären.

– Det var nog så att vi upptäckte detta i samband med ett annat ärende, och då hade vi dialog med Säkerhetspolisen (Säpo) och lite senare tillhandahöll de ett ett yttrande som kunde underbygga den bild som vi nu har fört fram, säger Amanda Larsson till GP.

Snödroppen Förskola

Friskväderstorget 8
418 37 Göteborg
Kontakt: Al-Kontrani Mohammad

Abdel El Nasser var rektor för den numera stängda ”Vetenskapsskolan” som hade kopplingar till en annan förskola ”Lek & Lär” som lärde ut muslimsk extremism.

Abdel El Nasser El Nadi har fått ett utvisningsbeslut eftersom han bedöms vara en fara för rikets säkerhet men går ändå lös i landet och verkar genom bulvaner.

Den ursprunglige huvudmannen för förskolan Snödroppen, är dömd för bokföringsbrott och misshandel, han klev av som bolagets styrelseordförande hösten 2018. I stället har hans fru, en kvinna i 30-årsåldern, drivit bolaget sedan dess. Paret har kopplingar till våldsbejakande extremism. Säpo uppger att maken har kopplingar till Vetenskapsskolans förre ägare och rektor Abdel Nasser El Nadi

-Pettersson säger att det tjatas om högerextremism och vinster i välfärden medan islamisterna klias på ryggen och försörjs med skattemedel…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Förskola i Göteborg har kopplingar till muslimsk extremism

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: