Brutal gruppvåldtäkt, tre araber åtalas

VÅLDSVÅGEN. Tre araber åtalas efter en brutal gruppvåldtäkt i en lägenhet på Fabriksgatan i Göteborg. – Kvinnan blev tvingad att ta droger och har därefter inte haft möjlighet att göra något motstånd, hävdar åklagaren Christoffer Ohlson enligt åtalet vid Göteborgs tingsrätt.

Enligt Ohlson släpades kvinnan till platsen av våldtäktsmännen och de har i förhör lyft fram att kvinnan var blond. I stämningsansökan framgår också att offret drabbats av ett omfattande våld: ”Målsäganden har blivit fasthållen i håret, armar och ben samt slagen och skallad i ansiktet. Hon har hotats till livet, något som förstärkts genom att en gärningsman hållit en kniv mot hennes hals”, skriver åklagaren.

De fysiska och psykiska kränkningar som kvinnan genomlidit, under drygt tio timmar, beskrivs som mycket hänsynslösa.

Händelsen fick ett slut vid lunchtid, dagen efter de grova våldtäkterna, då kvinnan tilläts gå ut och köpa cigaretter till en av gärningspersonerna. Hon slog då larm till en bekant, som i sin tur kontaktade polisen.

– En av killarna, som följt med kvinnan, kunde då gripas. De övriga två påträffades senare i lägenheten, säger Christoffer Ohlson.

Alla tre tillhör det gäng som enligt statsminister Löfven var ingenjörer, läkare och ekonomer och tog sig till Sverige hösten 2015 för att bli en förtjänst lite längre fram. Alla tre hade fått avslag på sina asylansökningar.

3 juni 2015

De tre åtalade herrarna är

 • Hasanain Mohammed Sahib Al-Adilee med tolkbehov på arabiska och medborgare i okänt land.
 • Mohanad Mussa Qasem Mohamad, med tolkbehov på arabiska och medborgare i Irak
 • Mohammed Hussein Abdulkadhim Al-Hadrawi, tolkbehov på arabiska, medborgarskap anges ej.

Åklagaren yrkar på utvisning i 15 år för alla tre.

-Pettersson hävdar att eftersom männen hade fått hemresebeslut och de beslöt att roa sig med en blond kvinna innan resan borde vi kalla in…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Brutal gruppvåldtäkt, tre araber åtalas

 1. Svt glömde berätta att de välutbildade kom utan intyg och betyg, intygade själva att det var sant. Men ljuger man om sin identitet, var man kommer ifrån och hur gammal man är, varför skulle det vara sanning som sades om yrke och utbildning?
  En enkel tumregel är att välutbildade fort lär sig ett nytt språk. Dom som har svårigheter att lär sig ett nytt språk är sannolikt in så utbildade.

 2. Petterssons blogg såg redan för 5 år sedan vad som komma skulle, och skrev då att: ”Kulturberikningen” har gett oss ett nytt ord: Taharrush. Lägg det på minnet, för vi kommer att stöta på det ofta. Taharrush är det arabiska ordet för fenomenet då grupper av män omringar kvinnor och trakasserar dem sexuellt – genom överfall, tafsande och våldtäkter.
  https://petterssonsblogg.se/2016/01/15/ge-kvinnor-ratt-att-forsvara-sig/

  Alternativa uppslagsverket Metapedia = Taharrush, med ursprung i arabvärlden, förövas genom gängvåldtäkt eller sexuella trakasserier och eftersom stor invandring från arabvärlden har förekommit, så finns Taharrush numera även här.

 3. Nu när flygindustrin är i kris borde det vara lätt att chartra hur många flygplan som helst med besättning och flyga ut alla inte önskvärda till sina ursprung.

  • Dumt att lägga pengar på flygplan. Det finns säkert containrar och containerfartyg som behöver returfrakter. De flesta ursprungsländer ligger också efter någon rutt till Kina.

 4. Den som tycker att det räcker med svenskt fängelse för sånt här saknar nog helt empati med alla våldtäktsoffer.
  Överväg dödsstraff alternativt utvisning på livstid.
  Dessa monster ska stoppas till vilket pris som helst.
  Många av dom här är återförbrytare och det känna som ett ännu större svek mot offren.
  Vad tänker alla batikhäxor ( MP) och rödstrumpor om sånt här (s) &(v) ??
  Ena dagen står dom och gapar om kvinnofridskränkning och nästa dag
  tycker man att ex. afganska våldtäksmän ska få stanna.
  Skäms att vara svensk !!!

 5. Kommer aktivisten Elin Ersson förbereda sig på …

  https://bildix.mmcloud.se/bildix/api/images/06b3f9b6-b9fe-5a6c-8c43-73934eac3872.jpeg

  Bildkälla: Tranås Tidning

  … att ånyo göra en flygplansaktion för att försöka stoppa utvisning av dessa tre arabiska gossar när detta blir aktuellt efter avtjänade påföljder som de blir dömda till.

  Elin Ersson agerade tidigare mycket intensivt på flygplatsen Landvetter i Göteborg för att stoppa avvisningen av en dömd afghan i 50-årsåldern när denne skulle deporteras till sitt hemland efter avtjänat fängelsestraff här i Sverige.

  ”De har rätt att leva och kan bidra med så mycket till Sverige” tyckte aktivisten Elin Ersson då år 2019 i ärendet med afghanen, som senare ändå skickades ut till sitt hemland.

 6. Förövarna är också offer. Tänk vilken bakgrund de kanske har.

  Möjlig respons från en viss GD om detta.

 7. Idiotiskt att släppa in dom i landet innan man utrett om de får TUT, PUT eller avslag. Migränverket borde ligga utanför gränsen som en del av ambassaderna och ett odiskutabelt nålsöga att passera.

Kommentera