Socialdemokrater: Vi har varit för sena med att upptäcka hur extrema islamister undergräver grunden för vårt samhälle

ISLAM. I går var det Internationella hijabdagen och den glömde jag inte utan struntade i att nämna eftersom den är ett hån mot kvinnors rättigheter. Idag finns det extrema krafter från Mellanöstern som försöker vända muslimska medborgare mot våra samhällen och därmed dela vårt samhälle. Därför har den danska regeringen lagt fram ett lagförslag för att begränsa penningbidrag från muslimska länder till Danmark, skriver Jeppe Kofod (S) och Mattias Tesfaye (S) på Berlingske.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

Flera gånger de senaste åren har media rapporterat om att danska moskéer som fått miljoner från bland annat Mellanöstern. Potentiellt extrema krafter utomlands ska inte kunna finansiera aktiviteter i Danmark som kan motverka eller undergräva vår demokrati, våra grundläggande friheter och mänskliga rättigheter. Regeringens ståndpunkt är tydlig och det är därför vi har lagt fram ett lagförslag för att motverka just det. Det är oerhört viktigt för regeringen att begränsa antidemokratiska kassaflöden till Danmark.

Idag finns det speciellt extrema krafter från Mellanöstern som de senaste åren försökt vända våra muslimska medborgare mot Danmark och därmed dela vårt samhälle. Vi har förmodligen varit lite för naiva och lite för sena för att upptäcka hur medvetet grunden för vårt samhälle undermineras. Detta lagförslag är ett viktigt steg mot kampen mot extrema islamister eller andra antidemokratiska krafters försök att vinna mark i Danmark. Med detta kan vi ta en målinriktad inställning till donationer som motverkar de värderingar som det danska samhället bygger på.

Om lagförslaget antas kommer en förbudslista att upprättas för de personer, organisationer och myndigheter som inte längre kommer att kunna skicka stora summor pengar till dansk mark.

Kritiker är oroliga över att regeringen kommer att ta hänsyn till för mycket utrikespolitiska överväganden när den upprättar listan. För dem vill vi göra det mycket tydligt att vi inte utesluter att enskilda personer, organisationer eller myndigheter på listan i förväg bara för att de har en specifik nationell tillhörighet. Regeringen lägger fram lagförslaget eftersom vi tänker använda det.

Lagförslaget löser inte alla problem som antidemokratiska krafter kan ge upphov till. Men det är ett bra steg på vägen, och det kommer att vara en fördel för samhället varje gång vi kan stoppa en antidemokratisk donation i Danmark.

-Pettersson säger att de danska socialdemokraterna agerar tvärtemot de svenska. I Sverige samarbetar socialdemokraterna med extrema muslimer och ger dem miljoner i bidrag från skattebetalarna.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Socialdemokrater: Vi har varit för sena med att upptäcka hur extrema islamister undergräver grunden för vårt samhälle

 1. Det tar tid att upptäcka något som man är väldigt ovillig att upptäcka. Men det är ett stort steg att det nu finns sossar som erkänner att extrema islamister undergräver grunden för vårt samhälle. Den möjligheten har väl inte ingått i sossarnas världsbild innan.

 2. Våra politiker är inte korkade..
  Dom är ute efter Makt o pengar.
  Höjer sina egna löner nu säger allt.

 3. S är ett korrumperat maktparti. Om de varit idealen trogna hade de satt sanning, analys och konsekvens före sitt eget maktinnehav. Att liera sig så med fienden, den fiende mot vårt samhällsskick som vill, med små steg och försåtliga medel, undergräva det samhälle S med allierade säger sig stå för. Inser inte S att de bakbinder sig själva och sin förmåga att handla? Förutom att deras korrumperade maktinnehav nu avslöjas alltmer måste man inse att man(= S) gått ner i spagat för att tillfredsställa 1) dels islam, alla importerade väljare( varav många inte kan varken läsa eller skriva eller kan bedöma vad som benämns demokrati i form av rösträtt och fria val) 2) allt ”tjänstefolk” inom stat och kommun som sitter på sina tjänster på grund av partibok eller osynligt gjorda tjänster 3) dels alla för det mesta äldre, trogna socialdemokrater, som genom illa styrd utveckling av landet blivit grundlurade!!!! Skäms!

  • Vilka hade du tänkt skulle styra landet? Andra idioter? Du kan vara lugn. Det blir snart andra som kan ta över.

  • Jag blir tyvärr mer och mer övertygad om att det är inte dessa nickedockor med svetsaren i spetsen som styr.
   Jag menar med alla de oändligt korkade beslut som fattas, ingen absolut ingen som vill Sverige väl kan ha varit så här jävla korkade.

Kommentera