Ali och Amin som dömdes för tortyr och grov våldtäkt överklagar på alla punkter


VÅLDSVÅGEN. Ali, 21, och Amin, 18, som dömdes dömdes av Solna tingsrätt för människorov, grov våldtäkt, grov misshandel, rån samt övergrepp i rättssak. Amin dömdes till fängelse i fem år och sex månader och Ali fick fängelse i nio år överklagar domen till Svea Hovrätt på alla punkter.

Enligt tingsrätten hade männen fört två svenska tonårspojkar till en avlägsen skogsdunge vid en kyrkogård i Solna, där de sedan misshandlades med slag, sparkar och tillhyggen, bands till händer och fötter samt grävdes ned i gropar. Den ena av pojkarna ska även ha utsatts för en grov våldtäkt.

– Pettersson undrar vilka rådgivare invandrarna har? Straffen är redan låga och vi får hoppas hovrätten lägger på några år.

TIDIGARE 2021-01-07. Ali och Amin döms för tortyr och grov våldtäkt på kyrkogård

VÅLDSVÅGEN. Amin och Ali döms döms för att ha misshandlat och förgripit sig på två tonårspojkar under en hel natt på en kyrkogård i Solna. Amin, 18, döms till fängelse i 5 år och 6 månader medan Ali, 21, får 9 års fängelse. Fängelsestraffet för Amin reduceras på grund av hans ålder.

Ali och Amin

Männen döms bland annat för människorov, grov våldtäkt, grov misshandel, rån och övergrepp i rättssak.

Tingsrätten anser att det är bevisat att tonåringarna slogs, sparkades och blev knivstuckna samt att de tvingades av sina kläder, bundits till fötter och armar, försetts med munkavel och tvingats ligga nakna i gropar täckta med pinnar.

”De har fått motta åtskilliga hot om att de skulle dö och begravas”, skriver tingsrätten.

Pressmeddelande

TIDIGARE 2020-11-30. Idag börjar rättegången mot Ali och Amin för tortyr och våldtäkt på kyrkogård

VÅLDSVÅGEN. I dag inleds rättegången efter en uppmärksammad händelse i somras, då två män misstänks ha utsatt två tonårspojkar för en tortyrliknande misshandel på Norra Begravningsplatsen i Solna.

Bland annat ska offren enligt åklagaren ha bränts med glöd, misshandlats och tvingats klä av sig nakna – ett av offren ska även utsatts för en grov våldtäkt av männen och att tortyren varade i nio timmar. De båda åtalade nekar till brott. ”Att sexuellt våld används i den här kontexten handlar vanligtvis inte om sexuella drivkrafter, utan om en vilja att förnedra”, säger Niklas Långström, psykiatriker och våldsbrottsforskare vid Karolinska institutet

– Pettersson noterar att de ”stora” medierna inte med ett ord nämner att gärningsmännen är från Mellanöstern och offren skötsamma svenskar, men om en yrkeskriminell afroamerikan råkar illa ut i USA blir det andra bullar.

Ali och Amin åtalas även för andra brott.

Solna Tingsrätt Mål: B 7860-20

TIDIGARE 2020-11-17. Två invandrare åtalas efter utdragen tortyr och våldtäkt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Två män, Ali och Amin, åtalats för den tortyrliknande misshandel som skedde i Solna i somras. Offren var svenska pojkar och misshandeln var mycket långdragen. Motivet ska ha varit att komma över pengar.

Ali, Jahani Asi, född 1999 och Amin, El Hani, född 2002, misstänkts för människorov, grov rån, tortyr, våldtäkt med mera.

De två åtalade, en 18-åring och en 21-åring, misstänks ha utsatt två pojkar för ett utdraget brottsligt angrepp på Norra begravningsplatsen i Solna utanför Stockholm natten till den 23 augusti i år.

Männen, med bakgrund i Mellanöstern, har trots tidigare grov brottslighet sprungit lösa i samhället.

Männen är misstänkta för människorov, synnerligen grov misshandel, grov våldtäkt, grovt rån och övergrepp i rättssak.

TIDIGARE 2020-09-23. Motbjudande och vidrigt vinklat av Expressen

JOURNALISTIK. Journalister är ofta vidriga, i detta fall ovanligt vidriga och motbjudande. Den 18-årige El Hani Amin sitter tillsamman med den 21-årige Jahani Asl Ali häktade på sannolika skäl för bland annat människorov, grov misshandel och våldtäkt mot två svenska tonårspojkar, vars brott skedde natten till söndagen den 23 augusti, vid Norra begravningsplatsen i Solna.

I utredningen framkommer också detaljer om händelseförloppet på kyrkogården, gärningsmännen använde knivvåld, våldtog med tillhyggen och urinerade på ett av offren. De hade knivhuggit offren i vaderna för att försvåra flykt och våldtäktstortyren höll på större delen av natten.

Trots detta vidriga brott så koncentrerar sig Expressen på gärningsmännen och beskriver dem som vanliga trevliga killar med lite otur och givetvis nämns inte att offren är svenskar och gärningsmännen invandrare. Dessutom var Expressens artikel öppen men tydligen skäms de och införde betalvägg när det började skrivas på alternativa medier.

En normal tidning hade skrivit om offren, skötsamma killar som kämpade för att komma in på fina skolor och skaffa sig en bra framtid.

TIDIGARE 2020-08-26. Tortyr och våldtäkt i Sverige får mindre uppmärksamhet än nyheter från USA

MEDIA & BROTTSLIGHET. Nu är två mena-män, 18 och 21 år misstänkta för att ha torterat och våldtagit två svenska pojkar 15 och 17 år. SVT Aktuellt ger tortyr och våldtäkt i Sverige 30 sekunder mitt i programmet, men lägger gärna fem minuter på en skjutning i USA eller våldtäkter i Indien. 

-Det är nästan så Pettersson tror att media försöker dölja att det finns problem i Sverige. Den ena araben var dessutom dömd till fängelse för mordbrand men gick ändå lös….  

De misstänkta, på sannolika skäl:

 • Amin, El Hani, född 2002, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån
 • Ali, Jahani Asi, född 1999, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån

Tid 2020-08-22 23:00 — 2020-08-23 08:39 Norra Begravningsplatsen, Solna kyrkväg, Solna

Solna tingsrätt Målnr: B 7860-2

TIDIGARE 2020-08-25. Ghettotrash kidnappade, våldtog och torterade svenska pojkar…

BROTTSLIGHET. De två pojkarna 15 och 17 år som torterades på en kyrkogård i Solna räddades av ett förbipasserande vittne. Det uppger åklagare Anders Tordai. Förövarna, två araber 18 och 21, som båda är kända av polisen sedan tidigare, är misstänkta för grov misshandel och människorov, enligt Aftonbladet

20200826_044907

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali har lite uppgifter. Två vanliga svenska pojkar på väg hem, nyktra, efter en födelsedagsfest hos vänner, plockas ut på måfå och torteras av ”ghettotrash” som jag förmodar är en omskrivning för invandrare. Gärningsmännen är kända av polisen och enligt socialtjänsten har föräldrarna till gärningsmännen brustit i omsorg.

Den yngre araben var dömd till fängelse men gick ändå lös.

-Pettersson säger om vi inte är i ett lågaktivt inbördeskrig så är vi bra nära och journalister samt många politiker gör allt för att dölja verkligheten.

TIDIGARE 2020-08-23. Pojkar kidnappades och misshandlades grovt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Förbipasserande hittade två avklädda pojkar på en kyrkogård i Solna tidigt på söndagsmorgonen. Pojkarna ska ha utsatts för en tortyrliknande misshandel som varat under stora delar av natten, enligt uppgift till Aftonbladet.

– Två män är anhållna misstänkta för misshandel och människorov, säger Anna Magnusson vid åklagarkammarens presstjänst.

Vid 23-tiden på lördagskvällen ska pojkarna ha förts in på kyrkogården och hittades avklädda av förbipasserande tidigt på söndagsmorgonen. Brottsoffren, som är omyndiga, har utsatts för tortyrliknande och kränkande våld under flera timmar. De misstänkta männen ska vara i 20-årsåldern.

Polisen

-Pettersson noterar att en ny våldskultur växt fram i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Ali och Amin som dömdes för tortyr och grov våldtäkt överklagar på alla punkter

 • rustibus46

  Ett synnerligen grovt brott. De missbrukar
  att vi försörjer dem på alla vis. De här
  typerna kommer att fortsätta sina
  kriminella liv. De hånskrattar åt vår
  hygglighet. Dessa 2 kommer att kosta
  skattebetalarna mååånga miljoner .
  Sagt detta, inte konstigt att det saknas
  pengar till dem som betalar kalaset.
  Vår ”elit” tar ingen lärdom av katastrofåret
  2015. Ca 100 000 nyanlända per år.
  Arma land

  Gilla

 • Bigman

  Pettersson!
  Jag vet du ett flertal gånger hänvisat till siffror hur många av dem som ”flyr” som är asylsökande enligt FN.
  Läste en artikel om Italien, men där handlade det mer om siffror kopplade till Salvinis politik.

  Har du några länkar du kan dela, har sökt med olika läsare men det är otroligt ensidiga resultat som egentligen talar om människor som kan ha migrerat av andra skäl?

  Har sett siffror mellan 2-4% och hittar inget som egentligen motsäger det heller.

  Gilla

 • ponnsan62

  Ut med skiten.och ta alla med muhammed knorr oxå.
  Stefan vad fan gör dom här..
  Är du imponerad av dessa individer..

  Gilla

 • Niklas R

  Ska definitivt överklagas. De ska båda dömas till livstid eftersom de kidnappade och torterade för nöjes skull samt försökte mörda två oskyldiga pojkar. Därefter ska de utvisas på livstid.

  Gilla

 • villervalle03

  Utseendemässigt ser dom ut som högintelligenta kamelskötare, men med svårigheter att klara ettans grundskola. Livslång bidragsinkomst som väntar, efter semestertiden på anstalt. Sen får vi återigen se deras, inte så vackra nunor i tidningar, med nya domar och nya människor som blivit traumatiserade för livet, om dom överlevt. Dom kommer att kosta tiotals miljoner per skalle, innan de är pensionärer och får pension efter ett långt och strävsamt liv som våra pensionsräddare.

  Gilla

 • Peppe

  Ryggradslösa ormar i Justitias tjänst..

  Gilla

 • Kungen

  Jag föreslår simträning i havet med 50 kg tyngder runt midjan. Enkelt o effektivt

  Gilla

 • Tony

  Inavel skapar konstiga figurer, inavel under flera generationer
  skapar odjur! Varför har vi i Sverige stamtavlor på djur, men
  importerar massvis med kusinbarn, där många är det i flera
  generationer???

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Det vore en rättsskandal om inte straffen blir högre i nästa instans. Gärna utvisning efteråt.

  Gilla

 • Leif

  Det är inga rådgivare, bara snyltande advokater som utnyttjar samhället

  Gilla

  • Peter de Mander

   Jo där har vi ytterligare en dimension i rättsrötan i landet.

   Advokater som skor sig på hur sitationen har utvecklat sig, istället för att bura in buset och utvisa dem som inte är svenska medborgare (omedelbart för avtoning av straff i hemlandet som vi naturligtvis har skrivit avtal med om att vi betalar straffet ut, det blir i iallafall billigare för Svenska staten i de flesta fall och gör att vi inte behöver ha så överfullt i de svenska fängelserna som enligt ”Blattelito” är rena lyxen)

   Gilla

 • Maja1

  Varför gjorde de inte 2 tonårspojkarna motstånd? Begriper absolut inte…Eller inte sprang bort?
  de är ju 2 mot 2 … och de två araberna ser inte ut speciellt vältränade och sportiga överhuvudtaget…
  Ber om ursäkt för sådana frågor men det verkligen verkar så att bättre tider blir människor svaga

  Gilla

  • Peter de Mander

   Det tycker inte jag är en dum fråga… Det tycker jag är en sund fundering och frågar man inte får man inget veta. Säger inte att jag har svaret, jag bara försökte tänka på när jag själv var i deras ålder.

   Har Du tänkt på hur stor kropps skillnaden var när Du gick i skolan?
   (När man började sjuan var niorna stora som hus tyckte man)
   Själv hade jag turen att vara relativt lång redan i tonåren och var redan i nian så lång jag är är som vuxen.

   Att vara 16 (har för mig att grabbarna var det, rätta mig gärna om jag har fel) och ställas inför vuxna individer med ett lång mycket större våldskapital borde göra vem som helst stelfrusen av skräck och handlingsförlamning.

   Jag är helt säker på att grabbarna försökte undkomma utan bråk och slita sig ifrån sina förövare så gott de kunde i sin utsatta position.

   Det är dags att vi står upp för brottsoffren och slutar dalta med skyldiga som tydligen anser att sådana handlingar är försvarbara
   (säger inte att Du gör det, vet att Du ställer en fråga)

   Sen tror jag som Du att vi svenskar har blivit ett förklenat folk av många orsaker, störst är dock den indoktrinering vi har utsatts för sedan barnsben.

   Detta är min korta fundering på Din fråga Maja

   Vänligen
   Peter

   Gilla

  • Bosse S

   Hur skulle det gå till när offren bara var småkillar i förhållande till förövarna som djävulskt nog valde ut dem för att de var mindre och svagare och en lätt match att plåga utan risk?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: