Jimmie Åkesson intervjuas efter SVT Agenda

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Emmie på Riks intervjuar Jimmie Åkesson efter gårdagens SVT Agenda debatt mot digitaliseringsminister Anders Ygeman där man diskuterade yttrandefrihet och synen på rätten till ett konto i sociala medier.

SVT tycker regelbundet att Jimmie Åkesson ska förklara vad SD-politiker eller Trump har twittrat medan Löfven eller Ygeman aldrig får svara för exempelvis Morgan Johansson (S) eller Annika Strandhäll (S) vräker ur sig. Man skulle kunna tro att SVT sympatiserar med den ena sidan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Jimmie Åkesson intervjuas efter SVT Agenda

  1. Att vi skall få höra debatter som behandlar vad som sker eller har skett i USA i SVT är helt fel.
    Debattera skall de göra vad som händer i Sverige och Drygeman borde inte få någon som helst tid i ett sådant program.

  2. Man kan tro att SVT sympatiserar med den andra sidan säger Pettersson det är inget man behöver tro utan det kan man vara helt övertygad om.

  3. Ynkeman är en helt värdelös vänsterpolitiker bland alla andra… Jimmie Åkesson däremot, är väl den enda politiker som vill göra Sverige bättre och fredligare för oss alla. Jimmie Åkesson är min statsminister i alla lägen!! Heja Jimmie!!

    • Och det är ju beundransvärt att han fortsätter att ställa upp och blir mobbad gång på gång. Han vet att han kommer bli det och ändå ställer han sig rakryggad i svt och kämpar vidare för sina väljare. Vilken annan politiker skulle våga, orka eller vilja göra det?

Kommentera