Socialdemokraternas makthunger saknar gränser

PROPAGANDA. Igår skrev jag att socialdemokraterna bedriver en kampanj mot folkstyre, alltså mot demokrati. Idag fortsätter Aftonbladets S-märkta ledarskribent Jonna Sima propagandan och fortsätter slita isär Sverige.

-Pettersson tänker inte fördjupa mig i Jonna Simas ledare utan konstaterar bara att det är löjligt att kalla andra än socialdemokrater makthungriga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Socialdemokraternas makthunger saknar gränser

 1. ”Socialdemokraternas makthunger saknar gränser”, och som Pettersson tidigare har skrivit, så gör S-politiker allt för makten, från lokal nivå upp till regeringen, – i enlighet med lång tradition i deras korrumperade parti.
  Läs Petterssons sammanställning i åtta delar om socialdemokraternas moral, den moraliska rötan:

  1. ”Den självutnämnda socialistiska aristokratin”
  2. ”Rofferi och hyckleri”
  3. ”Håkan Juholt tutar och kör så det ryker”
  4. ”Avdelning käka och kröka”
  5. ”Kontokortsklipparen Mats Hulth (S) finansborgarråd i Stockholm – ett kapitel för sig”
  6. ”Upp till kamp! Beriken eder!”…”Mer fiffel och båg”
  7. ”Fackpampar slarvar med medlemmarnas pengar”
  8. ”(S)kumraskaffären”

  Återfinns här, – under rubriken. ”S – Ett skolexempel i korruption och mygel”:
  https://petterssonsblogg.se/2020/09/04/s-ett-skolexempel-i-korruption-och-mygel/comment-page-1/

 2. Det är trist när navelskådande skribenter med ett alldeles för stort ego får ta plats och göra sig till talespersoner för något väldigt unket.Var har alla mogna ooch kloka Journalister tagit vägen ? och var kommer alla dessa uppblåsta och ”jag vet minsann bäst ”Journalister ifrån ? Saklig journalistik kräver mognad och erfarenhet och inte en massa personliga tyckanden som inte intresserar någon annan än den egna fancluben.

  • Sandor som brukar skriva insändare här om det som sker i Malmö pensionerad Busschaufför det han skriver är helt otroligt träffande och han ställer verkligen dom rätta frågorna som dom ”s.k” journalisterna vlket vi har nu inte gör .skrev i går på denna sida Sandor borde hållakurs/föredrag hur man sköter jornalistik han slår SVT Agenda med Hästlängder i utfrågning och rätt frågor

  • Postmodernismen har tagit över allt men de har också hållit på länge.
   Den långa marschen började efter kriget så de har haft god tid på sig.
   Fan vet hur vi ska kunna bli fria från dem.

 3. Fler och fler vaknar upp .våldet otryggheten kommer närmare detta om man Läst på b.la denna utmärkta blogg samt flertal alternativa sidor Såg vi komma för längesedan ,och som till skillnad mot Landsfadern f,f inte ser det komma, Kan någon be honom ta av sig Svetsarglasögonen för han misslyckades även där .med sin Svetsar kurs Hur i H-te kan en så oduglig person få leda landet med dessutom nu 180,000 /mån i lön denna Marionettdocka är vad jag anser en fara för vårat lands fortsatta framtid och måste snarast bort från makten. och dom nickedockor han har som Ygeman Johnsson mm deras samlade arbetslivserfarenhet slår jag med hästlängder 42 år med kundkontakt jag gillar ordspråk och ”Liten tuva stjälper ofta stort lass ” det dessa nötter inte ser som hinder förstår vi ””fotfolk”

  Stefan är så verklighets frånvänd att han liknar en manlig form av Marie Antionett som lär sagt hånfullt de fattiga kunde äta bakelser, egentligen briocher, om de nu inte hade råd med bröd. dvs han verkar inte förstå vad som sker i hans Drömsamhälle och dom rådgivare han har borde ställas inför krigsrätt Börja med Morgan

  • Inte bara makthungriga. Klent begåvade så de har svalt globalisternas önskan att få styra världen genom skuldsättning.

 4. Så nu vet vi vad Jonna Sopa kallar omtanke om sin befolkning; makthunger. Tack för att du presenterade dig så öppet, Jonna!

 5. Maktpartiet är helt klart i panik och desperata. Finns det något parti som är så desperata så de inte tvekar att gå i förbund med djävulen själv när makten står på spel än sosseelit

 6. När sossarna känner sig trängda så gäller inga regler eller moral. De drar sig inte för att hitta på diverse lögner om sina politiska motståndare. Man säger nu saker som när SD sa det blev kallade för nazister, rasister och facsister. Deras äckliga dubbelmoral är sossarnas kännetecken. De vet om att de aldrig klarar en riktig debatt för att argumenten tryter. Då är ju det enklaste att dra rasistkortet.
  Dom är så patetiskt ynkliga så det är komiskt.
  Dom flesta av dom som sitter i regeringen har inte fullföljt sina utbildningar och det märks tydligt. Det är ju inte de vassaste knivarna i lådan. Lyset är tänt men ingen är hemma. Vore intressant med iq- tester på alla i regeringen. Dom kan inte fatta att alla inte tycker som dom och dom kan heller inte acceptera det. VEM ÄR STÖRSTA HOTET MOT DEMOKRATIN ???

 7. Det säger rätt mycket om kvaliteten på Aftonbladet när Jonna Sima
  kan bli ledarskribent en dam som på sin höjd möjligtvis hade
  platsat som skribent på Lyckoslanten!

  • Lyckoslanten var en seriös och bra tidning, tyckte jag som barn. Till skillnad från Aftonbladet som knappast riktar sig till ansvarsfulla barn eller vuxna. Utan till någon slags revolutionsromantiker. Urk!

 8. Jonna Sima och Anders Lindberg är nog de mest falska och mest enfaldiga ledarskribenter, som vi har i Sverige. Stora egenkära egoister helt enkelt.

  Vi som verkligen tillhör arbetarklassen, har absolut inget gemensamt med dessa två personer. Som lever så långt ifrån verklighetens vardag.

  Socialdemokratin har verkligen problem, om man ser dessa två som goda företrädare för svenska arbetare och de viktiga samhällspolitiska frågor, som måste balanseras upp i detta land.

  • Makthunger, ganska ointressant. De flesta partier vill ha makt att påverka.
   Alltså det viktiga är vad partierna verkar för och vad de vill göra. Tex, skatter, välfärd osv.
   Personfrågor tenderar ibland ta för mycket focus.

Kommentera