Tre får 18 år för mord i Sundsvall


VÅLDSVÅGEN. I december 2019 fälldes nummer 37 med åtta skott i Sundsvall. Tre män friades förmord i tingsrätten men döms nu av Hovrätten för Nedre Norrland till 18 års fängelse var.

I motsats till tingsrätten har hovrätten kommit fram till att den av åklagaren åberopade bevisningen är sådan att det är ställt utom rimligt tvivel att det var de tre åtalade männen som varit på platsen och att de tillsammans och i samförstånd avsiktligen dödat målsäganden, skriver Hovrätten för Nedre Norrland i ett pressmeddelande.

De dömda är Ken Lundin, född 1992, Jussi Laamanen, född 1993 och Roman Rasouli, född 1993.

TIDIGARE 2019-12-12. Nummer 37 fälld i Sundsvall

BROTTSLIGHET. En 28-årig man har dött efter en skjutning i invandrartäta Nacksta, Sundsvall, skriver polisen på sin hemsida. Enligt boende i området ska minst tre skott ska ha hörts. Ingen person är frihetsberövad, men insatsen pågår med flera patruller.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Tre får 18 år för mord i Sundsvall

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: