De länder som spenderar mest på forskning och utveckling i världen

EKONOMI, TEKNIK & VETENSKAP. Innovation är avgörande eftersom vi försöker gå mot en rättvisare och mer hållbar ekonomi och möta utmaningar som framtiden för med sig. Sedan beror naturligtvis mycket på vad man använder pengarna till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “De länder som spenderar mest på forskning och utveckling i världen

 1. C-19 och de vacciner som nu erbjudes hugande spekulanter har ju senaste dagarna,dryftats hos Pettersson.
  I dag publiceras hittills okända verkningar o priser på de medel som nu i all hast tagits fram. Efterverkningarna sedan sprutan getts är ju olika efter vilket preparat Staten,valt att köpa in.
  Kostnaden per ympning ligger också vitt skilt från varandra. Astra/Zeneka begär c:a 22:-,medan de Amerikanska ligger mellan 130-165:-/st
  Minst två rekommenderas av de senare.
  Det billigaste,som tillverkas i England (Astras) får ännu inte användas inom EU av politiska skäl.I stället föreslås detta ges för U-länder,och mindre sedda….o. bemedlade,än oss ”övermänniskor i Europa” !!
  Läs länken från Kronen, (Österrike):
  https://www.krone.at/2312828

  • I dagens lokalblaska HD,tages just sådana informationer som Kronen ovan anger,inte väl emot av de ”sakkunniga”.
   En av dem,Jessica Ziegerer vurmar för vaccinering inte minst för den nya befolkningen.
   Vidare påstår hon att Abzurdiens propaganda inte varit i tillräcklig form. Enligt henne sker allt för lite info på alla de främmande språk ( ca.150) som talas i landet !!
   Tja smaken är olika,för Stenbocks del har informationen varit uttömmande i snart ett år. Hysterin o. paniken har dagligen stegrats,i såväl PK-press som STATS-TV… 😉

 2. Utan invandrare ingen framtid, tycker Felicia, men hennes fel i siandet om framtiden är uppenbar, – jämför med hur situationen var innan ”tsunamin” med massinvandring, vilken utsätter samhällets alla funktioner för stora påfrestningar och på väg att bli ohållbart.

 3. Sveriges plats ska kanske, säger kanske, tas med en nypa salt. För inkluderar satsningarna i Sverige även genusaspekter och dylikt trams, är placeringen inte korrekt. Genusforskning är inte vetenskap, det är flum som bygger på värderingar och åsikter (”jag tycker”, ”enligt mig” och andra sk. cherry-picking-argument). Åsikter och därmed tyckande är snarare raka motsatsen till just vetenskap, Vetenskap innebär analyser, slutledningar och ska alltid kunna verifieras eller falsifieras. Genus-”vetenskap” är inte en sådan disciplin.

  • Helt rätt Peter Å. En av alla avarter som det spenderas på..
   Frågan är vad får de ut av det? Till vilken nytta?

  • Samma trams finns i hela värkden, tom i Finland som även har en vänsterbliven feminist regering.

Kommentera