Vårt enda alternativ är att fixa vad som orsakar detta

UTRIKES. Tucker Carlson reagerar på det pågående våldet som ses på Capitol Hill. På sex minuter sammanfattar Tucker de frågor som framför allt de politiska ledarna i den demokratiska världen måste förstå!

Laura Ingraham tar upp Joe Bidens ekonomiska plan och medias behandling av Trump-anhängare.

– Pettersson säger att vänsterblivna politiker och journalister i Sverige borde tänka på hur de behandlar Sverigedemokraterna och deras sympatisörer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Vårt enda alternativ är att fixa vad som orsakar detta

 1. ”Vänsterblivna” är inte det ett konstigt ord.
  Högerblivna, centerblivna, kristnablivna och libertian, ja världen förändras, får försöka hänga med ett tag till dock.

 2. Undrar när det ska komma i dager vilka Antifa medlemmar som gick in och fick kanske även några Trump anhängare med sig.
  Några har redan identifierats där, men här kommer det aldrig att tas upp i MSM.

 3. De flesta av dagens tryckta tidningar är dödsdömda, de börjar att bli medvetna om detta och kommer att bli allt mer desperata. Tänk på 70-talet när det var bland det finaste du kunde bli, var att bli en journalist på någon av de stora drakarna. Nu är väl journalist närmast ett skällsord, ett välförkänt skällsord. Varför ska 99% av journalisterna fördärva förtroendet för en hel yrkeskår ?

  • Bara bilhandlare har lägre förtroende i opinionsundersökningarna det säger en hel del.
   SVT brukar skryta med att de har högst förtroende bland journalisterna, ja det stämmer men bland de näst sämsta.

  • Dagens personal på tryckta tidningar kallar sig inte ”journalister” längre. Allt de skriver är så vinklat att 80-talets damtidningar framstår som bättre journalistik än vad dagens nyhetstidningar förmedlar. De är politiska aktivister som skriver propaganda och det är antagligen ett resultat att tidningarna själva inte kunnat hålla rent i sina redaktioner.
   De journalister vars måtto var att förmedla nyheter sakligt och objektivt finns inte längre. De har gått i pension allihop.

 4. Apropå medias behandling av Trump-anhängare.

  Gift-spridar tabloiderna Sydsvenskan / Helsingborgs Dagblad, passar givetvis på att utnyttja situationen i USA för att kunna slå ned på SD och koppla ihop Trumps politik med SD. En av Sydsvenskans / Helsingborgs Dagblads främsta giftblandare, politikreportern Olle Lönnaeus och som avskyr SD över allt annat, skriver nu i en krönika, den 7:e januari:
  ”I höstas nominerade SD Trump till Nobels fredspris Stormningen av Kapitolium visar vilka farliga krafter högernationalismen kan utlösa”.

  Olle Lönnaeus följer ett invant mönster, helt enligt den fastslagna anti-SD agendan, vilket visas av hans tidigare alster, här till exempel:
  ”Precis som Donald Trump kan Jimmie Åkesson bli Rysslands redskap.”
  ”SD blir kampanjorgan för att skrämma bort flyktingar”
  ”På tio år har Sverigedemokraterna gått från att ses som en liten rasistiskt komet som förirrat sig in i det politiska solsystemet till att bli den sol vilken de andra partierna kretsar kring”.
  ”Små orter på landet är inte alltid idyller. För ett par år sen ställde socialdemokraterna in sitt 1 maj-firande i Tomelilla. I stället ordnande Sverigedemokraterna möte på torget”

  Politisk chefredaktör för Sydsvenskan / Helsingborgs Dagblad är Heidi Avellan, som även hon avskyr SD. ”Hon har vid flera tillfällen dokumenterat ett glödande hat mot Sverigedemokraterna”, som bloggen Aktualia skriver. ”Hon missar inte ett tillfälle att ösa ut sin avsky mot dem, och då ska man ha klart för sig att Avellan förutom sin egen maktposition på Sydsvenskan närmast har klippkort till den politiska panelen i SR:s ”Godmorgon Världen” och är flitigt anlitad av hela medievärlden”.

  https://aktualia.wordpress.com/2010/04/09/svt-hjarntvattar-svenskar/

  • Pålsjö:
   Dina rader avslöjar några av SDS/HD´s programmerade V-skribenter.
   Finns åtskilliga fler som dagligen idisslar samma vänsterbabbel….
   Utan statsstöd vore dessa,o alla liknande styrda organ i Abzurdien sedan länge insomnade !
   Möjligen är sådan ”journalistik” en betingelse,för att tilldelas nya skattemedel ?

Kommentera