Polisen vill ha hjälp med identifiering

UTRIKES. Polisen i Washington DC släpper fotografier på en mängd personer som fångades på bild under stormningen av Kapitolium i huvudstaden i går. Syftet är att få hjälp med identifieringen. Misstankarna mot personerna rör olaga intrång.

Distriktet erbjuder enligt sin hemsida upp till 1.000 dollar för upplysningar som leder till att personer kan gripas och lagföras.

68 personer har gripits efter oroligheterna i går, då anhängare av president Donald Trump tog sig in i Kapitolium i samband med att Joe Bidens seger skulle fastställas. De flesta av dessa misstänks initialt för att ha brutit mot Washington DC:s utegångsförbud, skriver Reuters.

Alla bilder…

– Pettersson tycker att här har svensk polis lite att lära. Ut med bilder och belöningar när vänsterblivna stör politiska möten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Polisen vill ha hjälp med identifiering

 1. Notera att det är DC Police som gör detta, inte US Capitol Police som är den polisstyrka som faktiskt sköter säkerheten på Capitol Complex (där senaten och kongressen ligger).
  Det är dessa poliser man ser på bilderna som hjälper ”demonstranterna” in på området (som de ska skydda) och lyfter barrikader, med mera.
  Först när Washington DC Police (stadspolisen) anländer börjar de, DC Police, att gripa de som trängt in på området.

  • Det visar på hur korrupt det hela är och hur långt ner det spridit sig.
   Hur länge kan de försöka dölja detta?

 2. Det har stulits en dator i samband med stormningen och en bärbar dator tillhörande en medhjälpare till Nervöse Nancy med namn
  Mia Ehrenberg.
  Namnet känns välbekant och svenkklingande.

 3. Att påstå att COVID-19 skapades för att avsätta en sittande president är väl kanske lite magstarkt men viruset från Joe Bidens ideologiska hemland har av odemokratiska krafter utnyttjats in absurdum. Aldrig förr i USA:s historia, eller västvärldens för den delen, har en situation med en farsot som visserligen krävt dödsoffer men inte så dramatiskt många fler än den vanliga säsongsinfluensan utnyttjats så till den milda grad.

  De döda har i många fall dessutom kanske inte dött av COVID-19 utan MED COVID-19 vilket är en gigantisk skillnad. Vi vet att i New York tillexempel har äldreboenden tvingats att ta emot smittade vilket naturligtvis lett till ännu fler smittade och med palliativ vård istället för vanlig vård har utgången varit given.

  Det har blivit med det amerikanska presidentvalet som med koldioxiden att människor som jag betraktar som bildade inte förmår att se verkligheten för vad den är. Vi styrs numera av människor som uppenbarligen inte vill oss väl.

  • De vill införa diktatur, de flesta fattar inte det utan pratar bara om konspirationsteorier för de klarar inte av att lyssna på de som öppet talar om vad de vill göra.
   Dessa fascister skyr inga medel och har ett enormt kapital bakom sig som gör allt för att kunna genomföra sina drömma att styra världen.
   Det är nu eller aldrig, trycker de mer dollar så är risken för stor att hela systemet kollapsar. Då riskerar de att mista allt.
   Läget är svårt med oligarkernas olika organisationer som CIA, FBI osv på sin sida. Även de högsta i armen

 4. Hur många rätt har snedvinklade aftonbladet, som vrider till det att Trump skulle ha hetsat supportrarna i flera artiklar och andra vänstervridna kvällsblaskor. Donald Trump ”manade” till lugn och att alla skulle gå hem fredligt och ingen skulle komma till skada. Sen finns det alltid några rötägg inom alla grupperingar.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/56bvWE/en-revolutionar-hojer-naven-innan-han-ska-stoppa-demokratin

  • Problemet hans uppmaning stängdes ner av Twitter.
   Allt är arrangerat som en film.
   Vilken Trump anhängare har hammaren och skäran tatuerat på handen?
   Kommer Antifa aktivisterna att lagföras eller soppas under mattan?

Kommentera