Fler dödsskjutningar under 2020


VÅLDSVÅGEN. Under året har antalet våldsdåd som kopplas till den grova organiserade brottsligheten legat på en fortsatt hög nivå, och på vissa håll i landet har det dödliga skjutvapenvåldet ökat, rapporterar Sveriges Radio.

En skjuten ”svensk” är ingen trevlig syn. Den gripna och dömda för mordet hade samma solbränna.

I polisregion Stockholm och Öst har fler personer skjutits ihjäl under 2020 jämfört med 2019, medan antalet är färre i till exempel polisregion Syd

”Det är friktioner mellan nätverk som krigar om främst narkotikamarknaden som gör att det här har drabbat vår region” säger Jan Hofvenstam, underrättelsechef i polisregion Öst.

– Enligt Petterssons statistik ligger gängmorden med skjutvapen i år på samma nivå som 2019. 2018 var det något fler. Om orsaken kan man diskutera men jag påstår att det beror på för stor invandring av dysfunktionella människor från Mellanöstern och Afrika.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Fler dödsskjutningar under 2020

 • Kungen

  Det var konstigt. Vår statsminister har ju sagt att det är oacceptabelt. Skulle inte det räcka…….

  Gilla

 • centurion

  Men jösses ; Både Löfvén, Damberg, Ygeman, Lövin, Annie och Ylva har ju tydligt deklarerat att både skjutningar och den övriga brottsligheten har MINSKAT ! –”Menar du att dom står och ljuger oss rakt upp i ansiktet” ?
  –” Öhh, var det en kuggfråga eller är det Dolda Kameran” ?

  Gilla

 • Hans

  Va, jag som trodde att Stefan Löfven och Morgan Johansson redan hade knäckt gängen, det skulle dom i alla fall göra, men dom sa ju förstås inte när???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: