Fruktansvärd massaker för att ge plats för solpaneler

Över 500 djur har massakrerats i ett inhängnat område  i Azambuja, Portugal, fär att ge plats för en solenergipark. ”Vi gjorde det igen!” säger en av ”jägarna” och utropade:  ”superrekordjakt!”: 540 djur massakrerade av 16 ”jägare”.

Händelsen  beskrevs av Silvino Lúcio, vice ordförande för Azambujas kommunfullmäktige: detta kan inte kallas ”en jakt”. Det var en massaker, betonade han: ”Dessa djur hade ingen stans att fly … de var inneslutna inom fastighetens väggar” och skogen som borde ha gett dem något skydd har avverkats.

Det var en ”avlivning”, med andra ord, av rådjur och vildsvin, eftersom gården planerar en solpanelpark, trots att den utsetts till en ekologisk reserv (REN).

LÄNK

13 thoughts on “Fruktansvärd massaker för att ge plats för solpaneler

 1. När ” de klimatsmarta ombesörjer hållbarhetspolitiken”. Då får det fruktansvärda konsekvenser, för både djur, natur och miljö.

  Då slaktar man djur, skövlar skog och tar fin åkermark i besittning.

  På en yta stor som 775 fotbollsplaner, så sätter man upp 650 000 solpaneler.

  Värdigheten och konsekvensanalysen för naturen och miljön, saknas totalt.

  • Tyvärr är det tvärt om Pettersson.
   De nya vacciner som Bill skickat ut i världen de senaste åren har skapat sjukdomar. Allt som läkare varnar för och folk från de som drabbats är censurerat av nätjättarna.

 2. Det du Isabella! I Portugal tar man detta med grön el på allvar!

  Det lär ju vara så att samerna motsätter sig vindparkparker i högfjällsområdena med hänvisning till renbeten. Ge bara order: Kan portugiser så kan vi!

  Och detta med fjällnära skogar som WWF lobbar om. Det är ju utmärkta områden för solcellsparker så säg åt dem att vara tysta. De får större inkomster genom att koncentrera sig på stackars isbjörnar och vilddjur i djungeln.

 3. Förstår inte vad motsättningen är i att det finns djur och solceller, om man nu tvunget ska ha solceller, ska de sätta dem så tätt att inget annat kan vara där?

 4. Naturen får betala ett högt pris när naturen symboliskt skall bevaras…
  Mångfalden stupar på sin enfald. Det ekologiska systemet offras för s.k. miljöpolitiska mål…

  • Så är det…Miljöpartiet gör allt för att förstöra land, människor, djur och förstånd, i all iver att förflytta svenskarna tillbaka till 1600-talet, medans nyadeln ska agera herrar över svenskarna och få oss att agera slavar med ständig förnedring och terror.

   Psykvård Sverige.

 5. Snart i ekologisk reserv nära dig. Facebook, Youtube och Amazon behöver all din kraft. Ekologi vs Ekonomi.

Kommentera