Veronica Palm (S) och skatter

SKATTER. Socialdemokraternas Veronica Palm hoppade av politiken i oktober 2015, alltså för drygt fem år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri

Nyligen twittrade Palm upprört över att en friskola annonserar i Dagens Nyheter för gemensamma pengar, alltså skattemedel. Nu högg dock skatteparasiten Veronica Palm (S) i sten. Det händer säkert att kommunala skolor också annonserar i olika medier och just i det är fallet drivs Viktor Rydbergs skolor av en svensk stiftelse, som äger sig själv. Därför finns det ingen ägare som tar ut vinst. Det överskott som uppstår stannar i verksamheten.

Sedan är det värt att påpeka att friskolor överlag får elva procent lägre skolpeng per elev än kommunala skolor. Alltså mer utbildning för pengarna.

Så här tillbringar den skatteförsörjda 47-årige Veronica Palm (S) sina dagar, sjungande om Party i fittan med kören Guldfittorna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Veronica Palm (S) och skatter

 1. I en debatt år 2018 i SVT:s Opinion Live mellan fd riksdagsledamoten Veronica Palm (S) och David Eberhard, överläkare i psykiatri & författare, under rubriken …

  ”Är lönediskriminering en myt?”

  David Eberhard hävdade med rätta att det är Socialdemokraterna själva som är ansvariga för att Sverige har stora låglönegrupper som arbetar inom den offentliga sektorn där Socialdemokraterna satt normen sedan länge.

  Veronica Palm (S) argumenterade emot och motiverade sin åsikt med att … ”Jag kan läsa siffror …” Yttrandet kommer vid c:a 6:16 in i videon nedan. (Publicerades den 27 sep. 2018. Speltid 12:38)

  https://www.youtube.com/watch?v=vyONVjaRyRQ

  Läser man innehållet i Petterssons startinlägg ovan om skatter, annonsering och bidrag mm till friskolor i Sverige kan vi snabbt och enkelt konstatera att Veronica Palm (S) ljög både i den TV-sända debatten år 2018 och hennes argumentationen i ämnet ovan. D v s Veronica Palm (S) kan helt enkelt INTE läsa siffror och klarar inte heller av att räkna!

  Dessutom: Med armarna i kors får man inte speciellt mycket produktivt arbete uträttat”

  https://gfx.aftonbladet-cdn.se/image-c/19254059/1100/normal/b24c4de6bdca6/palm.jpg

  Bildkälla: Aftonbladet

 2. Sossar har alltid månat om varandra, i ur och skur! Oavsett om Sveriges befolkning fått det sämre!!

 3. Ja när man lever och blir försörjd av skattebetalarna, så
  kan man ägna sig åt kör verksamhet.
  Fy fan för vissa människor!

 4. Det är inte att undra på att jag med åren blir allt mer misogyn, och förövrigt. Det är oerhört stötande att en person som Veronica Palm, utbildad barnskötare, tillåts leva på skattemedel.
  Pengar som kunnat gå till hemlösa i Socialdemokratins Sverige

 5. Hej Pettersson.
  Vad refererar du till när du säger att friskolorna får 11% mindre än kommunala skolor. Intresserad av detta eftersom jag sett hur skolor i s.k ”utsatta” områden får mer stöd.
  Vem minns inte programserien där Sveriges bästa pedagog skulle utses.
  Underförstått så var det därför toppkrafterna från Mena inte lyckades, lärarna var för dåliga!

   • Tack.
    Alltid bra med nyslipade argument!

    God Fortsättning till dig och alla andra insiktsfulla.

   • Tack.
    Intressanta slutsatser i rapporten. Det landar som vanligt i tolkningen att de utsatta områdena är i händerna på onda svenskar som utsätter dem för lidande.

    Den aktuella debatten gör gällande att orsaken till haveriet i offentliga verksamheter är det fria valet och de vinster som görs. När resultaten blir bättre så är det ”glädjebetyg”.
    De använder likasinnade som referens vid frågor om fakta.

    Kan överhuvudtaget inte se något problem med fungerande verksamheter. Om den offentliga delen inte tilläts fungera uruselt, så skulle kunderna stanna kvar.

    Men S och deras henchmen är ute för att flytta fokus från pandemin, känns också som en start på nästa välrörelse.
    Men utan media på sin sida så vore de förlorade redan nu.
    Deras valboskap är mer än lovligt enfaldig, åsikt och fakta blandas ihop konstant.

    Men nu blir det en Remy Martin.
    God Fortsättning alla.

 6. Veronica är inte den vassaste kniven i sosse lådan, men säkerligen ändå en av dom skarpaste. Mona kommer som stark tvåa. Även Stefan som nästan klarade av svets utbildningen, kan nog räknas i samma klass. För att inte tala om Margot, nä nu får det räcka, finns hur många som helst att ta fram.

 7. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Att avslöja de bidragsberoende från ”hög till låg” när de inte inser fakta är en merit och vi tackar Petterson för den här artikeln och önska Petterson och hans läsare en GOD JUL från oss på ULSANS blogg.

Kommentera