Kommunistmedia reagerar som kommunister

MEDIA. Häromdagen skrev vi om Bulletin – Sveriges nya dagstidning. Det verkar som den etablerade pressen agerar som förväntad. De gillar inte konkurrens och reagerar som kommunister. Fri entreprenörskap i form av en nystartad tidning ses som ett hot och skall motarbetas, på samma sätt som de motarbetat alternativmedia med prat om swish-horor så talar de nu om Bulletins finansiering och att det ligger ”Bankir bakom hemligt högerprojekt”, att många av dem försörjs att skattebetalarna och Bonnier-koncernen får dem inte att skämmas.

Ofattbara 2 miljoner i swish på knappt två dagar. TACK allihop. Nu kan man ge bort ett halvårs förskottsprenumeration av Bulletin i julklapp också, sista minuten!, skriver Bullentins chefredaktör Paulina Neuding på twitter.

Steget Efter

-Pettersson säger att det måste vara tufft för de etablerade att bli hotade av medier som försörjer sig själva utan statliga bidrag eller jättekoncerner i ryggen och som Petterssons arbetar av intresse…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Kommunistmedia reagerar som kommunister

 1. Bulletin=ett sätt att strypa alternativa från de etablerade MSM.
  Genom att klandra får de det att se ut som att de skulle vara tvärt om fast samma ägare står bakom. Ett gammalt trick för att missleda.

 2. Min Julbön, må vi överleva Covid 19 och sedan buntar vi ihop alla som förstör Sverige och skickar dem till Lucifer och hans gäng.
  God Jul till oss övriga👍🇸🇪🎄

 3. Den totalitära staten är ju önskedrömmen för den kommunistiska avarten. Och nu är vi verkligen på god väg i den riktningen. Genom censur. Genom belöningar till regimtrogen media. Genom bestraffningar till alternativ media. Genom rasist-stämpling an oliktänkande. Genom bidrags-mutor, på skattebetalarnas bekostnad, för de som ”röstar rätt”. Genom lagändringen där regeringen inte längre behöver tillfråga riksdagen. Och nu dagspressen som, märkligt nog, inte vill ha någon att debattera med…???

 4. Vet inte om Bullentin är det rätta forumet för att rädda Sverige, de ger utrymma för Lars Leijonborg vilken skriver om migrationen. Han bekymmer är nog inte för många invandrare utan SD, se bara detta.
  ”Med migrationspolitiken hanterad blir problemet med det befarade SD-inflytandet mindre.”
  Han anser att SD är farligt för Sverige!

 5. Kan följande vara orsaken till att de statligt stödda etablerade medierna fruktar konkurrans? ”Forskare bevisar: Folk som är vänster är intoleranta, aggressiva och har låg IQ”. Omfattande studie slår fast sambanden. Internationell forskargrupp bakom banbrytande upptäckter.

 6. Kommunister är som dom är, ingen borde bry sig om detta knäppa gäng.

  Sen är det sorgligt, för att inte säga ynkligt att youtube stänger
  ner Swebb TV utan att ange orsaken, men det är tydligt att
  kommunistgänget bland sossar o övriga rödgröna röran ligger
  bakom,. Tänk att precis som det var i gamla Sovjet där man
  bara predikade sina egna åsikter, så är det även i Sverige idag.

  Tänk att andra åsikter än sina egna kan va så farliga,
  det kan bara betyda att åsikterna är dom rätta!!

Kommentera