YouTube har raderat SwebbTV:s kanal!

MEDIA. Som många av er redan har märkt har Google idag raderat vår kanal från Youtube. Vi överklagade men fick omgående besked att deras beslut står fast. Fortsättningsvis laddar vi upp våra filmer på: https://beta.swebbtv.se/

Mikael Willgert SwebbTV

Google-ägda Youtube raderade under gårdagen den svenska webbtv-kanalen SwebbTVs Youtubekanal. Kanalen hade vid nedstängningen omkring 65.000 följare. Tittare möts nu av meddelandet “Kontot har avslutats på grund av brott mot YouTubes riktlinjer för communityn”, vilket direkt anses ha att göra med intervjuer med Lars Berns om coronaviruset. Avstängningen sägs vara permanent.

Totalt rör det sig om 500 videoklipp som försvann i samband med avstängningen. SwebbTv har dock startat upp en egen videosajt där det senaste halvårets klipp finns tillgängliga och äldre klipp skall man kunna ladda upp efterhand. Åsiktsfrihet råder inte längre på världens största forum. Alla åsikter som går stick i stäv med myndigheternas råd censureras nu i nästan alla större diskussionsforum. Det är inte långsökt att tro att detta beror på att man vill att så få som möjligt ska få reda på vad experter har att säga om riskerna med coronavaccinen – vaccin som nu ska ut till alla människor på planeten, vare sig de vill det eller inte. Här kommer du till SwebbTVs alternativa videokanal: https://beta.swebbtv.se/

Vi har ett viktigt inlägg från Lars Bern och på Julafton får vi höra julevangeliet med bibellärare Lars Enarson och se ett reportage från Jerusalem. På julafton kommer Magnus Stenlund framföra Viktor Rydbergs dikt ”Tomten”.

Vi har också viktiga samtal i aktuella frågor med energisystemexpert Elsa Widding, Sandviks förre VD P-O Eriksson och Jakob Nordangård för att nämna några namn.

Under julhelgen släpper vi också program med folkkära personer som Arnstberg, Jan Tullberg, Gunnar Sandelin, Hans Jensevik, Ingrid Björkman och förstås Matti och Katti.

Mikael Willgert går igenom detta i ett kort inlägg och i slutet av detta får vi höra ett utdrag från en tittare som ringde in och tackade för programmen.

Med Vänlig Hälsning, Mikael Willgert och Swebbtv-teamet

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “YouTube har raderat SwebbTV:s kanal!

 1. Enligt bekanta till mig är tunnelbanan och stadsbussar lika överfulla som alltid! För övrigt så är Herr Petterssosson bäst på nyheter lite vid sidan av!!

 2. Orwells 1984 eller Morgan Johanssons 2020, Orwells var en
  skräckvision om framtiden medan Morgans är verklighet.

 3. Tröttsamt att den minst högljudda kanalen blir avstängd.
  Beror troligen på att de fakta som presenteras är empiriskt belagda.

  Det är inte lika lätt att negligera eller att bortförklara dem som tokig höger med faktaresistens. FB är igång och kör hårt med ”oberoende” faktagranskning, oklart varför de använder andra personers åsikter som fakta?

  Det finns även en stark obalans där man granskar republikaner mer än demokrater. Har även visat sig att de som msm använder som controllers av faktagranskningarna är selektivt valda för sina politiska åsikter.

  När man inte kan faktagranska bort fakta, då lyfter man bort den obekväma rösten. Kravet på källkritik är oviktigt när det gäller deras egna ”fakta”.

  Men nu är det jul.

  God Jul Petterson och alla andra vapendragare.
  Hoppas på ett nytt år utan sjukdomar och med nya krafter🎅

 4. Världen blir alltmer otäck. Lars Berns syn på vaccination är det lite foliehatt över men det ska inte hindra honom från att framföra dem.
  Jag kommer trots Lars Berns varningar att vaccinera mig när tillfälle gives.
  Jag tror att Swebbtv känns som en rejäl böld där bak på de politiskt korrekta när det ena luftslottet efter det andra avslöjas som lögn och fria fantasier.
  Är det ledningen från Youtube som utövar censur eller är det vår högt aktade regering med Morgan Johansson i spetsen som plumssar runt i sin rödgrönbruna sörja. Att nomenklaturen är rejält skakade nu är helt uppenbart och framstår helt tydligt.

   • Man ska nog kolla upp Sanna Ehdin innan man litar på det hon skriver om. Hon verkar minst sagt kontroversiell.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Sanna_Ehdin

    Vaccinet mot svininfluensan var ingen framgång men vi har haft mängder med vacciner som räddat många miljoner människor.

    Vaccinationer räknas som en av de största hälsoframgångarna i världshistorien. På 1970-talet vaccinerades mindre än 10 procent av alla barn mot de sex vanligaste dödliga barnsjukdomarna: mässling, polio, stelkramp, kikhosta, difteri och tuberkulos. Idag har totalt 87 procent vaccinerats mot lunginflammation, 86 procent har vaccinerats mot polio, difteri, kikhosta och stelkramp och 85 procent har fått vaccin mot mässling. Under 2018 fick 116 miljoner barn vaccin mot de sjukdomarna. Men fortfarande finns det miljontals barn som inte har blivit vaccinerade och saknar det livsviktiga skyddet. Var 20:e sekund dör ett barn av en sjukdom som hade kunnat förhindras med vaccin. Varje år räddas dock mellan två och tre miljoner barn från att dö i vanliga sjukdomar tack vare vaccin.

   • Jag vill inte gå så långt som att kalla COVID-19 för en konspiration men det är inte bara en maktspelare som flyttar fram sina positioner och om de vill oss väl så är det måttligt.

    Vad gäller Sanna Ehdin må hon vara kontroversiell men det är relevanta frågeställningar hon har. ”I närmare 20 års tid har Läkemedelsbolagen försökt ta fram ett vaccin mot SARS men misslyckats. Detta har orsakat stora negativa effekter med framför allt autoimmunitet, cancer och även dödsfall hos försöksdjuren. Men nu, under 2020, lyckas tydligen flera läkemedelsbolag på mindre än ett år ta fram ett vaccin mot SARS-CoV-2. Det är dock en helt ny oprövad metod med RNA-vaccination, där man med hjälp av nanoteknologi ska sätta in gener in i våra mänskliga celler för att producera coronaprotein – vilket så ska trigga en immunrespons.” Dr Mengele hade varit stolt.

    Vad gäller dr Bern, ja han han har disputerat i motsats till de flesta läkare, så håller jag med om de flesta ståndpunkter han har. Att den metabola pandemin började samtidigt som det livsmedelsindustriella komplexet torde vid det här laget vara väl etablerat. Själv slutade jag till exempel med margarin efter att ha sett tillverkning av det av Nivea med nickelspån i Aspegren mitt i maten.

    Om jag blir erbjuden ett vaccin utan RNA och nanoteknik så kommer jag att överväga erbjudandet.

 5. Orwell´s bok 1984, var tänkt som en varning. Inte en instruktionsbok !
  Tänk att kommunismen har blivit så populär bland storkapitalisterna…

 6. Det är inte bara SwebbTv’s kanal som drabbats. Många andra kanaler som jag följer har ochså blivit bortplockade utan anledning. De har inte förespråkat någon extrem politisk åsikt snarare en vilja att påpeka att det finns andra sätt att tänka än det just nu rådande politiska systemet i världen.

 7. Undvik Google om det går. Skippa söktjänsten, Gmail och Android. Använd DuckDuckGo, ProtonMail, Signal och iOS. Av drakarna är det Apple som är minst dåliga. När du använder sociala medier skriv bara det som du skulle kunna skylta med utanför ditt eget hem. Använder du Facebook, gör det då med Firefox med Facebook Container och Google Analytics Blocker. Istället för Google Chrome eller Microsoft Edge använder du den norska webbläsaren Vivaldi i privat läge som likt de två andra är baserat på Chromium. Det hindrar inte andra att se vad du gör men kakorna som de flesta reklamnätverken tjuvkikar i raderas när du stänger webbläsaren.

 8. Men jihadisten som öppet hotar hela SVERIGE är väl fortfarande kvar!? Meningen med censuren är som alla upplysta vet att hindra opositionens och andras åsikter och budskap att nå massorna.

  • Allas lika värde.. Jo man tackar. Läser en kanonbok av Anders Jallai ’Bilderberg Mötet’ skrevs 2012 känns igen det som händer nu o kommer hända inget sker av en slump

Kommentera