Extremt tung kritik från Coronakommissionen bekommer inte Anders Lindberg


SJUKVÅRD. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör är troligen värre en Bagdad-Bob när det gäller att förneka verkligheten och fakta. I går konstaterade corona-kommissionen att regeringen bär det yttersta ansvaret för att de äldre inte skyddades för corona. De åtgärder som regeringen och statliga myndigheter satte in i våras kom för sent och var otillräckliga, enligt rapporten.

Corona-kommissionens rapport rör inte socialdemokraten Anders Lindberg i ryggen…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Extremt tung kritik från Coronakommissionen bekommer inte Anders Lindberg

 • Kungen

  Nej i hans värld är det ALLTID nån annan som är ansvarig. Han ser ut som ett barn och han går som ett barn…. Han är ett barn…

  Gilla

 • Olof.p

  Som statsminister är du ytterst ansvarig för allt som händer i ditt land, men det verkar inte Nazisteffe fattat. Han skyller hela tiden på andra.
  Det är dags att avgå nu Nazisteffe.

  Gilla

 • Maya

  Herr Lindberg ser bara en egen tillrättalagd verklighet och världsbild.Den verkligheten har inte plats för relevanta fakta för då kullkastas allt som Herr Lindberg tror på eller helt krasst har betalt för att skriva om.Bättre då att klamra sig fast och vara en god Socialdemokrat så brukar man bli rikt belönad i slutänden.

  Gilla

 • Lisa.

  Regeringens kalkyl: Vi sparar 306 miljoner per år om 2.000 pensionärer dör i corona.

  Gilla

 • Pålsjö

  Aftonbladets röda färg har förblindat Anders Lindberg, så Anders kan dra åt fanders med sin verklighetsbeskrivning och byta namn till Blindberg.

  Gilla

 • Gringo

  Man kan inte undgå morgondagens ansvar genom att undvika det idag, men som socialdemokrat kan man både ljuga och förneka.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Att inte Anders Blindberg tar kontakt med Kim Jong-un, där kunde han köra sin propaganda helt ostört och uppskattat av ledningen. Kanske är det så att han tror han lever i Nordkorea, för något står inte riktigt rätt till innanför pannbenet på det där.

  Kan inte skriva ”den” där då blir det en normal person, så ”det” där låter bättre när det är odefenierbart ursprung på den där människoliknande tingesten

  Gilla

  • ThePeter

   HaHaHa… han behöver inte kontakta kommunistregeringen i Korea, det finns en här som uppskattar hans desinformation. Bättre företrädare för regeringen finns inte. A. Blindberg har inte förstått journalisternas egen yrkesetik.
   Förmodligen lever han under Wikipedias beskrivning hur en journalist upplever världen, men det är en nyskrivning som skyddar dom korrupta och samhälsfrånvända från ansvar.

   Fyfaan är bara förnamnet.

   Gilla

 • Billy Boy

  Enligt Aftonbladet på Facebook har statsminister Stefan Löfven (S) sagt följande efter det att coronakommisionen presenterade sin delrapport igår:

  Delcitat

  ”Statsminister Stefan Löfven (S) håller med om coronakommissionen i att hans regering, och tidigare regeringar, måste ta ansvar för att äldreomsorgen inte var rustad för pandemin.”

  Slut delcitat

  Desinformatören Anders Lindberg på Aftonbladet får väl stämma av sin uttalade aparta åsikt både med sin chef på Aftonbladet och med statsministern.

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Jag måste erkänna att jag var övertygad om att om att den av regeringen tillsatta kommissionen skulle gå regeringens väg. Efter deras utspel att regeringen bär det yttersta ansvaret – är utomordentligt bra, men sista ordet är inte sagt ännu?

  Gilla

 • ossie

  En sån uppenbarligen psykiskt sjuk person bekommer nog ingenting. Undrar om han tar sin medicin. Borde vara under tvångsvård.

  Gilla

 • SVENSK

  Ska vara: Regimen bär ansvar för att de gamla inte fick den vård de skulle ha, såsom syrgas, d-vitamin, c-vitamin, zink samt inte fick träffa sina anhöriga! oavsett om de var friska eller sjuka! Den sk ”Coronakommisionen” är en chimär för att ytterligare förvirra folket i Coronahysterin!
  Någon medicinsk ”coronapandemi” finns inte! Det säger alla de tusentals läkarna i World Freedom Alliance under ledning av Professor Domores Cahill, professor i immunologi och mikrobiologi med 20 års erfarenhet!Den svenske och orädde läkaren Mikael Nordfors är också med om att avslöja detta fruktansvärda bedrägeri mot folket!

  Gillad av 1 person

  • Jill

   Nu lägger Region Skåne ner all annan vård, utom akut- och Coronavård. Det tar aldrig slut på hysterin.

   Gilla

  • Moberg

   SVENSK! ”Läkaren Mikael Nordfors har varnats ett flertal gånger för sina alternativa behandlingsmetoder.”

   Om det inte finns en medicinsk pandemi vad dör då folk av?
   Att gamla dör är naturligt men inte är det naturligt då yngre dör i den utsträckning som sker i alla länder.

   Gilla

   • rune

    De dör av det folk dött av i alla tider,ålder,metabola sjukdomar,cancer,mm.Dödstalen sköt i höjden i våras då äldre nekades vård.Plus ett stort antal mörkhyade med svår D-vitaminbrist.Vid årets slut ska du se att det dött runt 90000 likt tidigare år.

    Gilla

   • Pettersson

    Mellan den 1 januari och den 30 november i år dog 87 511 personer i Sverige, enligt den preliminära statistiken. Det är 4 859 dödsfall fler än genomsnittet för motsvarande period under åren 2015–2019.

    Så troligen hamnar vi för hela 2020 på 95.000 plus.

    Gilla

   • SVENSK

    @pettersson

    ”Befolkningen” har ökat kraftigt sedan 2015. Det måste man väga in när man räknar antal döda (det gör inte alla propagandamedier), 2019 hade det lägsta dödstalet på minst 40 år per 100k inv. och prognosen för 2020 pekar på att det blir det näst lägsta på samma tidsperiod. Se SCB.

    Gilla

   • Pettersson

    Svensk. Bra att du talar om att befolkningen ökar. Det hade jag ingen aning om…

    Jag tittade hos SCB innan jag skrev kommentaren och de räknar med en mindre överdödlikhet.

    Gilla

   • rune

    Under 2000-talet har ungefär 90 000 personer dött varje år, med en topp år 2002 då drygt 95 000 avled. År 2019 dog färre än 89 000 personer, vilket är det lägsta antalet döda under ett enskilt år sedan 1977.

    Gilla

   • SVENSK

    Folk dör av olika orsaker, men om det tvivelaktiga testet visar på ”coronasmitta” ska de anses ha dött av detta!
    Sök info på nätet!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: