Skattepengar till politisk islam och ett enormt bedrägeri och fuskande


ISLAM. En halv miljon kronor som inte redovisats till Skatteverket, kontanta betalningar utan underlag och ersättning för studiecirklar – som aldrig ägt rum. Det är några av misstankarna mot Ibn Rushds västra distrikt och dess samarbetspartners som framkommer i en extern granskning beställd av Göteborgs stad, skriver SVT.

I somras sökte studieförbundet Ibn Rushd i Göteborg cirka en halv miljon kronor mer i kommunalt bidrag för 2020 jämfört med 2019. Då beslutade politikerna i social resursnämnd att frysa alla utbetalningar av bidrag, och man beställde en extern granskning av ekonomin hos Ibn Rushd.

Efter granskningen föreslår tjänstemännen att politikerna i Göteborg ska stoppa bidragen till studieförbundet Ibn Rushd. Granskningen som nu är färdig och trots att den har sekretessbelagts kan SVT Nyheter Väst avslöja innehållet.

Byrån hittade flera allvarliga brister i ekonomin. Bland annat verkar en halv miljon kronor i löner och arvoden inte ha redovisats till Skatteverket. Göteborgs stad polisanmäler inte muslimerna.

Ibn Rushd säger att de aldrig fuskat. – Pettersson säger Taqiyya – den muslimska lögnen. Enligt islam och koranen får du ljuga, Taqiyya, om det gynnar islam.

Det är märkligt, i åratal har det pratats från SD och andra att bidragen till muslimer ska dras in men inget händer.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Skattepengar till politisk islam och ett enormt bedrägeri och fuskande

 • Bosse S

  Inget nytt. Fuskats har det gjort under hela tiden Ibn Rushd existerat. Antagligen med sossarnas goda minne.
  Det är mer regel än undantag att bidragen går till till konstiga studicirklar som måste ha pågått dygnet runt med personer som inte existerar, vilket framkommit vid närmare granskning.
  Minst en gång om året avslöjas det, men inget händer när man slutat skriva om det.
  Muslimerna i Ibn Rushd skrattar gott när de kör till banken i sina splitter nya BMW och senaste modellen av Mercedes.

  Gilla

 • Nisse

  Om någon inom SD gjort fel eller fuskat/begått brott, lyfts detta upp av media/politiker, som något fruktansvärt hemskt.
  När det sker inom pk partierna eller invandrargrupper, slätas det över och man visar sympati för de som felat/gärningsmännen.
  Allas lika värde, tolerans och likhet inför lagen, enligt pk maffian.

  Gilla

 • Moberg

  Eftersom sossarnas egna fuskar till sig bidrag så är det klart att de tillåter sina trogna bröder göra detsamma.
  Göteborg och Kalmar är inte de enda som styrs av sossar så fusket är därför troligen utbrett över landet.
  Och vilka får betala? Just det, den svenska arbetande befolkningen.

  Gilla

 • Pålsjö

  Granskas Ibn Rushds Östras distrikt??

  Thoralf Alfsson, med utblick från Kalmar, har kontrollerat Ibn Rushd Östras redovisning och litar inte det minsta på det som Ibn Rushd presenterar, citat”: ”Kalmar län ingår i Ibn Rushd Östra tillsammans med Kronoberg, Jönköping och Östergötland. Enligt redovisningen har man under 2019 haft 41 667 studietimmar totalt. Det blir väldigt många studiecirklar varje dag. Vad har man då ägnat sig åt under alla dessa timmar.

  14 540 studietimmar har gått till det arabiska språket.
  6 268 studietimmar har gått till folkbildning om islam.
  2 177 studietimmar har gått till att stärka den svenskmuslimska identiteten.

  Sedan har det lagts ca 10 000 timmar på mer kryptiska saker som samhällskunskap, islamofobi, integration, påverkansarbete och opinionsbildning. Hur många studietimmar ägnades då åt motverka våldsbejakande extremism? Jo, hela 60 Studietimmar. Det vill säga 0,14 procent av alla studietimmar. Det är ganska enkelt att summera Ibn Rushds studieverksamhet till att minst 80 procent av alla studietimmar syftar till att stärka den muslimska identiteten och kulturen, därmed också motverka en integration i det svenska samhället.
  Hela Thoralfs redovisning och text kan läsas här:
  https://thoralfsblogg.com/2020/07/31/hur-manga-tror-pa-ibn-rushd/

  Thoralf skriver om Ibn Rushd I Kalmar:

  ”Ibn Rushd i Kalmar har nära och uppenbara kopplingar till källarmoskén på Storgatan. Moskén drivs av sunnimuslimer och enligt de vittnesmål jag fått till mig så har det förekommit IS-propaganda i moskén och föreläsare som haft som agenda att behålla segregationen och undervisat för att medlemmarna inte skall integrera sig i det svenska samhället. Ibn Rushd jobbar inte för integration utan segregation och ett parallellsamhälle som de kallar för det muslimska civilsamhället.”
  Hela texten finns här:
  https://thoralfsblogg.com/2019/11/20/2755/

  Gilla

 • Skattepengar till politisk islam och ett enormt bedrägeri och fuskande — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] Skattepengar till politisk islam och ett enormt bedrägeri och fuskande — Petterssons gör Sverige… […]

  Gilla

 • Mr Jordan

  Göteborg verkar vara en mycket sjuk stad.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: