Annie Lööf tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

INRIKES. Fredrick Federley har idag meddelat att han lämnar politiken, det gör han rätt i. Fredricks omdöme har inte varit det bästa. Tyvärr är partiledaren Annie Lööfs inte ett dugg bättre.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Annie Lööf tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

 1. Vad dessa pedofiler o bögar sysslar med ligger på samma nivå,som de Islamister,C så gärna importerar !
  En skam som Centerpartiet kommer att få bära med sig,i all framtid.
  Ursula o.Rödskrikan inkl.C-medlemsskaran fy f-n o. skäms….

 2. Vad dessa perversa svin hittar på själva och varandra är
  en sak, men att dom inte kan låta bli barnen borde förpassa
  dem till mångåriga straff, samt kemisk kastrering!

 3. Det är en personlig tragedi för Federly?? Jaha ,men för
  barnen och dess anhöriga är det tydligen inte någon tragedi,
  Ynkliga Annie Lööf!

 4. Alla som fortsättningsvis röstar på C, borde genomgå en stor sinnesundersökning. Vidriga människor.

 5. Vidriga människor !!!

  Så det är inte tragedi och sorgligt när barn på 6 år våldtas ?

  Att inte ta 100% avstånd och känna avsky för dessa sinnessjuka brott, och är tysta, de är indirekt delaktiga i dessa brott, och gör de tysta till medansvariga till dessa avskyvärda brott.

  FY FAN, för de som blundar och lossas som ingenting, när små barn våldtas…FY FAN 😡

  Vill du lägga din röst på ett parti som inte öppet tar 100% avstånd till barn våldtäkter !?

  När ditt barn eller barnbarn blir våldtagen, kommer DU då säga: JAG RÖSTADE FÖR DETTA, OCH TYCKER SÅLEDES ATT DETTA ÄR RÄTT !?

  Annie Lööf….fy fan för ditt beteende !

 6. Annie lööf ska inte ifrågasätta J. Åkesson o SD värdegrund. Hennes värdegrund är inget att följa efter varken för barnfamiljer gamla el ens invandrare

 7. Var går egentligen gränsen för alla perversiteter.
  Bögeri i alla dess former tycks moderiktigt.
  Centern vill göra tidelag acceptabelt.
  Men pedofili tycks inte gångbart just nu.

 8. Det är tur att Thorbjörn Fälldin slipper uppleva denna degenerering av det parti som han representerade en gång.Han hade nog inte accepterat att det blev ett Strureplansparti och ett parti med en ungdomsavdelning som tycker att vi ska tillåta alla sjuka avvarter inom sexualiteten som finns.En partiledare som ovanpå det vänder kappan efter vinden så fort det bara går och gör allt hon kan för att smutskasta motsatta åsikter som “främingsfientlighet” och “nazism”.Den utvecklingen från ett landsbygdsparti till ett parti som i folkmun kallas pedofilpartiet hade nog om han levt idag aldrig trott varit möjligt.

 9. Talför/ytligt charmig, Grandiositet, Saknar ånger och skuldkänslor.
  Bristande empatisk förmåga, Patologiskt lögnaktig, Bedräglig/manipulativ.
  Flackt känsloliv, och Impulsiv.
  För vad är detta kännetecken tror Ni?

 10. Katerina Janouch skriver i “Katerina Magasin”, – att Annie Lööf inte klarar av att hantera nyttiga mothugg och ifrågasättanden, att hon beter sig omoget och fegt, pekar ut medborgare som hatare och blockerar dem på sociala medier. Om hur Annie Lööf bl.a. blockerade tvåbarnsmamman Jenni Fors som skrivit en kritisk kommentar på Annie Lööfs privata Instagramkonto. En timme senare hade hon blockerats, vilket gjorde Jenni bestört. “Jag blev väldigt överraskad över att en partiledare gör så här. Man kan ju undra vilka tankar en sådan person har om åsiktsfrihet”, säger hon.

  Katerina Janouch, citat:: “Det är märkligt när man ger prov på så omogen inställning till de väljare man hoppas ska rösta på en i nästkommande val. Arrogansen är iögonfallande. Så här skriver till exempel psykologen och skribenten Marianne Edin: “Varför kallas en mental aktivitet och saklig kritik för “hat”? Det är två helt skilda processer, att tänka och att känna. Det tyder på stora brister i psykologisk mognad. De som inte kan skilja mellan känslan “hat” och och analytisk tankeverksamhet har fastnat i en tidig utvecklingsfas och inte utvecklat den grad av mognad som krävs för vuxna och omdömesgilla bedömningar och beslut.”

  Hela Katerina Janouch text kan läsas här:
  https://katerinamagasin.se/annie-loof-har-glomt-att-makt-utgar-fran-folket/

 11. Hon har ingen hög IQ, men samvetslös lögnare av rang. Som de flesta politiker, låg intelligens men hög förmåga att dupera folk. Allt för egen vinning.

 12. Ja det är väl lika bra centern byter namn till PEDOFILPARTIET. Det är ju så det heter i folkmun numera oavsett vad annie tycker…..

 13. Annies eftermäle som ryggkliare kommer för evigt vara intakt. Även långt efter att C existerat som parti. Nu var jag riktigt snäll.

 14. Fullt logisk centertänk. Deras ungdomsförbund vill ju legalisera pedofili, tidelag, nekrofili och och förmodligen alla -filier som finns.

Kommentera