S i Malmö tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

ISLAM & SOCIALDEMOKRATI. I måndags publicerade Kvällsposten en granskning av den judehatande imamen Basem Mahmoud som väckte starka reaktioner bland Malmös invånare och politiker. Kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) tycker att det är bra att imamen polisanmälts. ”Det är avskyvärt”, skriver socialdemokraten i ett mejl.

-Pettersson noterar att det som var avskyvärt ena dagen inte är så farligt nästa. Moskén och imam Basem Mahmoud får fortsätta sprida sitt hat mot judar och andra otrogna. Tydligt är att makten är viktigare än landets bästa…

Valdistriktet där moskén ligger

TIDIGARE 2020-12-07. Imam i Malmö hotar och hatar år efter år och går ändå lös…

ISLAM. Rosengårdsimamen Basem Mahmoud använder återkommande sin moské, sin fredagsbön och sin youtubekanal åt att uttrycka avsky mot judar och fördöma andra imamers brobyggande insatser, skriver Kvällsposten.

Basem Mahmoud

När upploppen bröt ut i Malmö i augusti efter en koranbränning var det flera muslimska företrädare som gick ut och manade till lugn bland folkmassorna. Men det var inte alla som uppskattade tilltaget.

Imamen Basem Mahmoud tycker inte om sånt, han vill bara att det ska brinna på gatorna och kastas sten mot polisen.

När läraren Samuel Paty halshöggs i Frankrike efter att ha visat upp Muhammed-karikatyrer i sitt klassrum gick Svenska Fatwarådet ut med ett offentligt fördömande. Men i al-Sahaba-moskén i Rosengård var det inte mordet – utan fördömandet av mordet – som kom att väcka ilska.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

– En person som älskar sin religion blir arg och slaktar läraren med en kniv vid rännstenen, eftersom läraren är oren och rännstenen är den enda plats han förtjänar. Det är en enkel ekvation. En från deras sida syndade genom att förolämpa profeten, och en från vår sida syndade och dödade läraren som förolämpade profeten, sade Rosengårds imam Basem Mahmoud.

Basem Mahmoud anser att den svenska regeringen konspirerar mot muslimer. – Dessa imamer har gjort att staten och Sverige hånar oss. De ljuger och är bara ute efter pengar, och svenskarna vet att dessa imamer är lögnare men använder dem ändå för sina egna ändamål.

Vid en fredagsbön några veckor senare vill Basem Mahmoud återigen betona vad han tycker om judar. – I alla tider är det samma bedrägliga skurkar som står i vägen för de rättrogna. Alla vet att västländerna styrs av judar. Judarna är deras härskare. Judarna är grisars och apors avkomma. De är fientliga mot muslimer, men de kommer stå hjälplösa mot islam.

-Pettersson undrar varför Basems moské inte är stängd för länge sedan och imamen utslängs ur landet. Kan staten jaga pensionärer som säger vad de tycker om muslimer borde en som herr Mahmoud ha straffats rejält och han är inte ensam…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “S i Malmö tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

  1. Är det en nyhet för Fru Jammeh att Judehatet frodas i Malmö ? Har hon reflekterat över varför så många Judar flyttar därifrån på senare tid ? Hon tycker det är ”avskyvärt” när det kommer till hennes kännedom.Lever hon i en låtsasvärld ? Men,det är väl så att politikerna i Malmö har fullt upp med att bränna pengar på en massa onödiga projekt så man har inte tid att se och höra vad som sker utanför den trygga kommunhusdörren.Om hon vore intresserad så borde hon ha fördömt det som ”avskyvärt ”det som sossarnas ungdomsförbund skanderade på gatorna för inte allt för länge sedan.

  2. Men hon tycker väl inte att det är avskyvärt när SSU marcherar på Malmös gator och skriker ut sitt hat mot judar.

Kommentera