Galen ”svensk” körde med 160 kilometer i timmen genom Odense

BROTTSLIGHET. Odense är Danmarks tredje största stad och ligger på ön Fyn, där dömdes nyligen en 21-årig svensk medborgare till fem månaders fängelse för att ha kört bil i 160 km i timmen i staden där hastigheten är begränsad till 50 km/h.

Exempelbild. Dansk polis griper en misstänkt. Foto Riemann, Wikipedia

Mannen dömdes också för att ha flytt från polisen efter att han gripits. Dessutom dömdes han för hot och innehav av en signalpistol i oktober månad.

Det här är ett riktigt allvarligt fall av galen körning i stadsområden, där den tillåtna hastigheten är 50 km / h, och det är en helt oacceptabel körning. Därför är jag mycket nöjd med domen, säger åklagaren Simone Romme från Fyns polis.

Den 21-åriga ”svenska” mannen nekades också rätten att köra i Danmark i två år för den vansinniga körningen genom Odense, och han deporterades till Sverige med ett förbud mot inresa till Danmark under sex år.

”Svensken” förblir i förvar tills han avtjänat sitt straff. Mannens bil konfiskerades också.

-Pettersson noterar fem månaders fängelse och beslagtagen bil samt utvisning under sex år liknar i varje fall ett straff för vår hjälte från Mellanöstern. Synd att han blir utvisad till Sverige och inte dit där han hör hemma…

TV2 Fyn Danmark

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Galen ”svensk” körde med 160 kilometer i timmen genom Odense

  1. Danskarna vet lika mycket om dessa ”svenskar” som oss,
    Se bara deras kommentarer” Svensk, min bara röv eller Svenskar, som om..

  2. Att han kallas för ”svensk” borde bara det i och för sig vara straffbart!
    Det är falskt, det är ren lögn! Och att media medvetet sprider lögner SKALL vara olagligt!

Kommentera